خبر ساخت S.t.a.l.k.e.r. رسما فقط برای X360 تایید شد

rezaigi2004

کاربر سایت
GSC رسما تایید کرد عنوان open-world موفق بر روی PC در سبک FPS این استدیو یعنی S.T.A.L.K.E.R فقط برای X360 انحصاری بین کنسول ها در حال ساخت میباشد و Microsoft قرارد داد را بسته و ساخت این بازی آغاز شده است.

Grygorovych میگوید با اینکه GSC علاقه به مولتی پلتفرم سازی بازی ها دارد اما همیشه میگویند که PC از درجه های خاص و برتری برای عنوان های ما دارد.

stalker1.jpg

آخرین ویرایش:
چه خوب میشد اول فکر کنین بعد پست بدین...
نباید سخن گفت نا ساخته **** نه شاید بریدن نینداخته
تامل کن در خطا و صواب **** به از ژآژ خایان حاضر جواب
کمال است در نفس انسان سخن **** تو خوب را به گفتار ناقص مکن
بوستان سعدی:دی

از این پست به بعد کسی چیزی غیر از عنوان تاپیک بنویسه باهاش برخود میشه

اما اگه نظر منو بخواین این بازی با pc بیشتر حال میده ( با هعمون موس و کیبورد ) . تورو خدا نگین بازی بیخودی هست که عصبی میشم من که خیلی دوستش دارم .

به قول nojax 360 به جاي بازي داري با باگ سرو كله ميزني:laughing:

من nojx360 هستم اين ده بار:cheesygri
من كلا از اين بازي خوشم نيومد كلا نه خيلي گرافيك داشت نه خيلي فيزيك باگ هم كه داشت در حد غول فقط با هوش مصنوعيش حال كردم
سليقس ديگه قرارم نيست كه فن بازي دربيارم حالا كه برا 360 تم مياد سريع تغيير عقيده بدم:biggrin1:

معمولا پچ رو میسازن واسه اشخاصی مثل شما که یوقت نیایی همچین حرفی بزنی...

خيلي ها همون دو روز اول بازي رو تموم مي كنن و كار به پچ نميرسه در ضمن اگه روي كنسول بياد كه ديگه هيچي چون پچي هم در كار نيست بهتره سازننده ها از قبل به فكر باشن اينطوري خيلي بهتره
البته الان ديگه با اومدن بازي هاي مثل هشاشين و سلجر اف فرچن ديگه باگ هاي اين بازي به حساب نميان:laughing::biggrin1:

هرچی بود به مظر من Gameplay بازیش از Crysis باحالتر بود.
به نظر من crysis روند بازیش (به جز اخرش)چیز چندان جدیدی نداره...........................
gameplay بازی stalker خیلی حال داد.
البته هیچکدوم Half-Life نمیشن.

فكر كنم بازي pes 2008 نسخه ps3 هم همين مشكل داشت واسش patch هم دادن ولي باز هم همه عصبي بودن و دردي هم دعوا نكرد
شما اون تعداد پچ هایی که واسه استاکر اومد رو دونه دونه چک کردی ببینی هنوزم باگ داره یا نه؟؟؟

دلیل نمیشه Pes 2008 با پچ مشکلش برطرف نشده Stalker هم اینجوری باشه من خودم هر 5 عدد پچی که واسه این بازی اومده رو کامل نصب کردم و اگه سیستمی داشته باشی که جوابگوی این بازی باشه مطمعنا کوچکترین باگ و مشکلی نباید داشته باشه چون من خودم شخصا تست کردم دارم میگم.
شما هم تست نکردی الکی اومدی یه چیزی گفتی...

شما اون تعداد پچ هایی که واسه استاکر اومد رو دونه دونه چک کردی ببینی هنوزم باگ داره یا نه؟؟؟

دلیل نمیشه Pes 2008 با پچ مشکلش برطرف نشده Stalker هم اینجوری باشه من خودم هر 5 عدد پچی که واسه این بازی اومده رو کامل نصب کردم و اگه سیستمی داشته باشی که جوابگوی این بازی باشه مطمعنا کوچکترین باگ و مشکلی نباید داشته باشه چون من خودم شخصا تست کردم دارم میگم.
شما هم تست نکردی الکی اومدی یه چیزی گفتی...

خودت داري مي گي پنج تا پچ نصب كردي:eek: حالا ما كار با ايناش نداريم 360 كه اصلا پچ نميشه روي بازي هاش نصب كرد:biggrin1:
بگذريم در هر حال عنوان پرطرفداري از ان 360 شد:cool:

خودت داري مي گي پنج تا پچ نصب كردي:eek: حالا ما كار با ايناش نداريم 360 كه اصلا پچ نميشه روي بازي هاش نصب كرد:biggrin1:
یعنی اون شرکتی که میخواد این بازی رو بزنه واسه 360،
به خودش زحمت اینو هم نمیده که اون 5 تا پچ رو نصب کنه روش بعد بازی رو منتشر کنه؟ :biggrin1:
باگ هاشو برطرف میکنن بعد منتشرش میکنن دیگه اینقدر شد نشد کردن نداره...

كلا بعد 6 سال اين چيزي كه انتضار داشتيم نبود اين مشكل بازي سازاي روسي
ولي من نگفتم بازي بديه
اما انصافا 5 تا patch زياده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or