خبر ساخت S.t.a.l.k.e.r. رسما فقط برای X360 تایید شد

rezaigi2004

کاربر سایت
GSC رسما تایید کرد عنوان open-world موفق بر روی PC در سبک FPS این استدیو یعنی S.T.A.L.K.E.R فقط برای X360 انحصاری بین کنسول ها در حال ساخت میباشد و Microsoft قرارد داد را بسته و ساخت این بازی آغاز شده است.

Grygorovych میگوید با اینکه GSC علاقه به مولتی پلتفرم سازی بازی ها دارد اما همیشه میگویند که PC از درجه های خاص و برتری برای عنوان های ما دارد.

stalker1.jpg

آخرین ویرایش:
مرسی رضا اما بهتر نبود میگفتی برای pc و 360 عرضه میشود . قصد اشکال گیری نداشتما چون من 360 بازیهای اورجینال میگیرم گفتم بیا اینم باید بخرم اومدم تو راحت شدم . به 360 تبریک میگم بازی بسیار زیبایی را انحصار خودش کرد .

مرسی رضا اما بهتر نبود میگفتی برای pc و 360 عرضه میشود . قصد اشکال گیری نداشتما چون من 360 بازیهای اورجینال میگیرم گفتم بیا اینم باید بخرم اومدم تو راحت شدم . به 360 تبریک میگم بازی بسیار زیبایی را انحصار خودش کرد .

آره ممنون میخواستم اشاره کن یادم رفت الان ویرایش شد ;)

درود
یکی از بهترین خبرهای این چند وقته. نه برای انحصاری بودنش برای 360، فقط برای اینکه من کنسول باز از این بازی بزرگ میتونم لذت ببرم. :love:

پ.ن. در هر حال بین کنسولها بهترین گذینه همین 360 ـه.:biggrin1:

wo0o0o0o0ow !

بلاخره تایید شد! :love: ولی دوست دارم یه موضوعی رو اینجا بگم که خیلی بنظرم جالب اومد! :)

یادمه 1 سال پیش گفتن این بازی و چند تای دیگه بصورت کاملا اختصاصی و مخفی!! برای PS3 در حاله ساخته ولی الان میبینم که رسما تایید شده اون خبر!! :laughing: (فن بوی های PS3 باید خوب یادشون باشه):laughing:

حالا گذشته از این حرفها،نمیدونم با اومدن این خبر که Stalker بیاد واسه کنسول (360) خوشحال باشم یا ناراحت...
دوست دارم یکی بره بپرسه،با اون عمق صحنه ای که این بازی داشت و اون دقتی که اسلحه ها داشتن،چجوری میشه با گیم پد یکی رو از 10 فرسخی لت و پار کنیم؟؟؟

حتی با همون موس و کیبورد در آسونترین حالت ممکن خیلی ها مشکل داشتن
البته درستشم همینه...یک fps PC آگه قرار باشه fps باشه،باید چجوری باشه که بتونه از تمام خصوصات Mouse & Keyboard (کلا PC) بهره مند باشه که Stalker هم خوشبختانه این خصوصیات رو داشت...

درکل،همینجور که خودشون گفتن نسخه PC بازی از درجات و برتری های خاصی نسبت به نسخه کنسولی داره که یکی از دلایلشم میتونه همین موردی که اشاره شد باشه.

علی جون شروع نکن دلت میخواد باز این سه تا بیان اینجام کل کل بشه . اصلا تو تاپیکی که مخصوص 360 هست اسم ps3 و تو ps3 اسم 360 به هیچ عنوان دیگه بکار نبرید که همین جمله هاست که موجب کل کل میشه . :mad:

wo0o0o0o0ow !

بلاخره تایید شد! :love: ولی دوست دارم یه موضوعی رو اینجا بگم که خیلی بنظرم جالب اومد! :)

یادمه 1 سال پیش گفتن این بازی و چند تای دیگه بصورت کاملا اختصاصی و مخفی!! برای PS3 در حاله ساخته ولی الان میبینم که رسما تایید شده اون خبر!! :laughing: (فن بوی های PS3 باید خوب یادشون باشه):laughing:

حالا گذشته از این حرفها،نمیدونم با اومدن این خبر که Stalker بیاد واسه کنسول (360) خوشحال باشم یا ناراحت...
دوست دارم یکی بره بپرسه،با اون عمق صحنه ای که این بازی داشت و اون دقتی که اسلحه ها داشتن،چجوری میشه با گیم پد یکی رو از 10 فرسخی لت و پار کنیم؟؟؟

حتی با همون موس و کیبورد در آسونترین حالت ممکن خیلی ها مشکل داشتن
البته درستشم همینه...یک fps PC آگه قرار باشه fps باشه،باید چجوری باشه که بتونه از تمام خصوصات Mouse & Keyboard (کلا PC) بهره مند باشه که Stalker هم خوشبختانه این خصوصیات رو داشت...

درکل،همینجور که خودشون گفتن نسخه PC بازی از درجات و برتری های خاصی نسبت به نسخه کنسولی داره که یکی از دلایلشم میتونه همین موردی که اشاره شد باشه.

علی جون رو اعصاب این طرفدارای ps3 راه نرو بیچاره ها حق دارن چقدر خبر بد بشنون یکم هواشونو داشته باش دوست ندارم تو اخبار خبر خودکشی بشنوم:laughing::cheesygri

بچه ها دیگه بسه فقط یه پست کافیه کار تمام بشه .
در مورد 360 و pc باید بگم نه همون شماره جدید (( هوای کثیف )) ساخته میشه و همین شماره جدید برای 360 عرضه میشه .

خییلی خیلی خوشحال شدم دمت گرم
فقط کی میاد؟؟؟

بهترین بازی انحصاری PC این و کرایسیس و Spore بود که فعلا یکیش رو کش رفتیم
من که خیلی خوشحال شدم
امیدوارم همه بازیها فقط برای X360 و PC بیاد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or