خبر ساخت Rainbow Six Vegas 2 رسما تایید شد (اولین تصویر رسمی)

rezaigi2004

کاربر سایت
:biggrin1: سلام

خدایی باید یوبی سافت رو ماچ کرد :biggrin1:

عنوان Rainbow Six Vegas 2 رسما از سوی سوبی سافت تایید شد این عنوان نام آشنا و بسیار عالی با شماره اول خود در کد Vegas بسیار غوغا کرد حال شماره دوم این بازی در حال ساخت میباشد این بازی برای PS3, Xbox 360 و PC مارچ 2008 هم زمان عرضه خواهد شد و سوپرایز بسیار بزرگ برای بخش co-op modes خواهد داشت.

rainbow-six-vegas.jpg

اولین تصویر رسمی از RS V 2

منتظر اعلام GRAW 3 باشید ;)

you make me hot :biggrin1:
ولی دیگه تابلو بود با اون پایان مزخرف vegas و تهش به اون گندگی نوشت to be continued ... خو دیگه در تابلو ترین حالت در کمتر از 2 سال برای بازی ادامه ای ساخته میشه :biggrin1: حالا باید منتظر خبر تاخیر خوردنش هم باشیم :sick:

نمیدونم چرا چند روز بود تو فکر ادامه ی این بازی بودم انگار بهم الهام شده بود.ولی دور از انتظار نبود چون داستانش تابلو اخرش نوشته ادامه داره.ولی هیچ شرکتی مثل یوبیسافت نمیشه چقدر ماهه همینطوری بازیهای توپ میده بیرون.دوباره وگاس میخواد بیاد یکه تاز اول شخص ها بشه.:love:

نمیدونم چرا چند روز بود تو فکر ادامه ی این بازی بودم انگار بهم الهام شده بود.ولی دور از انتظار نبود چون داستانش تابلو اخرش نوشته ادامه داره.ولی هیچ شرکتی مثل یوبیسافت نمیشه چقدر ماهه همینطوری بازیهای توپ میده بیرون.دوباره وگاس میخواد بیاد یکه تاز اول شخص ها بشه.:love:
لابد علم غيب داري ميشه بگي چه بازي هاي ديگه اي قراره نسخه ي جديدش بياد:biggrin1:

اگه این بازی مارچ 2008 اومد من اسممو میزارم صفدر قلی
Haze که ماله اون وقت پیشه این جوری شد
دیگه از تاخیر حالم به می خوره اگه Gta هم بخورده دیگه...

انقدر هم که میگید معلوم نبود که بعدیش میاد البته با توجه به صابقا UBI چون من یادمه برای XIII و Beyon Good And Evil هم یه همچین اتفاقی افتاد ولی ادامهای براش نیومد :mad:

این بازی همون مارچ 2008 میاد.

دلیلی نداره چون خبرشو دیر دادن بازیشم تاخیر بخوره دیر بیاد! قبلا این بازی یه بار ساخته شده معمولا سری Tom`Clancy هم دست کمی از Expansion Pack نداره فقط مقداری گرافیکو ارتقاء میدن مگرنه بقیه چیزای بازی همونه.
حالا دلیلش چیه که تاخیر بخوره؟ نمیخوان بازی رو از نو بسازن که!! توی همون عکسی که منتشر شده مشخصه همه چیز ...
نمونش GRAW 1,2

پلتفورماش معلوم نیست ؟ :biggrin1:
من موندم اصلا خوندی خبر رو ؟! :دی اگه خوندی که به یک چشم پزشک مراجعه کن :دی
اینو رضا همون پست اول نوشته:
این بازی برای PS3, Xbox 360 و PC مارچ 2008 هم زمان عرضه خواهد شد.

پ.ن:شوخی کردم به دل نگیری یه وقت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or