خبر ساخت Diablo 3 رسما تایید شد

farzadlion

کاربر سایت
ویرایش :

خبر ساخت Diablo 3 رسما تایید شد ;)

-----------------------------------
الان مدتیه که شایعات زیادی در مورد اینکه Blizzard در حال ساخت Diablo 3 هست شنیده میشه

اولین بار خبر ساخته شدن Diablo 3 در سال 2006 بر سر زبان ها افتاد اما هیچگاه از سوی بلیزارد تایید یا رد نشد
اما مجله ی PC Gamer گفته که در شماره ی آینده اش که حول و حوش 30 ژوئن منتشر میشه از یک راز محرمانه ی بزرگ پرده بر میداره
این جمله ایه که توسط این مجله گفته شده :

top-secret cover story so huge we had to go to [CENSORED] to get it

سایت Blizzplanet که یک fansite هستش در واکنش به این خبر و با توجه به دلایلی که در ادامه مشاهده خواهید کرد گمانه زنی کرده که این Top Secret اعلام خبر ساخت بازی Diablo 3 خواهد بود ...
اما دلایل :

1) بلیزارد در اوایل ماه May در استودیوی خودش یک نشست ژورنالیستی برگزار کرد.
2) بلیزارد Worldwide Invitational سال 2008 خودش را در تاریخ 28 و 29 ماه June برگزار میکنه
3) خبر ساخت StarCraft II در Worldwide Invitational سال قبل اعلام شد
4) Diablo II در تاریخ 29 June سال 2000 در آمریکای شمالی فروخته شد
5) Diablo II: Lord of Destruction در اروپا در تاریخ 29 June سال 2001 فروخته شد.

اون [CENSORED] هم در عبارت فوق به خیلی چیزا میتونه اشاره داشته باشه مثل Hell و یا شایدم استودیوی ب...

در هر صورت باید منتظر شد و دید که این Top Secret چه خواهد بود :biggrin1:

آخرین ویرایش:
اولین جزییات از Demo Live بازی Diablo III :

(به نقل از Videogaming247 به صورت مستقیم از مراسم!)

- کاراکتر های جدیدی در بازی وجود داشتند که در دستشان تبر بود و با snake ها مبارزه می کردند.سپس ما قسمتی از مبارزه dungeon را دیدیم , همه چیز عالی به نظر می رسید.

- Skeleton ها دارای ranged attacked بودند و ما دیدیم که آنها توسط Barbarian از راه زمینی مورد حمله قرار می گرفتند.مقدار enemy zombie ها در بازی قابل توجه بود.

- تمام تجهیزات شما به صورت custom designed هستند و در هر class دارای ظاهر منحصر به فرد خواهد بود.

یکی از بهترین خبر هایی بود که این چند وقت اخیر شنیدم. حالا معلوم نشد MMO ه یا نه؟

نه MMO نیست

اضافه می کنم این بازی برای PC و Mac تایید شده ...As Expected from Blizzard

Diablo III will pick up the story twenty years after the events of Diablo II. Mephisto, Diablo, and Baal have been defeated, but the Worldstone, which once shielded the inhabitants of the world of Sanctuary from the forces of both the High Heavens and the Burning Hells, has been destroyed, and evil once again stirs in Tristram. Playing as a hero from one of five distinct character classes, players will acquire powerful items, spells, and abilities as they explore new and familiar areas of Sanctuary and battle hordes of demons to safeguard the world from the horrors that have arisen. The first two characters classes -- the barbarian and the witch doctor -- were shown as part of the announcement at the event today in Paris​
.

کوروش جان ای کاش اون تاپیکی که محمد برای بازی تو بخش PC زده بود قفل نمیکردی به هر حال اینجا بخش اخباره و فقط باید خبر هارو اینجا گذاشت

%$#
It Almost Looks Like "Dungeon Siege" or "Titan Quest" revised.

سه بعدی شده چرا ؟!
باید اون حالت دو بعدی رو حفظ می کردند .. خدا رو شکر دوربین هنوز همونه که خوب اگه نبود حمله انتحاری انجام میدادیم :دی

خوب barbarian که همونه
Witch Doctor احتمالا به جای Necromancer . بالاخره باید یکی باشه Dark Magic بزنه و ... احتمالا با این وضع Druid هم دیگه وجود نخواهد داشت.
یک چیزی تو مایه های Mage/Sorcerer/Elementalist هم احتمالا هست.
Amazon/Ranger که ranged بزنه هم باید باشه.
آخری شاید یک Support Class باشه. مثل Paladin یا شاید priest / healer/monk از این چیزا

کوروش جان ای کاش اون تاپیکی که محمد برای بازی تو بخش PC زده بود قفل نمیکردی به هر حال اینجا بخش اخباره و فقط باید خبر هارو اینجا گذاشت
فعلا تمامی بحث ها بصورت متمرکز و در یک تاپیک دنبال میشه.
اون تاپیک هم بموقع باز میشه
ممنون از همکاریتون

آخرین ویرایش:
1:
سایت رسمی Blizzard هم update شده و logo و screen shot هایی از بازی قرار گرفته
2:
درباره داستان بازی گفته شده است که اتفاقات این نسخه 20 سال بعد از داستان بازی Lord of Destruction اتفاق می افتد.همچنین گفته شده اسن مدت زمان بازی چیزی در حد نسخه دوم هست.
3:
درباره تاریخ عرضه بازی سوال شده و Frank Pearce گفته است که ما نمیتونیم تاریخ عرضه این بازی رو اعلام کنیم ولی میتونیم اینو بگیم که اکنون 4 سال از ساخت بازی میگذرد
4:
Frank Pearce گفته است که موتور این بازی موتوری جدید است و برای این بازی ساخته شده است همچنین Pearce گفته:
“Brand new 3D engine that we developed in-house.”
5:
بازی برای Apple Mac هم تایید شده.
6:
demoــی از بازی در WWI به نمایش در اومده که سایت VG247 درباره این دمو گفته است:
در این دمو که پخش شده ما کاراکتری جدید دیدیم که با تبری در حال مبارزه با مار ها بود همچنین چند dungeon fighting هم در این دمو نشان داده شده.
همچنین مبارزه با زامبی ها و اسکلت ها هم به نمایس در اومده یه نکته ای هست نویسنده خبر بعد از هر جملش یه بار گفته amazing
ویرایش:
یک ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شده که اینجا میتونید ببینید

آخرین ویرایش:
محیط بازی یه رنگ بندی هنری خیلی قشنگی داره.فکر کنم موجودات بازی فیزیک خوبی دارند.با اینکه با این دوربین همچین چیزی زیاد مهم نیست ولی اونجور که من دیدم موجودات بازی انگار فیزیک خوبی دارند.
رنگ بندی آبجکت هاش زیادی به Dungeon siege شبیه هستند.در کل وقتی تصاویر بازی رو دیدم خوشحال شدم.از محیط و رنگبندیش خوشم اومد.به امید Game Play خوب.

Blizzard وب سايت اصلی بازی را هم راه انداخت
در سايت شما میتوانيد تصاوير و Trailer و اخبار باريو ببينيد
سايتش که خيلی رديفه خدا کنه بازيشم همين توری باشه :love::love:

Web Site

سلام.
آقا مبارکه.
اما .......
خوب من همین الان دارم شماره 2 رو بازی میکنم و دارم Hell میزنم با Sorceress.
با توجه به عکس هایی که دوستان گذاشته بودن تنها چیزی که میتونم بگم اینه : :((:((:sick::sick:
همون طور که برادر پارسیا گفت یه Titan Quest یا DS جدید.
حتی عکس ها سر سوزنی منو تحت تأثیر قرار نداد !
شرمنده از دوستان و طرفداران اما به شدت نا امید شدم. :(

خوب من همین الان دارم شماره 2 رو بازی میکنم و دارم Hell میزنم با Sorceress.
با توجه به عکس هایی که دوستان گذاشته بودن تنها چیزی که میتونم بگم اینه :
همون طور که برادر پارسیا گفت یه Titan Quest یا DS جدید.
حتی عکس ها سر سوزنی منو تحت تأثیر قرار نداد !
شرمنده از دوستان و طرفداران اما به شدت نا امید شدم.
از کجا به این نتیجه رسیدی حاجی؟
گیم پلی و فضا سازی و حس و حال رو که نمیشه از این عکسها تشخیص داد
چون گرافیک پیشرفت کرده بد شده؟

سلام
اونقدر از این بازی شنیدم که نگو و نپرس!!!!ولی تا حالا تجربه نکردم!!!!به اینکه سن گیمری یاری نمی کنه:biggrin1:
یکی بیاد داستان کاملا نسخه های قبل را به ما کم سن ها:biggrin1:بگه ببینیم چیه!!!!ملت را اندرون کف گذاشته:biggrin1:شاید ما را هم درون کف ارمیده کند:biggrin1:
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or