خبر ساخت Call of Duty 5 و Guitar Hero 4 رسما تایید شد

rezaigi2004

کاربر سایت
کمپانی Activision رسما خبر انتشارو آغاز به ساخت عنوان های Call of Duty 5, Guitar Hero 4 و جدید ترین نسخه Tony Hawk's را تایید کرد.
این خبر در حوالی تایید ادغام دو کمپانی Activision و Vivendi برای این عنوان ها اعلام شد همچنین خبر ساخت عنوان های جدید از DreamWorks و Marvel اعلام شد (به زودی ) و اشاره ای اندک به آغار به کار Bizarre برای ساخت عنوان Racing شد.

20070712174748906_5.jpg

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه
ما که بی صبرانه منتظریم تا شماره جدید شاهکار بزرگ یعنی Call of Duty 5 رو تجربه کنیم
اقا رضا سال انتشار رو نگفتن

کمپانی Activision رسما خبر انتشارو آغاز به ساخت عنوان های Call of Duty 5, Guitar Hero 4 و جدید ترین نسخه Tony Hawk's را تایید کرد.
با سلام
آقا رضا دست شما درد نکنه.
فقط دو تا سوال:
- تا چه حد این موضوع صحت داره که cod5 در آینده اتفاق می افتد؟
- این شایعه یه مقدار عجیب است ولی گفته می شود cod6 پس از cod5 در کوتاهترین زمان ممکن به بازار خواهد آمد. نظر شما چیست؟
با تشکر

با سلام
آقا رضا دست شما درد نکنه.
فقط دو تا سوال:
- تا چه حد این موضوع صحت داره که cod5 در آینده اتفاق می افتد؟
- این شایعه یه مقدار عجیب است ولی گفته می شود cod6 پس از cod5 در کوتاهترین زمان ممکن به بازار خواهد آمد. نظر شما چیست؟
با تشکر

سلام

در آینده اتفاق میافته یعنی ساخته میشه؟ اگه منظور اینه که بله دیگه تایید شد
COD 6 کجا نه! بابا فعلا طراحی و ساخت COD5 و کلا جزئییات اون از سوی Infinity Ward اعلام نشده چه برسه نسخه 6 و ناشر بازی فقط وجود نسخه 5 رو تایید کرده همین!

سلام

COD 6 کجا نه! بابا فعلا طراحی و ساخت COD5 و کلا جزئییات اون از سوی Infinity Ward اعلام نشده چه برسه نسخه 6 و ناشر بازی فقط وجود نسخه 5 رو تایید کرده همین!
ببخشید جملمو بد گفتم:
منظورم این بود که داستان بازی cod5 در آینده است.

پ.ن-1: قبلا شایعه بود که infinity قصد ساختن cod5 نداره.(البته فکر کنم شایعه خیلی قدیمیه)
پ.ن-2: همه زندگیم شده شایعه:cheesygri

سلام

نه من فكر كنم منظور دوستمون داستان بازي بود ، كه من فكر ميكنم دنباله ي قسمت 4 هستش ! گرچه آخرش يه جوري شد كه به نظرتون مياد ديگه دنباله اي نداره ولي من فكر ميكنم ميشه ادامش داد !

نه من فكر كنم منظور دوستمون داستان بازي بود ، كه من فكر ميكنم دنباله ي قسمت 4 هستش ! گرچه آخرش يه جوري شد كه به نظرتون مياد ديگه دنباله اي نداره ولي من فكر ميكنم ميشه ادامش داد !

اینجوری که شما و دوست دیگمون گفتن داستان مبهم میشه .
چرا :1- اگه جنگ ادامه پیدا بکنه نمیشه بره مثلا ده سال بعدو نشان بدهد . 2- اگر در آینده باشه پس نمیتواند ادامه شماره قبلش باشه .

اینجوری که شما و دوست دیگمون گفتن داستان مبهم میشه .
چرا :1- اگه جنگ ادامه پیدا بکنه نمیشه بره مثلا ده سال بعدو نشان بدهد . 2- اگر در آینده باشه پس نمیتواند ادامه شماره قبلش باشه .
نگفتم كه هم آينده باشه هم ادامه داستان قبلي باشه !:laughing:

فقط خدا كنه اين Captain Price دوباره زنده بشه ! بنده خدا هي ميميره !:)

ببخشید جملمو بد گفتم:
منظورم این بود که داستان بازی cod5 در آینده است.

پ.ن-1: قبلا شایعه بود که infinity قصد ساختن cod5 نداره.(البته فکر کنم شایعه خیلی قدیمیه)
پ.ن-2: همه زندگیم شده شایعه:cheesygri

به نظر من 100% در مورد آینده و مخصوصا سلاح های اتمی هستش که الان دنیا درگیرش هست
COD4 که تغییر و جهش به دنیای مدرن داشت خیلی موفق تر از WWII بود که الان دیگه اون سبگ جنگ جهانی و اینا قدیمی شده!

call of duty يه خط در ميان شركت سازندش عوض ميشه
با توجه به اينكه infinity داري روي يك ip جديد كار ميكنه احتمالا مثل شماره 3 توسط treyarch زده ميشه

هنوز جوهر Call of Duty4 خشک نشده اینا رفتن سراغ شماره ی پنج ! !
خب معلومه دیگه هر شرکتی یه همچین Franchise هایی داشت فرت فرت ادامه ش میداد.
Franchise(یعنی که این بازی معدن طلاست.)

شماره 4ش تو عراق بوده ، احتمال میره شماره 5 اش بکشونم بيان تو ایران ،
وای چه حالی میده اگه تو ایران باشه ، البته سازندهام خوب میدونم عراق مثل ایران نيست
تو ایران مثل حسين فهميده زياد داريم که طرف با نارنجک يهو بپره بياد پيشت
به نظر من اگه بياد تو ایران خيلی قشنگ میشه ، جنگ هام خيلی نفس گيرانه تر انجام میشه :)

میگم فکر میکنین با چه موتوری میسازنش:blushing:
باز طراحی موتور از خودشونه چون به قول خودشون خودشون باید بدونن که باید چی کار کنن:biggrin1:
ولی من میگم با همین موتور UNREAL ENGINE 4 بسازنش:eek::eek::eek:

Call of Duty 5 توسط Infinity Ward ساخته نمیشه این موضوع رسما از طرف Activison اعلام شد.

هنوز مشخص نشده که توسط Treyarch ساخته میشه یا نه ولی چیزی که از اول مشخص بود الان اعلام شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or