خبر رسمی ساخت عنوان Saw: The Videogame

SNAKE 2007

کاربر سایت
سلام حتما اسم SAW رو تا حالا شنیدید که یک عنوان ترسناک تو فیلم ها
بوده حالا قراره بازی اون نیز ساخته بشه برای پلتفورم PS3-360 که طبق خبر منتشر
شده بر پایه موتور Unreal III engine خواهد بود

Published by: Brash Entertainment

Developed by: Brash Entertainment

Genre: Action
Release Date:
US: October 2009

آخرین ویرایش:
این بازی اگه مثل فیلمش باشه باید برای بالای 25-26 سال ریلیز بشه :cheesygri
اگه بازی مثل فیلمش معمایی باشه و معماهای سخت داشته باشه ، خیلی توپه .

از همین الان به آلمانیهای عزیز تسلیت عرض میکنم ، چون مثل همیشه بخاطر Rating ـش بازی تو آلمان منتشر نمیشه !
ugly004.gif

پ.ن : امیدوارم یه تغییری تو نحوه روایت داستان داده بشه... یعنی آنتاگونیست فیلم بشه پروتاگونیست بازی ! ترجمه : ما بریم تو نقش آدم بده
4628.gif

چقدر دارین انتظارات را از این بازی اینقدر میبرین بالا بگذارید یک دمو با عکسی ازاش بیاد بعد:cool:(کم بازی روی فیلم ساختن که بد بودن تعداد کمی فقط خوب دراومدن):-"

واقعا خيلي با ديدن اين تاپيک حال کردم ...
ولي چندتا نکته هست :
بازي هاي زيادي از روي فيلم يا سريال ساخته شدن ...
مثلا 24 ... CSI و...
با معمايي بودن فيلم ... من که انتظار بازيه خوبي رو ندارم ... البته خدا نکنه چون من فيلم رو بعد از خدا بيشتر از همه چي تو دنيا دوس دارم :cheesygri چون مثلا بازيه CSI رو در نظر بگيريد ... سريال رو هم در نظر داشته باشيد ... سريال پر از معماهاي جالب و خيره کننده ولي بازي يه چرت و پرت به تمام معنا که از GameSpot امتياز 1.1 از 10 گرفت ... خدا نکنه ولي انتظار يه بازيه خداااااي ترس و شاهکار در حد Condemned يا Man Hunt نبايد داشت به نظر من چون هم فيلم-بازيه و هم سازنده ي زياد جالبي نداره ...
اين بازي دست Ubi يا Bioware يا مثلا Epic مي تونه شاهکار 2009 بشه ... البته UN3 هم سوالا رو در مورد گرافيک پيچيده تر مي کنه ...
چشم انتظار اولين GamePlay Footage بازي و Demo ـي آن مي نشينم :love::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or