خبر جدايي Jeff رسما اعلام شد

• Thread starter Thread starter darkman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

darkman

کاربر سایت
9748_320x240.jpg

متاسفانه اين شايعه رسما تاييد شد و پس از 11 سال ، ديگر Jeff Gerstmann در Gamespot حضور نخواهد داشت. :((
لينک

:O به UNCHARTED, Heavenly sword, HALO3, ... ( خیلی هست )
باز هم یه فن بوی دیگه ؛ احتمالا به heavenly sword و uncharted پایین داد و به halo3 بالا داد، نه ؟!

اصلا halo3 رو بازی کردی که حرف می زنی ؟ Halo3 از بهترین بازی های امسال بوده، همه منتقد ها هم همین نظر رو دارن، شماها دیگه چی می گین این وسط. به قول سایت GameTrailers تنها کسایی از این بازی مایوس شدند که از قبل می خواستند مایوس بشوند !!! (که تعدادشون هم تو این سایت کم نیست)

:O به UNCHARTED, Heavenly sword, HALO3, ... ( خیلی هست )

ببخشید من گفتم که 1اختلاف سلیقه ی هست ولی این بازی هایی که شما گفتید بیشتر سایت ها یک جور بهشون امتیاز دادن(منظورم اینه که مثلا بازی Heavenly sword امتیازی که سایت ها بهش دادن خیلی شبیه همه)پس چجوری شما می تونی بگی این امتیاز ناحقه؟

ببخشید من گفتم که 1اختلاف سلیقه ی هست ولی این بازی هایی که شما گفتید بیشتر سایت ها یک جور بهشون امتیاز دادن(منظورم اینه که مثلا بازی Heavenly sword امتیازی که سایت ها بهش دادن خیلی شبیه همه)پس چجوری شما می تونی بگی این امتیاز ناحقه؟
هزارتا از این بحث ها تو سایت دیدم مخصوصا سر امتیازات Halo3 و امتیاز بازی های PS3 . که چرا اونها بالاست و مال ps3 پایینه و این حرفها؛ حتی از عضوهایی که مثلا کلی اینجا جز خفن ها حساب می شوند. همشون هم فن بوی بازیه و هیچ دلیل منطقی دیگه ای نداره.
حالا اگه Halo3 واسه ps3 بیاد همه این فن بوی ها می گذارنش رو سرشون. امتحان فن بوی ها هم آسونه بگذار این سال جدید بیاد 4 تا بازی PS3 رو همین gamespot بالای 9 بده دیگه صدای هیچکی در نمیاد همه می گن عجب سایتی و امتیاز هارو ملاک قرار می دن.

آخرین ویرایش:
آره راست ميگه! Halo3بايد 10 از 10 ميگرفت!:love:

منظورش اینه که زیادی داده به هیلو
به هر حال کسایی که ps2 ندارن و تازه گیمر شدن یا فن بوی افراطی 360 هستن یا فقط 360 دارن بهتره نظر ندن چون دیگه مشخصه که این سه تا بازی ای که الد اسنیک گفت نمره های عجیب وغریبی گرفتن تازه بازم بازی هست که امتیزای عجیب وغریب گرفته

اگر من میخواستم به HALO3 امتیاز بدم، امتیاز 4 رو میدادم!!!!!
من دموی UNCHARTED رو بازی کردم، به دموی بازی امتیاز 9.6 از 10 رو میدم (9.5)

85w7bd4.jpg

باز هم یه فن بوی دیگه ؛ احتمالا به heavenly sword و uncharted پایین داد و به halo3 بالا داد، نه ؟!
دقیقا

اصلا halo3 رو بازی کردی که حرف می زنی ؟ Halo3 از بهترین بازی های امسال بوده، همه منتقد ها هم همین نظر رو دارن، شماها دیگه چی می گین این وسط. به قول سایت GameTrailers تنها کسایی از این بازی مایوس شدند که از قبل می خواستند مایوس بشوند !!! (که تعدادشون هم تو این سایت کم نیست)
آره؛ متاسفانه تا گذاشتم تو دستگاه حالم بد شد و نتونستم ادامه بدم!

آره راست ميگه! Halo3بايد 10 از 10 ميگرفت!
نخیر؛ منظور من همونی بود که "sepul" گفت ;)
بابا کجای این فن بوی بود بنده خدا میگه به این بازی ها کم امتیاز داده خداییشم راست میگه
فن بوی نیستم ولی...
در رابطه با Heavenly sword حرف شما درست ولی بقیه... ( در ضمن بقیه ی سایت ها هم مثل GS پولکی هستن. GS نباید باشه! )
حالا اگه Halo3 واسه ps3 بیاد همه این فن بوی ها می گذارنش رو سرشون. امتحان فن بوی ها هم آسونه بگذار این سال جدید بیاد 4 تا بازی PS3 رو همین gamespot بالای 9 بده دیگه صدای هیچکی در نمیاد همه می گن عجب سایتی و امتیاز هارو ملاک قرار می دن.
Fan boy, Fan boy نکن خواهشا... شما با این حرفات داری نشون میدی که فن بوی هستی! کلی از مدیر های سایت هم این بازی رو آشغال میدونن!
این اصلا سلیقه هست که این بازی رو بپسندی یا نه! ولی اون امتیازی که GS به این بازی داد واقعا زیادیش هست!
لطفا به این بحث رو همینجا تمومش کنید و ادامه ندین ( لطفا ) من که دیگه ادامه نمیدم چون که بارها در این جور بحث ها شاهد بن شدن و اخطار گرفتن اعضا شدم.

من دموی UNCHARTED رو بازی کردم، به دموی بازی امتیاز 9.6 از 10 رو میدم (9.5)

85w7bd4.jpg

دقیقا

آره؛ متاسفانه تا گذاشتم تو دستگاه حالم بد شد و نتونستم ادامه بدم!

نخیر؛ منظور من همونی بود که "sepul" گفت ;)

فن بوی نیستم ولی...

در رابطه با Heavenly sword حرف شما درست ولی بقیه... ( در ضمن بقیه ی سایت ها هم مثل GS پولکی هستن. GS نباید باشه! )

Fan boy, Fan boy نکن خواهشا... شما با این حرفات داری نشون میدی که فن بوی هستی! کلی از مدیر های سایت هم این بازی رو آشغال میدونن!
این اصلا سلیقه هست که این بازی رو بپسندی یا نه! ولی اون امتیازی که GS به این بازی داد واقعا زیادیش هست!
لطفا به این بحث رو همینجا تمومش کنید و ادامه ندین ( لطفا ) من که دیگه ادامه نمیدم چون که بارها در این جور بحث ها شاهد بن شدن و اخطار گرفتن اعضا شدم.
علي جون اگه شما ندوني كي بايد بدونه كه امتياز halo3 رو جف داده
اما در مورد مدير ها هر كسي نظر داره اما halo خيلي طر فدار داره تو دنيا ولي كلا تو ايران زياد طرفدار نداره

هر کی، از جمله مدیرهای محترم (که فکر نمی کنم اینطور باشه) فکر کنه این بازی "آشغاله" یک فن بوی هست از جمله خود شما.
من در مورد امتیاز بازی های PS3 نظری نمی دم چون بازی نکردم ولی در این مورد Halo3 معدل امتیازش از سایت ها 94 هست که توی این لینک می تونین ببینین
http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/halo3

من هم بازی کردم و از هر نظر عالی بود اگر هم تو دوست نداری بهتره حداقل به سلیقه بقیه کمی احترام بگذاری.
در ادامه حرف کاربر 619 باید بگم که درسته، مثل اینکه تو ایران کلا با تم فضایی و sci-fi کسی میونه خوبی نداره از جمله Star Wars - Star Trek و تو بازی ها هم همین Halo.

گر من میخواستم به HALO3 امتیاز بدم، امتیاز 4 رو میدادم!!!!!من دموی UNCHARTED رو بازی کردم، به دموی بازی امتیاز 9.6 از 10 رو میدم (9.5)
خدايش هيلو3 رو بازي كردي من يكسري تا تهش رفتم الان دوباره دارم ميرم
uncharted بازي بدي نيست ولي خدايش چيزي بيشتر از مخلوط كردنgears of war،tomb rider
و كمي چاشني مخفي كاري هست همش همينه چيزي كه تقليد باشه
اصلا نمره بالا بهش نميده(هيچ سايتي)ولي شما مياي براي خودت ميگي و ميري

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or