خبر جدايي Jeff رسما اعلام شد

• Thread starter Thread starter darkman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

darkman

کاربر سایت
9748_320x240.jpg

متاسفانه اين شايعه رسما تاييد شد و پس از 11 سال ، ديگر Jeff Gerstmann در Gamespot حضور نخواهد داشت. :((
لينک

براي ما فرق نداره انگليسيمون صفره راستي كسي دليلشو نمي دونه
ببخشید،ولی تو اون یکی تاپیک گِل لگد نمیکردن... 2روز سره همین بحث بود ;) ولی مختصر و مفید ایشون امتیاز پایین به kane & lynch داد و از قرار معلوم چون Gs برای این بازی تبلیغ میکرده قضیه زیاد جور در نمیومده و eidos هم به Gs فشار آورده تا جف رو اخراج کنن;)
متاسفانه اين شايعه رسما تاييد شد و پس از 11 سال ، ديگر Jeff Gerstmann در Gamespot حضور نخواهد داشت. :((
گریه نکن :biggrin1: من حدس میزنم جف رو یکی از سایت ها رو هوا میزنه! یا شایدم خودش یه سایت راه بندازه.
Gs هم با اینکار ها همون اعتباری که داشت رو با چند حرکت به باد فنا داد :biggrin1:

حیف شد ولی. من همیشه از review های این بابا با Greg Kasavin خوشم میومد. Kasavin که رفت توEA ی کار کنه این بدبخت هم که معلوم نیست چی شد.

این بدبخت هم که معلوم نیست چی شد
شاید 1UP استخدامش کنه,

ولی همینجوری کشکی رفت.
Due to legal constraints and the company policy of GameSpot parent CNET Networks, details of Gerstmann's departure cannot be disclosed publicly
پس کی باید بگه دلیل چی بوده.
However, contrary to widespread and unproven reports, his exit was not a result of pressure from an advertiser.
بله! ما که شک نداریم.

یادمه حتی نیویورک تایمز نقدای جفو منتشر می کرد. پس اینا چیکار می کنن.
Kasavin که رفت توEA ی کار کنه .
اینو خوب اومدی, این رفیق روسمون هم تو همه مصاحبه هاش گفته بود که نوشتنو خیلی دوست داره, حالا مجبوره بره روی C&C کار کنه.:(( چرا اینا رو هیشکی نمی فهمه بابا این گرگوری یه نابغست.

آخرین ویرایش:
گیم اسپات با اخراج جف دیگه هیچ اعتباری بین گیمر ها نداره با این کار معلوم شد امتیاز های ناحقی به بازی ها میداده
نقداش تو گیم اسپات حرف نداشت

از این به بعد دیگه اعتبار gamespot مثل یک سایت معمولی هست برای من. حتی واسه من که طرفدارش بودم.
از اونجا که jeff علاوه بر منتقد، یکی از Editor های اصلی سایت هم بود. دیگه Gamespot تر زد رفت

واقعا جنبه ی بعضیها پایینه. علاوه بر ضرر رفتن یک منتقد بی شیله پیله(البته نه بطور کامل)، یک نمونه میشه و فردا توی گیم اسپات هم مثل بقیه ی آشغال خونه ها یک پوینت میدن به کاور بازی 0.9 به رنکش اضافه میشه.:-"

من نمی خوام از gamespot دفاع کنم ولی با اخراج 1نفر نمیان بگن که سایت gamespotرو دیگه قبول ندارم.سایت به این بزرگی که فقط به 1نفر وابسته نیست.حالا می تونه دلیل این اخراج هر چیزی باشه.
ببخشید ولی میشه بگید به کدوم بازی امتیاز نا حق داده؟ آره همیشه اختلاف هایی هست بین سایت ها ویا بین gamerها که اونم به اختلاف سلیقه بر میگرده و هر کسی می تونه بگه این بازی امتیازش باید بیشتر می شد یا کمتر.ولی تا اون جایی که من میدونم این سایت مرجع خیلی از gamerها هست و با این حرکت ها فکر نکنم خیلی توی کارش و اعتبارش تاثیر بگذاره.شاید الان بهش گیر بدن ولی احتمالا بعد از یک مدت فراموش میشه.
ببخشید قصد توهین به کسی رو ندارم ولی ازتون خواهش می کنم خیلی تحت تاثیر جو قرار نگیرید و به چیزهایی که میگید بیشتر فکر کنید:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or