خبر بزرگ Capcom برای PS3

Mil@D-777

کاربر سایت
برطبق صحبتهای Capcom Unity ، بلاگ سایت رسمی Capcom اعلام کرده که این هفته Capcom یک خبر خوب برای صاحبان PS3 خواهد داشت که آنها از شنیدن آن لذت خواهند برد .
Capcom Unity همچنین یک شمارش معکوس رو شروع کرده به نام "Prepare Yourself" (خودتان را آماده کنید ) .
این شمارش معکوس 2 روز است که به کار افتاده و الان 18 ساعت و 58 دقیقه از آن باقی مانده .
این خبر چه خواهد بود ؟

RE 5 که عمرا انحصاری بشود.
حدس من هم یکی از 2 مورد بازی انحصاری جدید برای PS3 هست :
1- Onimusha 5
2- Shadow of Rome 2
البته خودم مورد دوم رو ترجیح می دهم.چون اونیموشا 5 جای کار زیادی دارد و حالا حالاها اعلام نمیشه.حداقل دو سال تا ریلیزش مونده.

ببینید من میگم از دو حالت خارج نیست یا یه چیز خفن مثل اویل یا یه چیز احمقانه مثل لوکوروکو :biggrin1: البته لوکوروکو خیلی قشنگه ولی یه همچین تبلیغی براش احمقانه هستش ولی با شناختی که از کپکام دارم و از ps3 می گم هرچی هست از تکنیک 4d استفاده زیادی میکنه توش میگید نه ببینید کی گفتم .
خوب دیگه بزنید اون کانال فوتبال داره :biggrin1:

به نظر من عرضه بازیهای انحصاری 360 روی PS3 نمی تونه همچین جذاب باشه که بخوان براش همچین کارایی بکنن به نظر من یا یکی از عناوین محبوب خودش رو که هنوز پلتفورمی براش انتخاب نشده میخواد به انحصار این کنسول در بیاد یا اینکه Capcom داره مثل 360 برای این کنسول هم بازی جدید و جذاب خلق می کنه (مثال Lost Planet روی 360) . در مورد RE5 و DMC4 هم مطمئنا خبری از انحصاری شدنشون نخواهد بود چون مسئولین کپکام خیلی روی این قضیه یعنی مولتی پلتفورم بودن این بازیها پافشاری دارن و اینکه حتی نسخه هایی از این دو بازی برای 360 به نمایش درآمده پس معلوم میشه نسخه 360 این بازیها وجود دارن پس درباره این دو بازی نمی تونه باشه به شخصه امیدوارم یه عنوان جدید باشه چون اصلا دوست ندارم یکی از عناوین خوب خودش رو مثل Onimusha ، Dino Crisis و ... رو به انحصار سونی دربیاره . :biggrin1:

سلام
يعني ميشه Dino Crisis 4 باشه چه شود اگه اينطور باشه كه فوق العادس تو اين چند روزه كه خبر mafia 2 فهميدم بينهايت خوشحالم كه اگه اينم اضافه شه احتمال داره سكته خفيف بزنم

onimusha 5 یا shadow of rome 2
هر کدوم از این دوتا باشه من کل سایت شیرینی و شام و شربت و... میدم.مخصوصا shadow of rome 2 میخوام ببینم اگریپا و اکتاویانوس چه بلایی بعد از شماره 1 بر سرشون اومد.اونیموشا 5 هم که اخرش مبهم و ادامه دار تموم شد:love:

onimusha 5 یا shadow of rome 2
هر کدوم از این دوتا باشه من کل سایت شیرینی و شام و شربت و... میدم.مخصوصا shadow of rome 2 میخوام ببینم اگریپا و اکتاویانوس چه بلایی بعد از شماره 1 بر سرشون اومد.اونیموشا 5 هم که اخرش مبهم و ادامه دار تموم شد:love:

نگران نباش من قندم بالاست شربت شیرینی نمیخورم فقط شام :biggrin1:

آپدیت خبر

به نقل از PSU :

خوب دیروز اعلام کردیم که Capcom خبر بزرگی برای PS3 داران خواهد داشت .

در همین رابطه بدون هیچ نشان در رابطه با خبر ، Justin Pinter خبرنگار ما چندتا نظریه ارائه داده که می توانید در زیر مشاهده کنید :

حدسیات نزدیک به واقعیت :

1) Dead Rising 2 / ادامه Lost Planet : همه ما دنباله ها را می شناسیم و حالا که Capcom زمان کافی رو داشته برای شناخت و کار با سخت افزار PS3 چرا ادامه این عنوانها روی PS3 نباشند .

2) پروژه اکشن برای PS3 / با IP جدید : می تواند این باشد که Capcom یک IP جدید در آستین داشته باشد . بر طبق اعلانات در TGS 2005 یک عنوان Action خارج از DMC4 برای PS3 اعلام شد که می تواند آن باشد .

3) ورژن نسل بعد عنوانهای قدیمی و محبوب : مثال : Onimusha ، Dino Crisis ، Street Fighter یا Breath of Fire .

حدسیات دور از انتظار :

1) انحصاری شدن Rsident Evil 5 برای PS3 : برمی گردیم به ماه می ، در آن زمان خیلی شایعاتی به وجود آمد مبنی بر اینکه Capcom قسط داره این بازی رو برای 360 کنسل کنه و در انحصار PS3 قرار بده . شایعات از فروشگاه ها و رسانه های ژاپنی بارها به گوش رسید اما Capcom بدون وقفه همه آنها را انکار کرد . پس این مورد کمی دور از انتظار است گرچه برای ما خیلی بزرگ می بود اگر دوباره به انحصار سونی در می آمد . (این تیکه رو توجه نکنید Fan boy یانه بود :cheesygri ) .

2) Monster Hunter 3 : هنوز برای PS3 در حال ساخت است : ما همه شنیدیم که این بازی در انحصار Wii درآمد اما شاید در طول 2008 برای PS3 نیز اعلام شود .

همه این کارایه کپکام به خاطر ان تحریمه هستش.

پس به نظر من کپکام DMC4 رو دوباره انحصاری کنه.یا شایدم RE5 (^_^)

ولی اگه چند تا عنوان اورژینال برایه PS3 داشته باشه خیلی بهتره.تازه تو همشم شینجی میکامی یه کاره ای باشه!! مثل DMC & Oni .

ولی اگه بیاد بگه مثلا شماره 2 Tales Of Legendia رو داره می سازه بد زد حال می خوریم!!!!

ressident evil 5 انحصاري براي xbox360 :biggrin1:

بالاخره اينم يه خبر بزرگي و سوپرايز براي طرفدارهاي ps3 ميمونه ما دو نوع سوپرايز داريم يكي ضدحال دومي باحال .:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or