خبر بزرگ سونی (ps3: Cechg01)

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

به نقل از Spong.com اين خبر بزرگ به صورت شايعه و پيشگويانه اعلام شده طبق شواهد و مدارکی
خوب اين خبر به عقيده اونها ربطی به بازيها نداره و کنسول جديد 40 گيگابايت Sony هست با قيمت فوق العاده 399 دلار!!!

اونها بر اساس تصاويری که در زير ميزارم به پک و سری جديدی از مدل PS3 با نام CECHG01 پی بردند و در زير اطلاعات جديد از اين که پيش بينی ميشه:
اين اطلاعات از تفاوت 2 مدل مختلفی که FFC يا همون Federal Communication Commission برای اختلاف PS3 ها از گزارشش به دست اومده که اسکن شده و تفاوتات به شرح زير هستش

1. PS3 جديد از قدرت کمتری نسبت به بقيه مدل های کنسولای قبلی استفاده ميکنه. اين کنسول از 3a استفاده ميکنه (مثل اينکه اين يک واحد اندازه گيری Power کنسول هستش) در صورتی که مدل های قديمی به ترتيب از 3.3A و 3.2A اتفاده ميکردند

2. Wi-Fi و Bluetooth در اين کنسول Upgrade شدند و مسافت بيشتری قابل توجهی زيادی به توانايی های قبلشون که داشتند اضافه شده و همينطور سرعت کانکشن هاش بسيار افزايش پيدا کرده

3. کنترلر جديد توی اين پک قرار داره يعنی همون Duak Shock 3 (اين خبر به احتمال بسيار زياد عملی خواهد شد چون شواهد و مدارک اين رو به اثبات رسوندند)

4. به نظر ميرسه از Chipset های 65 نانومتری در اين کنسول قرار هست استفاده بشه که اين باعث استفاده کمتر از انرژی در اين کنسول جديد که به ميگرده به همون مورد 1

اين خبر همونطور که اعلام شد پيشبينی ميشه 2 هفته ديگه اعلام بشه و با قيمت 399 دلار و هارد 40 گيگابايت به بازار عرضه بشه
در پايين هم عکس هاش قرار داره که ميتونيد مشاهده کنيد:

PS3 جديد:

PS3 قديمی:

موفق باشيد

من ترکی حرف ميزنم يا عربی ؟! اگه زحمت بديد و بخودتون قبل از پرسيدن هر سوالی 2 تا پست عقب تر رو بخونيد يا بيشتر در مورد سؤال و جواب هايی که قبلاً داده شده فکر کنيد بخدا نيازی به پرسيدنش نيستی ها!!

يعنی واقعاً نميفهميد که هيچ کمپانی وقتی تو يه سنعت از رقباش عقب ميفته توانايی کنسولش رو کاهش نميده!!
فقط از مصرفش کاهش پيدا کرده و انرژی کمتری ميگيره و بازدهی بهتری داره

من يه بار هم گفتم انرژی کمتری مصرف ميکنه و بازدهی بهتری داره ، حالا اگه کسی نميتونه درک کنه که بازدهی بهتری داره يعنی کنسول قوی تر ميشه يا ضعيف تر من رسماً شرمندشم!

بابا این مساله قدرتو یه نفر درست توضیح بده؟
بالاخره قدرتش کم شده یا توانش
اگه قدرتش کم شده باشه چه معایبی تو بازی ها داره
بابا منظورش این که مقدار برق و... کمتری نسبت به نسخه قبلی مصرف میکنه و سودهی بیشتری نسبت به نسخه های پیشین داره.
دیگه این که ربطی به بازی ها نداره.
درست گفتم دیگه؟

بذار اینطوری بگیم شاید بهتر جا بیافته.
سونی اومده یه سری تغیرات و بهینه سازی تو ساخت این مدل صورت داده به همین دلیل این ps3 احتیاج به برق کمتری نسبت به مدلهای قبلی داره بنابراین اومده از یه power ضعیفتر (یه کم ضعیفتر) استفاده کرده تا مصرف برقش پائینتر بیاد و طبیعتا حرارت کنسول بازم کمتر میشه. در ساعات اوج مصرف هم میشه ازش استفاده کرد.:cheesygri

یعنی قدرت اجرای بازی هاش کم نشده ؟ :دی

خير كم نشده بابا Hardware و Performance دستگاه كه فرقي نكرده . ببنيد منظور كاهش مقدار برق مصرفي براي دستگاه هست و اين به اين معناست كه Power Supply داخلي دستگاه و حتي ممكنه قطعات روي Main مورد بازبيني قرار گرفته تا با مصرف برق كمتر و ثبات بيشتر كارايي بهتري داشته باشه چه بسا كه مدلهاي قديمي هم از اين بابت مشكلي نداشتن.
موفق باشيد

هیچ کار نکردند فقط از قیمتش و هاردش زدند تا به فروش بقیه کنسول ها برسند :biggrin1:

موفق باشید ;)
یه کارهای دیگه هم کردن... مثلا برد Wi-Fi و بلوتوث دستگاه رو بالا بردند و از اینجور حرفا... ولی بازم به نظر من همچین کار مهمی نکردن که بخواد به فروش کنسول های دیگه برسن... :-"

دیگه این موضوع برا همه روشن شد
بهتره که بحثو عوض کنیم
به نظرتون 100% قطعیه؟
روز به روز اين شايعه داره بيشتر قوت ميگيره...
مثلآ اينا رو نيگاه كنيد:
http://www.upcdatabase.com/item.asp?upc=0711719800606
http://bluraysavings.com/ ----- ( مدل جديدي از PS3 رو اون پايين صفحه ليست كرده)

اما به هر حال هنوز شايعه هست! اما به احتمال زياد سوني دست به اين كار ميزنه...(اميدواريم به زودي اين كار رو بكنه!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or