خبر بزرگ سونی (ps3: Cechg01)

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

به نقل از Spong.com اين خبر بزرگ به صورت شايعه و پيشگويانه اعلام شده طبق شواهد و مدارکی
خوب اين خبر به عقيده اونها ربطی به بازيها نداره و کنسول جديد 40 گيگابايت Sony هست با قيمت فوق العاده 399 دلار!!!

اونها بر اساس تصاويری که در زير ميزارم به پک و سری جديدی از مدل PS3 با نام CECHG01 پی بردند و در زير اطلاعات جديد از اين که پيش بينی ميشه:
اين اطلاعات از تفاوت 2 مدل مختلفی که FFC يا همون Federal Communication Commission برای اختلاف PS3 ها از گزارشش به دست اومده که اسکن شده و تفاوتات به شرح زير هستش

1. PS3 جديد از قدرت کمتری نسبت به بقيه مدل های کنسولای قبلی استفاده ميکنه. اين کنسول از 3a استفاده ميکنه (مثل اينکه اين يک واحد اندازه گيری Power کنسول هستش) در صورتی که مدل های قديمی به ترتيب از 3.3A و 3.2A اتفاده ميکردند

2. Wi-Fi و Bluetooth در اين کنسول Upgrade شدند و مسافت بيشتری قابل توجهی زيادی به توانايی های قبلشون که داشتند اضافه شده و همينطور سرعت کانکشن هاش بسيار افزايش پيدا کرده

3. کنترلر جديد توی اين پک قرار داره يعنی همون Duak Shock 3 (اين خبر به احتمال بسيار زياد عملی خواهد شد چون شواهد و مدارک اين رو به اثبات رسوندند)

4. به نظر ميرسه از Chipset های 65 نانومتری در اين کنسول قرار هست استفاده بشه که اين باعث استفاده کمتر از انرژی در اين کنسول جديد که به ميگرده به همون مورد 1

اين خبر همونطور که اعلام شد پيشبينی ميشه 2 هفته ديگه اعلام بشه و با قيمت 399 دلار و هارد 40 گيگابايت به بازار عرضه بشه
در پايين هم عکس هاش قرار داره که ميتونيد مشاهده کنيد:

PS3 جديد:

PS3 قديمی:

موفق باشيد

ای بابا این ps3 رو چقدر مدل به مدل کردند
به جایی که بازیهاشو مدل به مدل بکنن هی ps3 جدید درست می کنند تا شاید وضعشون درست بشه

یعنی واقعا سونی نمیدونه چرا شکست خورده؟

ای بابا این ps3 رو چقدر مدل به مدل کردند
به جایی که بازیهاشو مدل به مدل بکنن هی ps3 جدید درست می کنند تا شاید وضعشون درست بشه

یعنی واقعا سونی نمیدونه چرا شکست خورده؟
سونی داره بهترین کار ممکن رو میکنه فعلآ. دقیقآ چون میدونه چرا داره شکست میخوره این کارها رو انجام میده. وقتی مدلهای ارزونتر بیاره مسلمآ فروشش میره بالا و وقتی فروشش بره بالا شرکتهای بازیسازی میان از کنسول حمایت میکنن و سونی به هدفش میرسه.

سونی داره بهترین کار ممکن رو میکنه فعلآ. دقیقآ چون میدونه چرا داره شکست میخوره این کارها رو انجام میده. وقتی مدلهای ارزونتر بیاره مسلمآ فروشش میره بالا و وقتی فروشش بره بالا شرکتهای بازیسازی میان از کنسول حمایت میکنن و سونی به هدفش میرسه.

اما تو نقد ماه برای مجله بازی رایانه نوشته شده بود که سونی با ارزون کردن کنسولش با شکست مواجه می شود که داره کنسولش رو مفت میفروشه و از قیمت واقعی میزنه تا بتونه خودش را به نینتندو و مخصوصا مایکروسافت برسونه که منم باهاش موافقم این ارزون کردن ها به ضررش تموم میشه ، البته ایندفه یک مدل ارزون تر داده هست و ممکنه توش ضرر نباشه اما....

موفق باشید

این که قدرتش ضعیف تر هست مشکلی در بازی ها به وجود نمی یاره.
بعد می گم به این تفاسیر 60 گیگ بهتره یا 40 گیگ ؟؟؟
به نظر من 40 گیگ بهتره.

1. PS3 جديد از قدرت کمتری نسبت به بقيه مدل های کنسولای قبلی استفاده ميکنه. اين کنسول از 3a استفاده ميکنه (مثل اينکه اين يک واحد اندازه گيری Power کنسول هستش) در صورتی که مدل های قديمی به ترتيب از 3.3A و 3.2A اتفاده ميکردند

کسی هست اینو 1 کم بیشتر توضیح بده ؟ منظورش از قدرت کمتر چیه ؟
مرسی

البته کاهش قیمت فقط نمیتونه ماثر باشه ولی خیلی قدم خوبیه!:)
اگه خبرش صحت داشته باشه که به احتمال 80% همین طور خواهد بود خیلی خوب میشه...

امین گفتم PS3 بگیریم گفتی نه :((
بگیریم؟!:biggrin1:
من چنین قصدی ندارم حتی اگه ارزون بشه:) من میخوام بازی کنم نه اینکه کنسول ارزون بخرم! تازه شده مثل 360 به فرض اینکه این خبر صحت داشته باشه! تازه مطمئن باش 360 هم همین روزا ارزون میشه....

4. به نظر ميرسه از Chipset های 65 نانومتری در اين کنسول قرار هست استفاده بشه که اين باعث استفاده کمتر از انرژی در اين کنسول جديد که به ميگرده به همون مورد 1

من که نفهمیدم چی شد . حالا قدرت ps3 رو کاهش دادن یا توان مصرفی اونو ؟

يعنی واقعاً نميفهميد که هيچ کمپانی وقتی تو يه سنعت از رقباش عقب ميفته توانايی کنسولش رو کاهش نميده!!
فقط از مصرفش کاهش پيدا کرده و انرژی کمتری ميگيره و بازدهی بهتری داره

يعنی واقعاً نميفهميد که هيچ کمپانی وقتی تو يه سنعت از رقباش عقب ميفته توانايی کنسولش رو کاهش نميده!!
فقط از مصرفش کاهش پيدا کرده و انرژی کمتری ميگيره و بازدهی بهتری داره
یعنی قدرت اجرای بازی هاش کم نشده ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or