خبری داغ ، سونی : خبری که همه منتظرش بودند فردا اعلام میشود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Sony-logo.jpg

شرکت بزرگ سونی قصد داره فردا قبل از شروع کنفرانس TGS خود یه خبر خیلی خیلی خیلی مهم رو به طرفداران خودش بده حالا این خبر چیه معلوم نیست...........
تازه شرکت سونی این خبر رو طوری توصیف کرده که گفته این خبر فراتر از انتظاراته شماست و خیلی شگفت زده میشین
sceja.jpg

این عکس رو هم سونی تو یه شبکه اجتماعی چینی شیر کرده و گفته که یه سورپرایز بزرگ برا همه داره و خبر هایی بزرگ تر از تاریخ انتشار ps4 تو ژاپن داره
بالاخره وقتش رسید همیشه سونی قبل از نمایش TGS2013 یه کنفرانس داره فقط میتونم بگم خبرایی که شما منتظرش هستین رو فردا میتونیم رسما اعلام و معرفی کنیم

نظر من:

ای خدا چی میشه درباره last guardian باشه....:bighug:
منبع

آخرین ویرایش:
تو متن خبر گفته یه چیزی بالاتر از زمان عرضه کنسول تو ژاپن هست ! پس حدست اشتباهه :دی

این فقط تحلیل شخصی خود اون سایته، چیزی نیست که سونی اعلام کرده باشه :دی

اون متن هم از ژاپنی به انگلیسی ترجمه شده، تجربه نشون داده lost in translation بین این دو زبون زیاد اتفاق میوفته :دی

لیست خبرای مهم:
ادامه ساخت یه IP مهم یا کلا یه IP جدید.
هدست واقعیت مجازی
تقویت فرکانس CPU یا GPU یا یه تغییر سخت افزاری
عرضه پیش از موعد PS4 !!

اگر همه منتظرشن ، پس میشه خریداری شدن Quantic Dreams .
اگر هیجان انگیزه ، پس میشه تاریخ عرضه TLG

اين TLG رو رسما تاريخه عرضش رو مشخص كنن من ديگه از خدا هيچي نميخوام حالا ميخواد رو PS3 بياد يا PS4 حتي من راضيم انحصاري X1 بشه فقط يه تاريخ عرضه بدن:punk:

الان این رو شما از کجا دراوردی؟:d
PS4 ها به مرحله تولید و بستته بندی رسیده!
توي چند تا سايت من ديدم كه شايعه شده بود اما به شخصه احتمالش رو خيلي كم ميدونم

اينجا گفته شده احتمالش هست تا 2 گيگا هرتز اوركلاك كنن

البته يه توضيح بدم كلا فركانس كاري Jaguar به طور طبيعي تا 2 گيگاهرتزه اما سوني و مايكرو به دلايلي ترجيح داده بودن فركانس كاري رو پايين بيارن شايد به علت كمتر داغ شدن و..... در واقع اين افزايش فركانس كاري اوركلاك محسوب نميشه و خود CPU براي اين فركانس طراحي شده

آخرین ویرایش:
الان این رو شما از کجا دراوردی؟:d
PS4 ها به مرحله تولید و بستته بندی رسیده!
میرن جعبه هارو باز میکنن از نو میبندن! :d
خوب ممکنه از قبل اعمال کرده باشن یا یه چیزو که قبلا انونس نکردن الان اعلام کنن!
توی این سایتم محتمل دونسته:

or maybe even a boost in the PS4′s hardware to counter Microsoft’s recent Xbox one CPU boost.

Sony to deliver 'the news you've been waiting for' during official SCEJA press conference

فكر نكنم با توجه به خبر هايي كه اومده و داره مياد و نظر بازيسازها در مورد سخت افزار ps4 سوني نيازي به افزايش فركانس در CPU يا gpu داشته باشه....
Tlg محتمله و همچنين اعلام زمان ريليز ps4 در ژاپن .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or