شایعه خبری از نسخه PC بازی RDR

devil eyes

کاربر سایت

تو فروم مشغول گشتن بودم که با این عکس ها مواجه شدم
RDR ساخت شرکت Rockstar Games هست و برای کنسول های
ps3 , xbox عرضه شده است همانطور که میدانید شرکت Rockstar Games قبلا اعلام کرده بود که ما
هیچ برنامه ای برای نسخه pc نداریم اما با این عکس باید کمی تامل کرد ... این شرکت در بازی GTA هم
همین نظر اعلام کرده بود ولی بعد از مدتی با خبر پورت شدن GTA بر روی pc مواجه شدیم
امیدوارم این بازیه زیبا به زودی بر روی pc بیاید

دیدن عکس PC version

منبع

نظر شخصی من اینه که به احتمال زیاد این عنوان با تمام dlc هاش بعد از مدتی روی pc عرضه میشه.اتفاقی که برای assassins creed 2 هم افتاد.ولی خوب استدیو san diego از rockstar از سال 2003 هیچ بازی رو روی PC عرضه نکرده و همین امر میتونه باعث شه هیچ وقت این عنوان روی PC عرضه نشه. اگه بازی توسط است rockstar north ریلیز میشد میشد نظر بهتر و قویتری در رابطه با این موضوع داد.به هر حال زمان همه چیز رو مشخص میکنه.

نظر شخصی من اینه که به احتمال زیاد این عنوان با تمام dlc هاش بعد از مدتی روی pc عرضه میشه.اتفاقی که برای assassins creed 2 هم افتاد.ولی خوب استدیو san diego از rockstar از سال 2003 هیچ بازی رو روی PC عرضه نکرده و همین امر میتونه باعث شه هیچ وقت این عنوان روی PC عرضه نشه. اگه بازی توسط است rockstar north ریلیز میشد میشد نظر بهتر و قویتری در رابطه با این موضوع داد.به هر حال زمان همه چیز رو مشخص میکنه.

درسته زمان همه چیز رو مشخص میکنه.
ولی واقعا حیفه PC بازها از این بازی بزرگ محروم باشن.
در ضمن *R همیشه تعامل خودش رو با PC نشون داده و امیدوارم این بار هم همینطور باشه.

اینجا هم دوستان گذاشتن شما هم امضا کنید شاید به یه جایی رسید
/http://www.petitionspot.com/petitions/releaserddpc
البته به قول این دوستمون
GTA IV for PC was released 6 months after the console versions (In first 3 months we got first announcement (6th August), and 3 months after, GTA IV PC was released. (December 2nd + Delay))

But when talking about RDR, things are much different. It's been 5 months since console versions were out and there is still no word about PC.

If we don't get announcement in November 2010, I don't think we'll be ever getting this game on PC...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or