شایعه خبری از نسخه PC بازی RDR

devil eyes

کاربر سایت

تو فروم مشغول گشتن بودم که با این عکس ها مواجه شدم
RDR ساخت شرکت Rockstar Games هست و برای کنسول های
ps3 , xbox عرضه شده است همانطور که میدانید شرکت Rockstar Games قبلا اعلام کرده بود که ما
هیچ برنامه ای برای نسخه pc نداریم اما با این عکس باید کمی تامل کرد ... این شرکت در بازی GTA هم
همین نظر اعلام کرده بود ولی بعد از مدتی با خبر پورت شدن GTA بر روی pc مواجه شدیم
امیدوارم این بازیه زیبا به زودی بر روی pc بیاید

دیدن عکس PC version

منبع

رزلوشن مسخره بازی روی 360 رو که یادتون نرفته که تا یه ماه همینجور خبر ازش میومد
البته اون نسخه ی PS3 بود. من نمیدونم چرا اطلاعات غلط باید به مردم بدیم؟!
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1023692&postcount=1
چی داری میگی؟ نکنه فکر میکنی بازی رو دارن مخصوص PC میسازن!که F HD بتونی ازش اوج لذت رو ببری؟این بازی توی نقطه اوجش یک پورت هست.
PC بدرد بازی های اول شخص میخوره ولی سوم شخص دیگه نمیشه این حرف روز شد.
من که بجر بعضی FPS ها و استراتژی ها کلا سمته PC نمیرم.چون جدا غیر قابل کنترله.
اون رزولوشن مسخره بازی رو هم اشتباه گفتی برای جای دیگه و کنسول دیگه بود!کلا پورت کنن از نسخه PS3 هم بدتر خواهد بود
برای هر چیزی که نباید ذهنتو درگیر کنی رضا!:d

ای بابا همون بحث کهنه و کلیشه ای جنگ بین کنسول دارا و فن های پی سی:discussion: آخه چی کار دارین شما حالا واسه پی سی هم پورت شه چرا شما حسودیتون میشه مگه چی از شما کم میشه :confused: یکم مهربون باشید:hurted:

نقل قول:
نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ
واقعا نمیدونی؟! هنوز یادم نرفته چی سر GTA IV بدبخت اومد. الکی برداشتن دادنش رو PC ، یه بازی پر باگ و غیر قابل بازی کردن رو. هر جا میرفتی و میرسیدی یه نفر یه حرفی میزد دربارش و بدترین الفاظ رو براش به کار میبردن. ماحصل عرضه ی بازی روی PC فقط همین چیزا بود.

User Score ها و Critic Score ها رو مقایسه کن خودت میفهمی:

نسخه ی PS3 :
http://www.gamespot.com/ps3/action/g...lt%3Btitle%3B2

نسخه ی PC :
http://www.gamespot.com/pc/action/gr...lt%3Btitle%3B1

ضمنا بعضی از کامنت هایی که PC Gamer ها براش گذاشتن و بهش امتیازات 1-2 دادن رو هم بخون تا بیشتر متوجه عمق فاجعه بشی...

تایید می شه...(البته فقط نسخه PCـش)
یادمه خودم یکی دو روز بعد ریلیز GTA IV نسخه PC خریدمش،بار اول که بعد یه هفته زحمت تونستم نصبش کنم دیدم ماشینا و آدما تو هوا راه می رن!
البته کسایی که نسخه ی اصل رو خریده بودن هم همین مشکل رو داشتن!
کاملا اشتباهه ، من نسخه PC رو گرفتم بدون کوچکترین افت فریمی ، کمترین باگی ، بدون هیچ پچی ، بدون هیچ کرکی و با یک Setup کاملا ساده روی High details بازی کردم ، میتونم از محیط بازی فیلم بگیرم حرفم هم ثابت کنم;)

چرا اینقدر دوست داری واسه یه بازی پر باگ روی pc صبر کنی؟خیلی راحت میتونی یه 360 تهیه کنی با یک پنجم اون پولی که واسه ارتقا pc میدی در کنار pc از 360 هم لذت میبری واسه همچین مواقعی
واقعا به نظرت حرف منطقی نیست؟
اونوقت اگه یه نفر نخواد با کنسول بازی کنه باید کی رو ببینه؟ شاید یه نفر ترجیح بده بازی هاش رو با ماوس و کیبرد و پشت صفحه مانیتور بازی کنه مشکلی داره؟
این بازی به هیچ وجه یه چیز دیگه نیست روی PC:biggrin1:
این که یه چیز واضحی هست.
به شدت تایید میشه ، اصلا به کلاس RDR نیمخوره بیاد رو PC !b-):d
به کلاس خیلی از بازی ها هم نمیخوره روی کنسول ها بیان مثلا فکرشو کنید شاهکار بینظیر WOW یا SCII روی PS3 یا X360 بخواد بیاد:)):)):))
به وقتش میبینیم که The Sims 3 هم به چه شکل جالبی روی کنسول ها پورت میشه:)
PC بدرد بازی های اول شخص میخوره ولی سوم شخص دیگه نمیشه این حرف روز شد.
من که بجر بعضی FPS ها و استراتژی ها کلا سمته PC نمیرم.چون جدا غیر قابل کنترله.
سوم شخص روی PC جدا بیشتر زجر میده تا حال!
در حیطه بازی فقط:
PC+X360 Controller = X360 - Exclusive X360 Games + Exclusive PC Games
Mass Effect 2 ، Dragon Age و Mafia II هم Third person هستن اما خیلی خیلی خوب و عالی روی PC اجرا میشن ، منتظر نمرات نسخه کنسولی و PC بازی Mafia II هم حتما باشید;)
---------------------------------
در کل مشکل از PC و کلاس بازی ها نیست که بازی ها روی اون بدتر از کنسول ها اجرا نمیشن ، مشکل از سازنده هاست که نمیتونن خوب این کارو بکنن

کاملا اشتباهه ، من نسخه PC رو گرفتم بدون کوچکترین افت فریمی ، کمترین باگی ، بدون هیچ پچی ، بدون هیچ کرکی و با یک Setup کاملا ساده روی High details بازی کردم ، میتونم از محیط بازی فیلم بگیرم حرفم هم ثابت کنم;)
والا من هر کس رو دیدم و ازش میپرسیدم میگفت مشکل دارم، حتی اونا که نسخه ی اصل رو خریده بودن و قدرتمند ترین PC ها رو داشتن! البته گویا برای همه هم اینطوری نبوده که شما یکیشون بودی و خیلی خوش شانس بودی.
این فرمولو الان از کجا درآوردی؟!:دی

در حیطه بازی فقط:
Mass Effect 2 ، Dragon Age و Mafia II هم Third person هستن اما خیلی خیلی خوب و عالی روی PC اجرا میشن ، منتظر نمرات نسخه کنسولی و PC بازی Mafia II هم حتما باشید;)
خو اینا چیزایی که شما فکر میکنی!
PC +XBOX360 controler??? -میتونی هر جفتش رو حذف کنی و یه X360 بزاری که خیلی از PC بهتر اجرا میشه .افت فریم،لود نشدن تصاویر،کیفیت و پورت بد+چندین پچ که درنهایت بجز زجر چیز دیگه ای حل نمیکنن. واقعا شما همه اینا رو با یه کنترلر رفع میکنی؟

-
شما چرا فقط منتظر نمرات عالی MAFIAبرای PC هستی- نمرات عالی MW2 و GTA IV رو هم یادداشت کن،داشته باشی -شاید بدرد خورد-اون نمرات عالی هم درصورتی به بازی تعلق میگیره که باسیستم مخوف و کارت گرافیک 500 تومنی N-vidia بازی کنی -که در نهایت به یه کنترلر هم نیاز مندی.پس چیز زیاد جالبی نیست ،برای اکثریت .:)
املا اشتباهه ، من نسخه PC رو گرفتم بدون کوچکترین افت فریمی ، کمترین باگی ، بدون هیچ پچی ، بدون هیچ کرکی و با یک Setup کاملا ساده روی High details بازی کردم ، میتونم از محیط بازی فیلم بگیرم حرفم هم ثابت کنم;)
تنها کسی هستی که همچین حرفی میزنه،برو Fraps رو نصب کن ببین چند فریم میگیری=))
جدا حرف خیلی تابلویی زدی که هیچ عهد الناسی قبول نداره

به کلاس خیلی از بازی ها هم نمیخوره روی کنسول ها بیان مثلا فکرشو کنید شاهکار بینظیر WOW یا SCII روی PS3 یا X360 بخواد بیاد:)):)):))
به وقتش میبینیم که The Sims 3 هم به چه شکل جالبی روی کنسول ها پورت میشه:)
اگه اینا روی کنسول بیان مایه ی بی کلاسین تا کلاس ...!دیگه وقتی شاهکارایی مثل Uncharted,Halo,Killzone,Alan Wake,Bayonetta,...روی PC نمیان،باید هم به WOW بگین شاهکار:))...!

پست بالایی خیلی بهش میخوره که بره تو امضا ؟؟ مخصوصا این قسمت

دیگه وقتی شاهکارایی مثل Uncharted,Halo,Killzone,Alan Wake,Bayonetta,...روی PC نمیان،باید هم به WOW بگین شاهکار:))...!

اول ببین در مورد چه بازی بحث میکنی بعد حرف بزن

• Like
Reactions: Hesam_1994
اگه اینا روی کنسول بیان مایه ی بی کلاسین تا کلاس ...!دیگه وقتی شاهکارایی مثل Uncharted,Halo,Killzone,Alan Wake,Bayonetta,...روی PC نمیان،باید هم به WOW بگین شاهکار:))...!
جوابتو ندم سنگینتره چون اصلا جوابی برای این پست مسخرت وجود نداره و عام و خاص رو به خنده وا میداره ، اخه بگو تو که حتی باکس آرت بازی رو هم از نزدیک ندیدی چرا میای در موردش نظر میدی! همینو بدون که تا 5 سال دیگه کل فروش بازی هایی که گفتی رو دو برابر هم کنیم حتی به یک سوم پولی که بلیزارد از WOW بدست آورده نمیرسه:))
فقط با این حرفت بی اطلاعاتی و سطح پایین سوادت رو رسوندی کسی که فکر میکنه Uncharted,Halo,Killzone,Alan Wake,Bayonetta از WOW بهتر هستند بهتره بره بشینه همون بازی های انحصاریش رو بازی کنه و اصلا هم طرف بازی های بلیزارد نره چون قدرت درک ارزش های اونا رو نداره:)

امیدوارم که Red Dead Redemption هم واسه پلتفورم pc ارائه بشه . ما دیگه سالهاست که به تاخیراتی که قریب به اتفاق دلایل مالی و بیزینس عامل اون هستند عادت کردیم . پایرسی شدید بویژه در اسیا باعث شده pc مورد بی لطفی کمپانی ها واقع بشه .

دوستان چرا از سر بی تجربگی پلتفورم pc رو مقیاس با کنسول ها قرار می دهند . کنسول ها جایگاه خود رو دارندو pc جایگاه خود .

هر گاه پای نهایت قدرت به میان میاد . استودیوها والاترین تنظیمات گرافیکی رو در پلتفورم pc تعبیه می کنند علتش هم نامحدود بودن قدرت این پلتفورم هست .

هر چه باشه کنسول ها با تکنولوژی مشخص ای در یک بازه زمانی معین به بازار ارائه می گردند و همان طوری که میبینیم تا نزدیک به یک دهه ! ارتقا پیدا نمی کنند .

همگان هم می دانیم که لیدپلتفورم ساخت بازیها بویژه در این نسل کنسول های ps3 و xbox 360 هستند نه pc

دلایلی بسیار هست که pc مورد توجه واقع قرار نمیگیره . به هر حال امیدوارم در این زمینه مقایسه های نامناسب انجام ندهیم

• Like
Reactions: XagroX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or