شایعه خبری از نسخه PC بازی RDR

devil eyes

کاربر سایت

تو فروم مشغول گشتن بودم که با این عکس ها مواجه شدم
RDR ساخت شرکت Rockstar Games هست و برای کنسول های
ps3 , xbox عرضه شده است همانطور که میدانید شرکت Rockstar Games قبلا اعلام کرده بود که ما
هیچ برنامه ای برای نسخه pc نداریم اما با این عکس باید کمی تامل کرد ... این شرکت در بازی GTA هم
همین نظر اعلام کرده بود ولی بعد از مدتی با خبر پورت شدن GTA بر روی pc مواجه شدیم
امیدوارم این بازیه زیبا به زودی بر روی pc بیاید

دیدن عکس PC version

منبع

واقعا نمیدونی؟! هنوز یادم نرفته چی سر GTA IV بدبخت اومد. الکی برداشتن دادنش رو PC ، یه بازی پر باگ و غیر قابل بازی کردن رو. هر جا میرفتی و میرسیدی یه نفر یه حرفی میزد دربارش و بدترین الفاظ رو براش به کار میبردن. ماحصل عرضه ی بازی روی PC فقط همین چیزا بود.

User Score ها و Critic Score ها رو مقایسه کن خودت میفهمی:

نسخه ی PS3 :
http://www.gamespot.com/ps3/action/grandtheftauto4/index.html?tag=result;title;2

نسخه ی PC :
http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/index.html?tag=result;title;1

ضمنا بعضی از کامنت هایی که PC Gamer ها براش گذاشتن و بهش امتیازات 1-2 دادن رو هم بخون تا بیشتر متوجه عمق فاجعه بشی...
عمیقا تایید میشه
هنوز هم که هنوزه داره patch میده
البته نه صرف *R بلکه 80 درصد بازی های که Port میشن فاجعه بالا میارن و اون بازی رو به نابودی تاریخی میکشونن

یه حسی بهم میگه به زودی تایید رسمی میشه ... وای چه حالی بدهد بر روی pc :x
چرا اینقدر دوست داری واسه یه بازی پر باگ روی pc صبر کنی؟خیلی راحت میتونی یه 360 تهیه کنی با یک پنجم اون پولی که واسه ارتقا pc میدی در کنار pc از 360 هم لذت میبری واسه همچین مواقعی
واقعا به نظرت حرف منطقی نیست؟

GTA IV که برای PC اومد اول مشکل داشت ولی بعد از یکی دو ماه که دوتا پچ اومد خیلی از نسخه ی کنسولیش بهتر شد . حداقل از نظر گرافیک ...
منکه روی PC بیشتر بهم چسبید ...

• Like
Reactions: Hesam_1994
که برای PC اومد اول مشکل داشت ولی بعد از یکی دو ماه که دوتا پچ اومد خیلی از نسخه ی کنسولیش بهتر شد . حداقل از نظر گرافیک ...
منکه روی PC بیشتر بهم چسبید ...

تایید ...
دقیقا منم همین رو مد نظر داشتم درست نیست رو GTA اسم فاجعه رو بزاریم به نظرم باگ هاش خیلی کم بود ولی بازم اشکال جزئی داشت که قابل چشم پوشی بود و میشد لذت کافی رو برد

چرا اینقدر دوست داری واسه یه بازی پر باگ روی pc صبر کنی؟خیلی راحت میتونی یه 360 تهیه کنی با یک پنجم اون پولی که واسه ارتقا pc میدی در کنار pc از 360 هم لذت میبری واسه همچین مواقعی

نه خب به نظرم بازی رو pc یه چیز دیگست حالا نمیدونم شاید عادت کردم بهتره ادامه ندیم :d

خداییش بعضی بازی ها با کیبورد و موس یه چیز دیگن:)

البته بازی های دیگه ای هم به چنین سرنوشتی دچار شدن که یکیشون AC II بوده که تا همین چند وقت پیش داشتن آموزش بازی کردنش رو تو سایت مینوشتن...:biggrin1:
واقعا که پست کاملا بی ربطی بود ... این به خاطر قفلی بود که رو بازی انداخته بودن نه به اون خاطر عزیز من
ویرایش : حذف شد پیام بالا:d

این بازی به هیچ وجه یه چیز دیگه نیست روی PC:biggrin1:
این نظرم جالبه به نظرم :d معمولا موس و کیبورد یه صفایی دیگه ای داره اینو دوست ps3 فنمم گفت یه بار ...

......

به شدت تایید میشه ، اصلا به کلاس RDR نیمخوره بیاد رو PC !b-):d
یه زمانی از این کامنت ها میدیم قبل از اینکه gta IV برای pc تایید بشه ... زود قضاوت نکن ....

فقط اگه یه موقع بخوان پورت کنن خدا کنه بدن دست یه سری ادم کار بلد ...

و این کار فقط باعث ریخته شدن آبروی اون بازی میشه البته...
آبرو و این حرفا رو من کاری ندارم...میاد و عین GTA IV هم می فروشه هر کسی هم ناراضی ـه خوب به R* چه ربطی داره :دی

واسه من که اهمیتی نداره می خواد بیاد یا نیاد ما 1 ماه هست بازی رو تموم کردیم حالشم بردیم :دی

به شدت تایید میشه ، اصلا به کلاس RDR نیمخوره بیاد رو PC !b-):d
اره والا بازی های مث APB و سریه توتال وار هم اصلا بی کلاس میشه اگر تو کنسول بیاد نگم دیگه ؟؟؟!!
ادامه ندین لطفا :d

اتفاقا همه بازی ها با موس و کیبورد بیشتر حال میده:x

تازه این بازی که open world و یه جورایی شوتر هم هست که چه بهتر

رزلوشن مسخره بازی روی 360 رو که یادتون نرفته که تا یه ماه همینجور خبر ازش میومد

چه شود اینو با 1080*1920 بازی کنی;;)

اتفاقا همه بازی ها با موس و کیبورد بیشتر حال میده:x

تازه این بازی که open world و یه جورایی شوتر هم هست که چه بهتر

رزلوشن مسخره بازی روی 360 رو که یادتون نرفته که تا یه ماه همینجور خبر ازش میومد

چه شود اینو با 1080*1920 بازی کنی;;)
چی داری میگی؟ نکنه فکر میکنی بازی رو دارن مخصوص PC میسازن!که F HD بتونی ازش اوج لذت رو ببری؟این بازی توی نقطه اوجش یک پورت هست.
PC بدرد بازی های اول شخص میخوره ولی سوم شخص دیگه نمیشه این حرف روز شد.
من که بجر بعضی FPS ها و استراتژی ها کلا سمته PC نمیرم.چون جدا غیر قابل کنترله.
اون رزولوشن مسخره بازی رو هم اشتباه گفتی برای جای دیگه و کنسول دیگه بود!کلا پورت کنن از نسخه PS3 هم بدتر خواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or