خبرهای جدید از Sonic دو بعدی

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
اگه یادتون باشه چند وقت پیش SEGA اعلام کرد در حال ساخت بازی ای جدید از سری بازیهای محبوب Sonic the Hedgehog هست.
این خبر از اونجایی باعث خوشحالی طرفداران قدیمی Sonic شد که SEGA بعد از سالها بالاخره فهمیده بود نقطه ضعف بازیهای جدید این شخصیت چی هست و برای همین بازی ای کاملآ دو بعدی رو در دستور ساخت قرار داد.
این بار هم خبری واقعآ خوب به دوستداران این جوجه تیغی آبی داده شده. تنها شخصیت قابل بازی Sonic هست و دیگه نیازی به کنترل شخصیتهای مسخره ای مثل Big the Cat نیست !
یه خبر خوشحال کننده دیگه هم هست. اولین طراحی ای که از دشمنان بازی منتشر شده , نشون میده که اونها حال و هوایی کلاسیک و مثل نسخه های قدیمی Sonic دارند. عکس زیر علاوه بر اینکه یکی از زیردستان خرچنگی
Dr.Robotnik رو نشون میده , بازیکنان رو تا حدودی با سبک طراحی بازی هم آشنا میکنه :
480_1263583627.jpg


خوشبختانه این بار SEGA راه درست رو در پیش گرفته (حداقل تا اینجای کار) و میتونیم بعد از سالها منتظر Sonic ای واقعی باشیم.
اسم بازی هنوز هم مشخص نشده و فعلآ با نام Project Needlemouse شناخته میشه.

موفق باشین
 
بالاخره سگا داره خودش دوباره به سطح اول برمی گردونه!بعد از بایونتا حالا با یک سونیک دو بعدی داره طرفدارانش را دوباره جذب می کنه!
 
بعضی از بازیها هست که تغییر در اونها باعث شکتشون میشه و سونیک از اونهاست.این بازی از روز که 3بعدی شد به فنا رفت و حالا داره همون سونیک دوس داشتنی میشه:biggrin1:
 
این بازی رو فکر کنم به خاطر واکنش به بازی new super mario bros بسازند . و احتمال میدم فقط برای wii بیاد ...
شما چه جوری این برداشتو کردی؟؟؟
روی wii مسلما شانسی نخواهد داشت به علت fan base بالای mario روی این کنسول و همینطور اشباع این سبک توسط عناوین مختلف ماریو روی این پلاتفورم.
ولی روی سایر پلاتفورم ها و حتی pc می تونه عطش چندین ساله ی پلاتفورم باز های حرفه ای رو بر طرف کنه.
ولی باید تا اطلاعات جدید تر منتظر موند چون sega تو این چندساله بارها قول بازگشت سونیک رو داده ولی نا موفق عمل کرده.
راستی انتشارش برای pc تایید شده؟
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or