خبرهای جدید از مافیا به زودی می‌آیند‌

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
25fu5uq8l3nh1cv9e3pe.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید از آحرین قسمت از سری مافیا، چند سالی می‌گذرد و هنوز خبری از نسخه سوم این بازی نیست. در همین راستا آقای Rick Pasqualone صدا پیشه معروف آمریکایی که مسئول دوبله کارکتر Vito Scaletta در Mafia را داشت در توییت خود سیگنال آمدن مافیای جدید را به تعقیب کنندگان خود داد. وی در توییتی که در بالا می‌بینید گفت:

"به زودی ممکن‌ خبرهایی از مافیا بیاید."

با تعطیل شدن استودیو 2K Czech شایعات بر این محور بود که نسخه Mafia 3 بدست 2K San Francisco افتاده و این شرکت مجبورا بازی را از ضفر شروع کرده چون با رفتن افراد کلیدی از این استودیو بازی آنچنان که باید شاید خوب نشده بوده.
از طرف دیگه هم گفته می‌شده بازی Mafia 3 برای نسل جدید کنسولا قرار ساخته بشه و Take Two بعد از موفقیت GTA V فکر میکرده یک بازی اوپن-وورلد دیگه می‌تونه تو نسل جدید جوابگو باشه.

یکی از بهترین بازی هایی بود که تجربه کردم، مخضوصاً نسخه اولش و با دوبله دارینوس دیوانه وار قشنگ بود، دوبله عالی داستان زیبا و .. اصلاً بدجوری نوستالژیک شدم :(

بنظرم شماره ۱ و ۲ اصلا قابل مقایسه نیستن با هم، داستان شماره ۲ یه افتضاحه به تمام معنا بود. بعید میدونم دیگه شاهکاری مثل شماره اول بازی بتونه بیاد.

شماره يك بهترين تجربه گيم در تمام زندگيم بود واقعا عجب بازي فوق العاده اي بود واقعا يكي از انقلابي ترين بازي هاي تاريخ بود مطمئنم كه ديگه بازي مثل مافيا ساخته نميشه ولي اميدوارم مافيا 3 نزديك به مافيا باشه

از نسخه ی اول بکشید بیرون
نسخه ی دوم رو خیلی دوست داشتم یکی از بازی هایی که خاطره ازش زیاد دارم گرافیکش رو PCعالی بود چندین بار تمومش کردم تمامDLCهای این بازی رو خریدم و تموم کردم خیلی قشنگ بود
عاشقتم ویتو
Vitoalbum.png

Mafia 1 بازییه که هر چی بیشتر از زمان انتشارش میگزره بیشتر به ارزش بازی پی میبرم و بنظرم هیچ وقت قدیمی نمیشه. همین سه روز پیش نشستم و نسخه ی دوبله رو دوباره رفتم :d
انتظار ندارم Mafia 3 بتونه به نسخه ی اول برسه ولی اقلا نیان 9 سال منتظرمون بذارن و بعدشم یه ضد حال دیگه بهمون بزنن :(

اونایی که هم سن سال منن امکان نداره با مافیا خاطره نداشته باشن . تک تک سکانس های بازی واسه من لذت بخش بود
یاد اون مرحله افتادم که رالی بود و یک تیکش میشد به بازی کلک زد و یک دور جلو افتاد :d
واقعا عالی بود . من هر کاری کردم که لذت گیم با بازی هایی مثل GTA SA . GTA VC . Mafi 1 تکرار بشه نشد :( و هنوزم حسرت اون زمان هارو میخورم

اونایی که هم سن سال منن امکان نداره با مافیا خاطره نداشته باشن . تک تک سکانس های بازی واسه من لذت بخش بود
یاد اون مرحله افتادم که رالی بود و یک تیکش میشد به بازی کلک زد و یک دور جلو افتاد :d
واقعا عالی بود . من هر کاری کردم که لذت گیم با بازی هایی مثل GTA SA . GTA VC . Mafi 1 تکرار بشه نشد :( و هنوزم حسرت اون زمان هارو میخورم

اقا اون مرحله رالی رو اون راه مخفی اگه منظورت هست که من زدم بعدش اصلا انگار از دوره مسابق خارج بشی میشدش و به خطه پایان میرسیدم حساب نمیکردش :| نمیدونم برای شما چرا گرفته این کلکه :D

خاطره GTA SA به نوعی با شما مخالفم خداییش GTA V خیلی اساسی خاطره سازی کردش

هر 5 تا دور رو ميشد از همين كلك استفاده كرد:d از يه راه فرعي مي رفتي وقتي به مسير اصلي مي رسيدي صفر رو مي زدي يه دور مي رفت جلو:d
مرحله ي سارا=((:d عجب حالي داد اونموقع هم بچه بوديم بيشتر حال مي داد:d
واقعا مافيا شاهكاري تكرارنشدنيه هر چي بيشتر مي گذره بيشتر مي فهمم كه اون موقع اينا چي ساخته بودند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or