خبرهایی جدید از سری بازی Tales

Hamed Vincent

Loyal Member
سلام ...

چند خبر جدید با تم JRPG داریم :

تاریخ عرضه بازی Tales of Graces f در اروپا اعلام شد

31 آگوست 2012 ...

قبلاً شایعه شده بود که بازی تو ماه ژوئن عرضه میشه.

البته این تأخیر یک مزیت خیلی بزرگ داره که اون Day 1 Special Edition هست ... !

تمام کسانی که بازی رو Pre Order کنند ، پکیج زیر رو به طور کامل دریافت می کنند ...

84158976749330060967.jpg

-------------------------------------------------------------------------

تنها چند هفته دیگه به فستیوال 2012 Tales باقی مونده ( فستیوالی که هر ساله برای معرفی بازیهای جدید سری برگزار میشه )

یک اسکن هم در همین رابطه لو رفته که در زیر می بینید ...

نکته مهم این اسکن اینه که خیلی مدرن تر از مکانهای سایر بازی های سری Tales است.

18581817683354819639.jpg

طبق مصاحبه ای هم که با Hideo Baba ( تهیه کننده اصلی سری بازی های Tales ) انجام شده ، ایشون گفته اند که :

ما در این بازی تمدن جدیدی رو معرفی می کنیم که خیلی بیشتر به دنیای خودمون نزدیک تره ...

در شرایطی که تقریباً همه سری بازی های Tales توی دنیای فانتزی و جادویی میگذره ، این بازی قراره که شرایط کاملاً متفاوتی داشته باشه.

شعار بازی جدید هم اینه :

Are you determined enough to destroy the world for the sake of one girl ?

اینم آدرس سایت اختصاصی بازی هست که فعلاً یک CountDown توشه که تاریخ 13 روزه دیگه رو یعنی 2 ژوئن برای معرفی بازی رو نشون میده.

NEXT TALES OF ネクスト テイルズ オブ | バンダイナムコゲームス公式サイト

==================================================

نسخه Limited Edition بازی Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance هم معرفی شد

این پکیج که Mark of Mastery نام داره شامل :

بازی اصلی + قاب محافظ مخصوص برای 3DS + دوازده تا Art Card که تمام سری بازیهای KH رو شامل میشه + 5 تا AR Card که باهاشون میتونید تو بازی Dream Eater های مخصوصی رو باز کنید.

نکته مهم اینه که این پکیج استثنائی تنها 55 دلار قیمت داره و فقط 15 دلار از نسخه معمولی بازی گرونتره.

68321004935662066175.jpg

==================================================

74803276206819412709.jpg

بازی Atelier Meruru the Alchemist of Arland برای عرضه در آمریکای شمالی تأخیر خورد

تاریخ جدید عرضه بازی 29 May امسال هست ( قبلاً قرار بود بازی 22 ـم عرضه بشه )

همچنین نسخه Special Edition بازی هم معرفی شده ...

قیمت این بسته 70 دلار تعیین شده.

10633499935424344397.jpg

با تشکر از AsaraymA
JRPG Fan Club

اینا چین؟یک بازیه یا چندتا؟
شمایی که نمی دونی منظور خبر چیه ، چرا الکی لایک میزنی !؟

برای اینکه بفهمید اینها چه بازی ای هستند ، سهل ترین کار دنیا رو می توانید انجام بدهید تا در دو مرحله کوتاه جوابتون رو بگیرید :
توی موتور جستجوی Google تایپ کنید what is tales of game series ؛ ظرف چند صدم ثانیه صفحه نتایج میاد ...
اولین لینک متعلق به ویکی پدیاست : Tales (series) - Wikipedia, the free encyclopedia

والا خسته شدم از بس دیدم کاربران زحمت یه سرچ ساده هم به خودشون نمی دهند ...

برای اینکه بفهمید اینها چه بازی ای هستند ، سهل ترین کار دنیا رو می توانید انجام بدهید تا در دو مرحله کوتاه جوابتون رو بگیرید :
توی موتور جستجوی Google تایپ کنید what is tales of game series ؛ ظرف چند صدم ثانیه صفحه نتایج میاد ...
اولین لینک متعلق به ویکی پدیاست : Tales (series) - Wikipedia, the free encyclopedia

بجای این مثلاً پاسخ، کار رو بطور کامل انجام بده. شاید دیگران هیچ اطلاعاتی از این نمی دونم چی ندارند.

حالا چرا بهتون برمیخوره؟لایک رو به خاطر زحمتی که کشیدین کردم نمیخواین خوب برش میدارم.دعوا که نداره.

الان چند نفر اینجا کامنت دادن که شما میگین" کاربران"؟

کاربر [ یا کاربران ] محترمی که از JRPG ، بازیهای سری Tales of و هر موضوع مربوط بهش اطلاع ندارند ؛
فوروم بازی سنتر ، ویکی پدیا نیست.

ویکی پدیا سایت داره ، مراجعه کنید به سایتش برای فهمیدن هر موضوعی .

از این به بعد - لطفاً ، خواهشاً ، دیگه خسته شدم نمی دونم به چه زبونی بگویم - توی تاپیکهای خبری که من میزارم ، اگر چیزی رو نمی دونید ، سوال نکنید و زحمت سخت ترین کار دنیا از نظرتون یعنی سرچ اینترنتی رو بر خودتون هموار سازید.
در ضمن اینجا دادگاه نیست که تا دری به تقی میخوره ، طرف میشه وکیل و نماینده مدعی العموم و ...

کاربر [ یا کاربران ] محترمی که از JRPG ، بازیهای سری Tales of و هر موضوع مربوط بهش اطلاع ندارند ؛
فوروم بازی سنتر ، ویکی پدیا نیست.

ویکی پدیا سایت داره ، مراجعه کنید به سایتش برای فهمیدن هر موضوعی .

از این به بعد - لطفاً ، خواهشاً ، دیگه خسته شدم نمی دونم به چه زبونی بگویم - توی تاپیکهای خبری که من میزارم ، اگر چیزی رو نمی دونید ، سوال نکنید و زحمت سخت ترین کار دنیا از نظرتون یعنی سرچ اینترنتی رو بر خودتون هموار سازید.
در ضمن اینجا دادگاه نیست که تا دری به تقی میخوره ، طرف میشه وکیل و نماینده مدعی العموم و ...

من که از شما نخواستم برین برام سرچ کنین که همچین بزرگش میکنین اگه برام مهم بود خودم میرفتم سرچ میکردم انتظار جواب کاملی هم از شما نداشتم فقط پرسیدم یک بازیه با ورژنهای مختلف یا چندتا بازیه شما هم میتونستین بگین یکیه یا چندتا یا اصلا جواب ندین تا دیگه اینقدر به خودتون زحمت ندین و خسته هم نشین.

برای اينكه بدونيد بله چند تا بازین. سری Tales يكی از بهترين IP های JRPG بوده و هست كه قدمت زياديم داره. بازيش سبك هنری خاصی داره كه بچه گونه به نظر مياد ولی داستان و گيم پلی خوبی داره.
Kingdom Hearts هم JRPG ـه و بعد FF بهترين JRPG اسكوئر انيكس.
Atelier Meruru the Alchemist of Arland هم باز JRPG ـه البته هر كس سمتش نمی ره به نظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or