خاموش شدن دستة هنگام بازی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hesam373

کاربر سایت
می‌شه کمک کنید...جدیدأ دسته فابریک ایکس‌باکس‌ام وقتی‌ دارم بازی می‌کنم خاموش می‌شه،باطری هم داره چون وقتی‌ X وسط رو میزنم هنوز ۳خط باطری داره،نمیدونم قبلا اینجوری نبود(نوع باطری هم اینه:C.F.L 3000mah ,1.2V)

یعنی به عبارتی دیگه هرچی‌ می‌خوام بازی کنم هر باطری میندازم وقتی‌ باطری به سه خط میرسه همش خاموش می‌شه.چیکار کنم؟

منم همين مشكل رو داشتم مال من درست جا نميرفت باطري

دادا یه چیزی میگی یا! درست جانره که کلاً روشن نمیشه نه اینکه چند دقیقه بعد خاموش شه

آخه باطری که میگم باطری شارجیِ و تا الان داشته درست کار میکرد و یهو اینجوری شد و وقتی‌ دسته رو محکم تکون میدم دسته خاموش می‌شه

آخه باطری که میگم باطری شارجیِ و تا الان داشته درست کار میکرد و یهو اینجوری شد و وقتی‌ دسته رو محکم تکون میدم دسته خاموش می‌شه
برای منم یه موقه هایی اینطوری میشه اما اینطوری نیستش که دم به دقیقه خاموش بشه باتریم هم شارژی 2100 هست ! انگاری تو بعضی لرزش ها خاموش میشه !

برا منم این جوزی می شه بعضی وقتا.و فک می کنم دلیلش ماله اینه که مثلا ماله خودم 2 ساله که دارم استفاده می کنم و زیاد هم اون قسمت باتریشو در آوردم و جا انداختم یا رسته , دست کسی بوده افتاده.
شاید مال شما هم همین باشه.وقتی برا من می شد من اون قسمت باتزی رو دوباره جا می نداختم و دسته رو دستم می گرفتم بعد با انگشت اشاره:dقسمت باتری رو فشار می دادم درست می شد.
شما هم یه امتخانی بزن حالا.:d

بعضی از باطری های شارژی به دلیل بی کیفیت بودن بعد از چند بار شارژ شدن دیگه قابل استفاده نیستن
شما هم برای اطمینان 2 تا یاطری نو Energizer یا Duracell بخر امتحان کن ببین بازم این مشکل رو داره یا نه

ممنون از همگی‌ که کمک کردین:x

یه ۳ سالی‌ بود ازش کار کشیده بودم..رفتم یه درسل گرفتم حل شد....راستی‌ اگه از باطری معمولی‌ استفاده می‌کنید سعی‌ کنید Sony باشه....آخه یه سری جدید اومده مارکش یادم نیست ولی‌ قرمز هست،نخرید از اینا رو که مفت نمی‌ارزه

راستی‌ یه چیزی که اصلا ربط نداره به بحث میگم که شاید شنیده باشین:تا یه مدت آدامس نخرین،مثل اینکه از افغانستان یه سری آدامس قاچاقی‌ وارد کردن که توش مواد مخدر داره و بعضی‌‌هاشون هم یه نوع سمّ داره که باعث سکته می‌شه.بقیه‌اش پا خودتون:|

دو تا بأطرى معمولى بزار اگه همچين چيزى دوباره اتفاق افتاد بدان كه أون جاى باطرى (نه أون جعبه ) ضربه ديده و بأيد با چسب بچسبونى اگه نه كه نميدونم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or