خالق Xbox ONE : من بسیار به طراحی این کنسول افتخار می کنم

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا از Xbox ONE راضی هستید و در آینده موفق عمل خواهد کرد یا

• بله

رای‌ها: 5 15.2%
  • خیر

رای‌ها: 22 66.7%
  • در این نسل هر دو کنسول از همه نظر برابر هستند..

رای‌ها: 6 18.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
xbox-one-670x451.jpg

کمپانی مایکروسافت به تازگی مصاحبه ای را با Boyd Multerer مدیر توسعه Xbox و پدر(خالق و سازنده) Xbox Live و سیستم عامل Xbox ONE ، انجام داده است که با هم میخوانیم:
سازنده Xbox ONE اعتراف کرد که به خاطر اجرا و تعویض سریع بین بازی و برنامه های Xbox ONE بسیار به معماری این کنسول افتخار میکند.
من خیلی به معماری XBOX ONE افتخار میکنم، این سخت ترین پروژه ای بود که تا بحال بر روی آن کار کردم، و با تلاش های زیاد در این کار تونستم موفق عمل کنم.
شما حتی نمی تونید فکر کنید که ما حتی کارمون رو خیلی هم درست انجام دادیم، ما این کارو اگر درست انجام داده باشیم،این حس طبیعی هست و انها نمیخوان این رو بدانند(!) که سیستم و روند کلی(در نسل جدید) یکی هستش، آنها نمیخواهند بدانند که یک تفاوتی میان "طرف ـهدر حال تغییر و تحول" (روند پیش روی کنسول ها) و "طرف ـه دیگر بازی های متفاوتی است که عرضه میشوند"(منظور عناوین انحصاری است) می باشد.
به نظر شما آیا کنسول Xbox ONE در این نسل موفق عمل خواهد کرد یا نه؟

دوستان این حرفا یعنی چی؟!
وقتی شرکت سونی توی کنفرانس از خودش تعریف و تمجید کرد..یه نظرسنجی هم گذاشتیم، هیچ کسی مشکل نداشت و نگفت اینجوریه ، اونجوریه؟!
الان همه اومدن میگن که نظرسنجی باید حذف بشه...اشکال نداره..فهمیدیم مشکل از کجاست....!!
انگار که رفته بالای صفحه اصلی سایت که اینجوری جوش میزنین، بده یه نظرسنجی باشه در خبر؟!

Boyd Multerer: You shouldn’t ever have to think about it if we did our jobs right.

We never think about that because we know you did it terribly wrong and I bet you know that better than anyone else.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or