خالق Xbox ONE : من بسیار به طراحی این کنسول افتخار می کنم

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا از Xbox ONE راضی هستید و در آینده موفق عمل خواهد کرد یا

• بله

رای‌ها: 5 15.2%
  • خیر

رای‌ها: 22 66.7%
  • در این نسل هر دو کنسول از همه نظر برابر هستند..

رای‌ها: 6 18.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
xbox-one-670x451.jpg

کمپانی مایکروسافت به تازگی مصاحبه ای را با Boyd Multerer مدیر توسعه Xbox و پدر(خالق و سازنده) Xbox Live و سیستم عامل Xbox ONE ، انجام داده است که با هم میخوانیم:
سازنده Xbox ONE اعتراف کرد که به خاطر اجرا و تعویض سریع بین بازی و برنامه های Xbox ONE بسیار به معماری این کنسول افتخار میکند.
من خیلی به معماری XBOX ONE افتخار میکنم، این سخت ترین پروژه ای بود که تا بحال بر روی آن کار کردم، و با تلاش های زیاد در این کار تونستم موفق عمل کنم.
شما حتی نمی تونید فکر کنید که ما حتی کارمون رو خیلی هم درست انجام دادیم، ما این کارو اگر درست انجام داده باشیم،این حس طبیعی هست و انها نمیخوان این رو بدانند(!) که سیستم و روند کلی(در نسل جدید) یکی هستش، آنها نمیخواهند بدانند که یک تفاوتی میان "طرف ـهدر حال تغییر و تحول" (روند پیش روی کنسول ها) و "طرف ـه دیگر بازی های متفاوتی است که عرضه میشوند"(منظور عناوین انحصاری است) می باشد.
به نظر شما آیا کنسول Xbox ONE در این نسل موفق عمل خواهد کرد یا نه؟

سونی فن ها هم خیلی بت افتخار می کنند :d.

فعلا که با وجود گرون تر بودن و عرضه ی محدود میشه گفت فوق العاده موفق بوده

به نظرم نظر سنجی یه گذینه کم داره انم تا وقتی خودم تست نکنم نظری ندارم .:d

به خاطر نبودش ما فعلا با خیر کنار میایم با توجه به وضعیت موجود .;)

خوبه سونی هست وگرنه با این شرکت نمیشد تا کرد !!
خیلی به خودشون و برنامه های مسخرشون میبالن :|

دوستان وقتی که حتی با این کنسول کار نکردند شروع به ترول این کنسول میکنن واقعا جای تاسف رو داره.من که با کنسول کار کردم تمام گفته های ایشون رو تایید میکنم. واقعا در سوییچ بین برنامه ها فوق العاده سریع هست و سیستم عامل عظیمی پشت پرده ی این کنسول هست. الان بحث این هست آیا PS4 چه عملکردی داشته که اینم مقوله ای جداگانه رو در پیش خواهد گرفت ! درضمن بهتره از این نظرسنجی ها در تاپیک اخبار زده نشه که این جنگ و دعوا ها و ترول هارو مشاهده نکنیم.

حالا نظر سنجی چه ربطی داره الان به این خبر؟ :-/ (مگر اینکه لغت "طراحی" جا افتاده باشه)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or