خالق بازی Devil May Cry : اماده ایم که این مشکل را حل کنیم !!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dbkrqxpyiwbysjtx5fdg.jpg

درود .

بعد از اینکه شرکت Capcom در یک عملی عجیب ساخت بازی معروف و محبوبش یعنی DMC را به دستان استودیو انگلیسی Ninja Theory سپرد، این شرکت نیز در حق این بازی نا جوانمردی ننموده و به طور کل شخصیت دانته عوض ، و وی را مشابه به Rihanna خواننده امریکا میکند . حال واقعا این کار لازم بود ؟ و ایا کپکام بار دیگر نمیتوانست به خالق این سری و سازنده استودیو Platinum Games اقای Hideki Kamiya اطمینان کند و بار دیگر DMC به دستان ایشان بسپارد ؟ استودیو و مردی که خالق بازیهایی چون Bayonetta, Vanquish هستند . شایان ذکر است اقای Kamiya چندی پیش شرکت Capcom ترک نمود و Platinum Games را اهدا کرد .
Kamiya در صفحه توئیتر به سوالات برخی از گیمرها که از این بابت ناراحت هستند پاسخ میدهد :

ما از طرفداران DMC شما هستیم ، خواهشمان از شما این است لطفا برگردید و این مشکل را حل کنید !!

Kamiya در جواب میگوید : این چیزی است که باید از شرکت Capcom بپرسید و بخواهید .

باز این این طرفداران از وی میپرسند :

اگر شرکت کپکام بیاید و از شما و از استودیو Platinum Games بخواهد که DMC را بسازد ! شما این کار را انجام میدهید ؟

Kamiya در جواب میگوید : حتما ، ما کاملا اماده هستیم .

Source

آخرین ویرایش:

راستی کسی مصاحبه با سازنده های بازی توی E3 رو دیده ؟ مسخره ترین مصاحبه صنعت گیم ، همین الان توی فروم های خارجی دارن NT رو برای این مصاحبه مسخره میکنند

سوال ها :
1. قصد دارید بازی رو توی چه فریمی اجرا کنید ( 60فریم یا 30 فریم ) ؟
A : نمیتونم جواب بدم

2. چند نوع اسلحه توی بازی وجود داره ؟

3. ازبین شخصیت های قدیمی این سری ، کسی توی این بازی حضور پیدا میکنه ؟

--------------------
با اين جوابايي كه اين مرتيكه داده من شك دارم اينا اصلا در حال ساخت بازي باشن
ولي خب شايد ميخوان ما رو غافلگير كنن.لول

با اين جوابايي كه اين مرتيكه داده من شك دارم اينا اصلا در حال ساخت بازي باشن
ولي خب شايد ميخوان ما رو غافلگير كنن.لول

یکی به اینا بگه بخدا ما قلب نداریم!
تا همین الآن به خاطر دانته به اندازه ی کافی شوکه شدیم اگه بخوان از این مدل شوک ها به ما بدن که سکته میکنیم:d
ولی واقعا مسخره هست(جوابا) فکر کنم اونا بعد از TGS 2010 اصلا سراغ بازی نرفتن. دو روز قبل از E3
یه تریلری سرهم کردن که دهن هواداران رو ببدن!(:d)

حیف اون دانته ژاپنی خودمون نبود؟....

دانته نه طراحيش ژاپني (يا بيشوئن) بود، نه مليت و نه حتي طرز لباس پوشيدن و ...

اساسا طراحيش گاتيك بود، از شنل و مدل لباس هاش تا رنگ قرمز (كه نماد سري هست) و حتي رنگ سفيد موهاش.

خب الان خودم مصاحبه E3 رو دیدم در مورد فریم ریت بازی که اصلا حرف نزدن ولی هیچ اطلاعاتی هم ندادن مثلا ازشون پرسیدن

مبارزه با Boss ها همون حال و هوای قدیم رو داره یا نه ؟
نمیتونم جواب بدم

توی تریلر یه لحظه تصویر سیاه و سفید شد ،چه خبر بود ؟
چیزی نمیتونم بگم

موهای دانته توی تریلر سفید شد ، جریان چی بود ؟
آره سفید شد بیشتر از این نمیتونم بگم

از شخصیت های قدیمی سری کسی توی این نسخه حضور داره ؟
نمیتونم بگم ولی هوادارا سورپرایز میشن

داستان بازی با نسخه های دیگه بازی در ارتباطه ؟
این یه بازی کاملا جدیده و هم دانته و هم داستان کاملا جدید می باشند و کاری به سری قبلی ندارن ( با زبون بی زبونی گفت که بازی کاملا ریبوت شده )

Weapon های مختلفی توی تریلر دیده شد ، آیا دانته سلاح های جدیدی داره ؟
خب بازی جدیده پس مطمئنا سلاح ها هم جدیده بیشتر از این چیزی نمیتونم بگم

در کل یه مصاحبه افتضاح بود

بنظرم اینجوری شبیه غربی هاش کردن که تو غربم زیاد بفروشه این بازی؟؟؟؟
ای شماره های قبل فروششون تو غرب خوب بوده یا عمده فروشش تو \اپن بوده؟؟؟
خب الان خودم مصاحبه E3 رو دیدم در مورد فریم ریت بازی که اصلا حرف نزدن ولی هیچ اطلاعاتی هم ندادن مثلا ازشون پرسیدن

مصاحبه نمیکردن سنگین تر بود

بنظرم اینجوری شبیه غربی هاش کردن که تو غربم زیاد بفروشه این بازی؟؟؟؟
ای شماره های قبل فروششون تو غرب خوب بوده یا عمده فروشش تو \اپن بوده؟؟؟

مصاحبه نمیکردن سنگین تر بود

میزان فروشش توی غرب رو نمیدونم ولی شماره قبلی بازی که همون DMC4 باشه در مجموع 2.5 میلیون نسخه فروخت و کل سری هم فروشش به 10 میلیون رسیده

Platinum Games باید میساختش :(
شما فکرشو کنید سازنده ی Bayonetta, Vanquish اگر این بازی رو میساخت چی مشد .
من تریلر این devil may cry جدیده رو دیدم فهمیدم باید جلوی dmc4 بره بوق بزنه :((

بعيده ديگه اصلا هيچ بازي ديگه اي از Capcom رو PG بسازه.چون اگه قرار بود اين اتفاق بيفته تا حالا در مورد RE و DMC جديد افتاده بود.

به نظر من كاميا فقط داره فن هاشو دلگرمي ميده + و يكي هم اينكه داره فنهاشو حفظ ميكنه و تقصيرات رو سر CAPCOM ميندازه

بچه ها چرا اینقدر افسرده.............:(
یخورده احتمال های دیگه هم میشه داد
از کجا معلوم این نینجا تئوری پدر.... با کپکام نقشه ای ندارن که جواب سوال های مصابحه رو سر بالا دادن
به نظر میاد کپکام و نینجا تئوری این تریلر هارو برای منحرف کردن طرفتارایDMCمیسازند و وقتی بازی اومد یدفعه همه میخکوب شن:)
ببینید..........خیلی اینها به کارشون مطمئن اند مطمئن باشید اینا میخواند مارو سرکار بذارن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or