خالق بازی Devil May Cry : اماده ایم که این مشکل را حل کنیم !!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dbkrqxpyiwbysjtx5fdg.jpg

درود .

بعد از اینکه شرکت Capcom در یک عملی عجیب ساخت بازی معروف و محبوبش یعنی DMC را به دستان استودیو انگلیسی Ninja Theory سپرد، این شرکت نیز در حق این بازی نا جوانمردی ننموده و به طور کل شخصیت دانته عوض ، و وی را مشابه به Rihanna خواننده امریکا میکند . حال واقعا این کار لازم بود ؟ و ایا کپکام بار دیگر نمیتوانست به خالق این سری و سازنده استودیو Platinum Games اقای Hideki Kamiya اطمینان کند و بار دیگر DMC به دستان ایشان بسپارد ؟ استودیو و مردی که خالق بازیهایی چون Bayonetta, Vanquish هستند . شایان ذکر است اقای Kamiya چندی پیش شرکت Capcom ترک نمود و Platinum Games را اهدا کرد .
Kamiya در صفحه توئیتر به سوالات برخی از گیمرها که از این بابت ناراحت هستند پاسخ میدهد :

ما از طرفداران DMC شما هستیم ، خواهشمان از شما این است لطفا برگردید و این مشکل را حل کنید !!

Kamiya در جواب میگوید : این چیزی است که باید از شرکت Capcom بپرسید و بخواهید .

باز این این طرفداران از وی میپرسند :

اگر شرکت کپکام بیاید و از شما و از استودیو Platinum Games بخواهد که DMC را بسازد ! شما این کار را انجام میدهید ؟

Kamiya در جواب میگوید : حتما ، ما کاملا اماده هستیم .

Source

آخرین ویرایش:
نه،
باید استوار وایسته و بگه نه، همینه که هست!
بزارین بدبختا کارشونو انجام بدن ببینیم، چی از آب در میاد.
من که روشنم، خوب میشه. حدةاقل به عنوان یه Reboot خوب میشه.
امکان بد شدنم داره ها، نهایتش اینه که دیگه دست نینجا ثیئری نمیدنش.
ولی من که روشنم.:d

این بیچاره کجاش شبیه ریحانا هست...
ابروهاشون که کاملا متفاوته
دماغ ریحانا به اون بزرگی کجا و این کجا!
لب هاشون مال دانته به اون کوچیکی ریحانا به اون بزرگی!
چشماشونم که کلا تابلئه هیچ شباهتی بهم ندارن
---
من که مطمئنم هر چی بشه از شماره 4 بهتر میشه

این بیچاره کجاش شبیه ریحانا هست...
ابروهاشون که کاملا متفاوته
دماغ ریحانا به اون بزرگی کجا و این کجا!
لب هاشون مال دانته به اون کوچیکی ریحانا به اون بزرگی!
چشماشونم که کلا تابلئه هیچ شباهتی بهم ندارن
---
من که مطمئنم هر چی بشه از شماره 4 بهتر میشه
اینجوری که شما گفتی ریهانا واسه خودش غولیه!! :-o خوداییش یکمی شباهت دارن ولی این حرفشون ماست مالی بوده!
===
هرچی باشه یه چیزه جدیده و مطمئن باش نمیشه با DMC های قبلی مقایسش کرد! چون اگه اینکارو کنیم امین آباد اتاقاش پر میشه :d

دوستان یعنی این شخص دانته هستش؟
Devil-May-Cry-4.jpg

بله متاسفانه!:((
نه،
باید استوار وایسته و بگه نه، همینه که هست!
بزارین بدبختا کارشونو انجام بدن ببینیم، چی از آب در میاد.
من که روشنم، خوب میشه. حدةاقل به عنوان یه Reboot خوب میشه.
امکان بد شدنم داره ها، نهایتش اینه که دیگه دست نینجا ثیئری نمیدنش.
ولی من که روشنم.:d
منم یه جورایی روشن شدم(ولی فقط از نظر گیم پلی:(()
ولی بازم دانته ی قبلی رو ترجیح میدم!
Dante Should Cry :d
:lol::lol:

واي واي واي واي.فقط از دست يك احمق كثافت برمياد كه يك بازي با اين همه طرفدار و ويژگي هاي خاص خودش رو به فنا بكشه.چي با خودش فكر كرده اين مرتيكه كه به راحتي شخصيت دانته رو عوض كرده!مردم چه اعتماد به نفسي دارن!
پ.ن:حالا معلوم نيست اگه بخوان بقيه كاراكترهاي بازي رو وارد اين شماره بكنن با چه فاجعه اي رو به رو ميشيم!

من که تا الان چند بار گفتم اینجا هم میگم ، این بازی اگه بخواد اینطوری پیش بره حتی میتونه از DMC2 هم رد بکنه و به تنهایی عنوان بدترین بازی سری Devil May Cry رو کسب کنه

لااقل DMC2 هر چی که نداشت 60 فریم بود ولی این نسخه جدیده حتی به 30 فریم هم نمیرسه ( افت فریم برای یه بازی سریع مثل DMC اصلا قابل قبول نیست که متاسفانه بازی های NT به داشتن افت فریم معروفند )

آخرین بازی از سری DMC که سازنده ها در موردش اطلاعات زیادی نمیدادن و همش سکوت میکردن DMC2 بود که فکر کنم همه بدونند چه افتضاحی ازآب در اومد

راستی کسی مصاحبه با سازنده های بازی توی E3 رو دیده ؟ مسخره ترین مصاحبه صنعت گیم ، همین الان توی فروم های خارجی دارن NT رو برای این مصاحبه مسخره میکنند

سوال ها :
1. قصد دارید بازی رو توی چه فریمی اجرا کنید ( 60فریم یا 30 فریم ) ؟
A : نمیتونم جواب بدم

2. چند نوع اسلحه توی بازی وجود داره ؟

3. ازبین شخصیت های قدیمی این سری ، کسی توی این بازی حضور پیدا میکنه ؟

--------------------

همین !!!! یعنی واقعا خجالت داره ، من موندم هدفشون از این مصاحبه چی بود ؟ توی 19 دقیقه مصاحبه هیچ اطلاعاتی از بازی ندادن !!!!

میتونستن به خیلی از سوال های Fanها توی این مصاحبه جواب بدن و یه ذره امیدواری به هوادارا بدن ( البته اگه چیزی برای امیدوار بودن بهش باقی مونده باشه ) ولی بجاش فقط Fan های بازی رو بیشتر عصبانی کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or