خاطره انگیز ترین بازی Open World از نظر شما

خاطره انگیز ترین بازی Open World از نظر شما

• مجموع رای دهنده‌ها
    35
نظر من اول Crysis که تو لیست نیست)x
دوم اساسینز کرید 1 که چون سری رو کلی زدید انتخابش نکردم(من مخالف شدید اساسینز کرید 2 به بعد هستم)
سوم GTA سان اندریاس... بسیار و وحشتناک خاطره انگیز است. پس این رو انتخاب میکنم

چهارم RdR که همش یه ماه پیش بازی کردم .. خاطره انگیزم کجا بود؟! اما فکر کنم باهاش خاطرم انگیزیده بشه بعدها.

من به نظرم هیچ کدوم اصلا خاطره انگیز نیست فقط چند دفعه GTa :Sa انلاین با دوستم بازی کردم خیلی خوب بود هنوز که هنوزه یادم نرفته چی کارا که نمیکردیم داخل این بازی
دوستم اسمش وحید بود لگ داشت ما رو هم لگی کرده بود نشست ترک موتور ما (تو بازیا!!)ما هم گاز تخته رفتیم وسط دل بیابون هیچی هم دور و بر نبود 1 دفعه دیدم تلفون خونمون داره زنگ میزنه زنگ زده بود به من گفت من تو راه افتادم پایین بیا سوارم کن تا 1 ساعت داشتم براش میخندیدم

=))=))=))

آخرین ویرایش:
GTA SA:x
چون ازادی عملش خیلی بالا بود
از اسپرت کردن ماشینا گرفته تا بدن سازی و اون همه لباس ومکانهای بسیار بسیار متنوع بازی و...

آخرین ویرایش:
به نظر من فقط درایور اون فیزیکی که اون بازی داشت فکر نکنم سری gta داشته باشن اخر عشق و حال بود اون موقع که اومده بود من کلاس اول راهنمایی بودم هر روز بعد مدرسه توی کلوپ پلاس بودم پول توی جیبی بابامو خرج یک ساعت گشتن توی شیکاگو و ریودژانیرو میکردم فقط هم عشقم این بود با ترمز دستی بپیچم توی کوچه ها
من به نظرم هیچ کدوم اصلا خاطره انگیز نیست فقط چند دفعه GTa :Sa انلاین با دوستم بازی کردم خیلی خوب بود هنوز که هنوزه یادم نرفته چی کارا که نمیکردیم داخل این بازی
دوستم اسمش وحید بود لگ داشت ما رو هم لگی کرده بود نشست ترک موتور ما (تو بازیا!!)ما هم گاز تخته رفتیم وسط دل بیابون هیچی هم دور و بر نبود 1 دفعه دیدم تلفون خونمون داره زنگ میزنه زنگ زده بود به من گفت من تو راه افتادم پایین بیا سوارم کن تا 1 ساعت داشتم براش میخندیدم
جون داداش اخره خاطره بود=))=))=))

بهترین بازی Open-World واسه من بازی The Elder Scrolls IV : Oblivion بود و بهترین بازی Sandbox هم بازی فوق محبوب Crysis ...

البته بعد از اومدن Skyrim بهترین بازی عمرم میشه اون :دی ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or