خاطره انگیز ترین بازی Open World از نظر شما

خاطره انگیز ترین بازی Open World از نظر شما

• مجموع رای دهنده‌ها
    35

asheghangta

Loyal Member
بیشترین خاطره را با کدام بازی Open World دارید؟در نظر سنجی تاپیک شرکت کنید و نظر خود را به همراه توضیح کامل دلیل خود در تاپیک بگذارید.می توانید با کاربران دیگر درباره ی این موضوع نیز بحث و گفتگو کنید.
تاپیکی با موضوع"بهترین بازی Open World"قبلا زده شده که می دانید منظور از بهترین بازی درباره ی این موضوع ویژگی های بازی از لحاظ فنی و موارد بکار گرفته شده در بازی است,اما در این تاپیک شما می توانید خاطره انگیز ترین بازی Open World که بازی کرده اید را معرفی کنید در حالی که ممکن است بازی مورد نظر شما از لحاظ فنی و ویژگی های بکار گرفته شده در سطحی پایین تر از بازی های هم سبک خود باشد.

آخرین ویرایش:
مدیران فروم نظرسنجی به تاپیک اضافه نشد اگر میشه یک نظرسنجی با گزینه های زیر(به همراه امکان نمایش نام کاربران رای داده((عمومی کردن نتیجه ی آن))سوال نظرسنجی هم عنوان تاپیک باشه.)

Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto IV
Other GTA Games
Infamous
Red Dead Redemption
Assassin's Creed (series)
Driver (series)
The Elder Scrolls (series)
Fable (series)
Fallout (series)
Just Cause (series)
The Legend of Zelda (series)
Mafia (series)
S.T.A.L.K.E.R (series)
The Sims (series)
True Crime (series)
Need for Speed (series)
Other Open World Games

مدیران فروم نظرسنجی به تاپیک اضافه نشد اگر میشه یک نظرسنجی با گزینه های زیر(به همراه امکان نمایش نام کاربران رای داده((عمومی کردن نتیجه ی آن))سوال نظرسنجی هم عنوان تاپیک باشه.)

Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto IV
Other GTA Games
Infamous
Red Dead Redemption
Driver (series)
Fable (series)
Fallout (series)
Just Cause (series)
Mafia (series)
S.T.A.L.K.E.R (series)
The Sims (series)
True Crime (series)
Need for Speed (series)
Other Open World Games

خیلی شرمنده ولی تو این لیست بازیهایی هست که از هر طرف میبینم تو Open World نمی گنجه!!!!!

هیچوقت یادم نمیره :

مادربزرگم فوت کرده بود و ما هم بچه بودیم و تو ایام عزا از صبح تا شب تو کلوب !

اولین بار بود که درایور 2 بازی میکردم . و با پسر عمم بودیم .
هی جلوی ماشین ها رو میگرفتیم و راننده رو مینداختیم بیرون و .........

بعد رفتیم خونه و دیدیم دارن میرن خاکسپاری ما هم پیش پدر و عموم سوار شدیم .
تو راه اونا داشتن گریه میکردن و ما هم هی تو را هر ماشینی که میدیدم میگفتیم اون ماله من و اونیکی ماله من !

اونا هم عصبانی میشدن .......

عجب روزایی بود .

پس انتخاب من درایور

به نظ من Assassin's Creed مخصوصا شماره 2 که خیلی باهاش حال کردم.ماموریت های جانبی عالی وپیدا کردن آیتم های مخفی وبالا رفتن از برج هاو... در کل ازGTA IVبهتردیدمش:d

Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto IV
Other GTA Games
Infamous
Red Dead Redemption
Driver (series)
Fable (series)
Fallout (series)
Just Cause (series)
Mafia (series)
S.T.A.L.K.E.R (series)
The Sims (series)
True Crime (series)
اینهای که اسم بردی Sandbox هستن نه Open-World :دی.
بازیهای مثل GTAها و ACها که این اجازه رو میده هرلحظه به گشت زنی در تمام محیط بازی بپردازید "sandbox" and "free-roaming" محسوب میشه و عناوینی مثل Alan Wake که با داشتن محیطی بزرگ نمیتونید هروقت هرجا که خواستید برید میشه Open-World :دی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: shefer and Terova
بازیهای مثل GTAها و ACها که این اجازه رو میده هرلحظه به گشت زنی در تمام محیط بازی بپردازید "sandbox" and "free-roaming" محسوب میشه و عناوینی مثل Alan Wake که با داشتن محیطی بزرگ نمیتونید هروقت هرجا که خواستید برید میشه Open-World :دی.

بازیهایی که مرحله زیاد درشون معنی نداره میگن Sandbox نمونه ی بارز ماینکرفت، به بازیهایی که فقط ترتیب مراحل مهم نیست میگن Open-world (در برابر Linear و Open-linear).
گرند تفت اوتو اصولا هیچکدوم نیست.

آقا بیخیال! بیشتر این بازی ها Open world نیست که شما لطف کردی نام بردی. مگه هر بازی که بشه 2تا کوچه بالا پایین کرد میشه Open world?:دی

پس این صفحه توی ویکی پدیا چی هستش(توضیح این صفحه رو در مورد یک بازی Open World بخونید):

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Open_world_video_games
دقیقا اسم تمام بازی ها تو این صفحه است.

این هم صفحه ی بازی های Sandbox:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nonlinear_gameplay\

بازی هایی مثل Super Mario Bros هم در سبک Sandbox هستند.(Sandbox زیر مجموعه ای از یک بازی Open World است.)
-------------------------------------------------------------------------------------
انتخاب خود من GTA VICE CITY هستش.اون رادیوی FLASH FM داخل بازی.صدای موتور گازی بازی:dاولین بازی Open World که به طور جدی بازی کردم..(راستی تو GTA:VC چندین بار بازی را تا جایی که هیچ ماموریتی روی نقشه نیست رفتم.اما بعد از اون نمیدونم باید چکار کنم تا به ماموریت بعد برم.اگر بگید باید چکار کرد این دفعه تا آخرش می رم:d)

مدیران فروم چرا نظرسجی رو اضافه نکردند به تاپیک؟

آخرین ویرایش:
پس این صفحه توی ویکی پدیا چی هستش(توضیح این صفحه رو در مورد یک بازی Open World بخونید):
ویکی پدیا اکثر اوقات چرت میگه و منبع خوبی برای اینجور چیزها نیست.

بازی هایی مثل Super Mario Bros هم در سبک Sandbox هستند.(Sandbox زیر مجموعه ای از یک بازی Open World است.)
:|
Super Mario Bros سبکش Open-Linear هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or