خاطره انگیز ترین بازی های کنسول های قبلی برای شما کدوما بودن؟

اینم دوعنوان بیاد ماندنی ps2 دوستان اهل فن میدونن این بازی چیه ..siren ..سبک ترسناک
و معمایی بازی خیلی زیبا بود ..تو بازی حدود 60 تا 70 تا چاپتر و کاراکتر داشت ..خیلی بازیش نفس گیر ترسناک بود اون موقع ..واقعأ زیبا ومعمایی بود ..خودم حدود 2 سال پای siren 1 بودم
تا تکمیلش کردم با اون ارشیو کتاباش..دیگه شماره 2 بمون اونم زیبا تر بود ..جزع شاهکارهای ps2 به حساب میاد سبک ترسناک ..یادش بخیر..
153347-Forbidden_Siren_(Europe)-1.jpg siren2j.jpg

اینم دوعنوان بیاد ماندنی ps2 دوستان اهل فن میدونن این بازی چیه ..siren ..سبک ترسناک
و معمایی بازی خیلی زیبا بود ..تو بازی حدود 60 تا 70 تا چاپتر و کاراکتر داشت ..خیلی بازیش نفس گیر ترسناک بود اون موقع ..واقعأ زیبا ومعمایی بود ..خودم حدود 2 سال پای siren 1 بودم
تا تکمیلش کردم با اون ارشیو کتاباش..دیگه شماره 2 بمون اونم زیبا تر بود ..جزع شاهکارهای ps2 به حساب میاد سبک ترسناک ..یادش بخیر..
View attachment 74065 View attachment 74066

ممنونم داداش , اصلا این بازی رو ندیده بودم تا الان حتی اسمشم نشنیده بودم
باید دانلود کنم رو ps2 خودم بازی کنم , البته اگر بشه با فلش اجراش کرد که چه بهتر :D
چه حوصله ای داشتی 2 سال واسه یه بازی آخه \:D/نکنه خیلی خیلی فکریه اینطوری که تو گفتی از فکری هم گذشته نابود کننده اس :))
بازم دمت گرم خیلی آقایی

این 2 بازی خیلی اعصاب میخاد واسه رد کردن مرحله .یه کار اشتباع انجام بدی تو داستان بازی تغییر ایجاد میشه ..در کل ارزش
امتحان کردنش رو داره..با وقت زیاد..
رو فلش اجرا میشه ولی دمو بازی گیر داره ..من خودم رو هارد نتوورک ادابتور ps2 فت بازیشو انجام دادم بدون گیر وبا سرعت.
هیچ مشکلی نداره اجرا میشه ..فقط ورژن انگلیسی شو دانلود کن ژاپنی نباش..

• Like
Reactions: ehsanservat
این 2 بازی خیلی اعصاب میخاد واسه رد کردن مرحله .یه کار اشتباع انجام بدی تو داستان بازی تغییر ایجاد میشه ..در کل ارزش
امتحان کردنش رو داره..با وقت زیاد..
رو فلش اجرا میشه ولی دمو بازی گیر داره ..من خودم رو هارد نتوورک ادابتور ps2 فت بازیشو انجام دادم بدون گیر وبا سرعت.
هیچ مشکلی نداره اجرا میشه ..فقط ورژن انگلیسی شو دانلود کن ژاپنی نباش..

آها , حالا تستش میکنم بعد ببینم چی میشه
تو فلش اگر فلش usb 3.0 با کیفیت داشته باشی و بجا کانورت iso بازی مستقیم iso بریزی گیر و لگ دیگه نداره
چشم
دمت گرم

آها , حالا تستش میکنم بعد ببینم چی میشه
تو فلش اگر فلش usb 3.0 با کیفیت داشته باشی و بجا کانورت iso بازی مستقیم iso بریزی گیر و لگ دیگه نداره
چشم
دمت گرم
Ps2 جماعت سرعت ورودی usb 1 ربطی به فلش نداره سرعتش زیاد باش یا کم ..ولی با نتوورک ادابتور یه چیز دیگس بدون دنگ
فنگ بدون لودینگ راحت

• Like
Ps2 جماعت سرعت ورودی usb 1 ربطی به فلش نداره سرعتش زیاد باش یا کم ..ولی با نتوورک ادابتور یه چیز دیگس بدون دنگ
فنگ بدون لودینگ راحت

داداش تجربه ثابت کرده ps2 فراتر از چیزی رو رفته که براش ساخته شده

نمونه اش همون قضیه کامپونت و افزایش خروجی تصویر
کابل کامپونت وصل میکنی تصویر شفاف تر و واضحتر میشه
با کابل کامپونت بعضی از بازیاش hd میشن ، بازی مثل گرنتورسمو با کابل کامپونت خروجی 1080i میده
درصورتی که مثلا wii با کابل کامپونت تازه 480p میشه ، در صورتی که از نظر سخت افزاری wii از ps2 قویتره

درباره فلش usb 3.0 تجربه ثابت کرده ، اولین بار دوست خودم arash_1996 بهم گفت لگ داره بعد چند روز گفت با فلش usb 3.0 تست کرده لگ رفته ، منم تست کردم جواب دادم
یه دوستی دارم به اونم گفتم اون دیونه ps2 ه اونم انجام داد جواب مثبت داد

درباره ps2 fat و نتورک آداپتور چیز خوبیه و خیلی از بازیا اجرا میکنه ، اما خود نتورک آداپتور کلون چینیش که sata ساپورتشم زیر ۷۵ هزار تومن نیست
حالا خود هارد به کنار

خوب میشه سری slim با پورت lan که خودش داره شبکه کرد بازیا رو از روی pc رو کنسول run کرد

آخرین ویرایش:
اره ps2 از زمان خودش ‌وقتی اومد خیلی جلوتر بود اون موقع بازی گرنتورسمو 4 یه قسمت داشت که فلش به پورت usb میزدی
ایمیج وعکس های بازی رو استخراج میکرد با کیفیت hd ps2 بعضی از بازیها رو 1080 ساپورت میکن..اونم با کامپونت.
برای ps2 اسلیم میشه کامپیوتر با ps2 شیر کرد بازیهای داخل هارد کامپیوتر توست ps2 اجرا میشه با کابل لن..من خودم امتحان نکردم اما میشه ....

• Like
اره ps2 از زمان خودش ‌وقتی اومد خیلی جلوتر بود اون موقع بازی گرنتورسمو 4 یه قسمت داشت که فلش به پورت usb میزدی
ایمیج وعکس های بازی رو استخراج میکرد با کیفیت hd ps2 بعضی از بازیها رو 1080 ساپورت میکن..اونم با کامپونت.
برای ps2 اسلیم میشه کامپیوتر با ps2 شیر کرد بازیهای داخل هارد کامپیوتر توست ps2 اجرا میشه با کابل لن..من خودم امتحان نکردم اما میشه ....

بخاطر همین که انقدر ps2 خوب بود و بازیا تاپ داره که بین گیمرا محبوب شد شدیدن
و ۱۳ سال تولید شد حتی بعد ۱۳ سال با جشن مخصوصی بازنشسته شد اما بازم انقدر گیمر میخواستنس که افزایش قیمت نجومی پیدا کرد
هنوزم جز کنسول ها محبوبه بعد ۱۷ سال

آره اون نسل تنها کنسولی بود که usb داشت خود من eyetoy داشتم هنوز فکرشو بکنی وسیله فوق العادیه
تو یه بازی eyetoy ازم عکس میگرفت مینداخت رو تیشرت کاراکتر اصلی بازی

با همون کابل کامپونت بازم 1080i تصویر دادن تعجب بر انگیزه در صورتی کنسول wii تازه با کابل کامپونت میشه 480p وگرنه در حالت کامپوزنت 360p

کی فکر میکرد ps2 با lan بشه شیر بشه ، بشه بازی اجرا کرد

• Like
Reactions: silent ops
اینم یه قطعه کاربردی ps2 slim که پورت لن شو قوی میکن
مثل یه ورودی برگشت برای وصل کارن هارد سرعتش خیلی
زیاد..تقربأ میشه شبیع ps2 فت برای اجرای بازی از طریق
نتوورک ادابتور ..اسمش smb...اگه گیر بیاد خیلی توپ tmp_17651-images(13)1469804626.jpeg

نتوورک ادابتور ..اسمش smb...اگه گیر بیاد خیلی توپView attachment 74069

این قطعه که عکسشو گذاشتی رزبری پای هستش
قبلا فروشگاه ایرج تو پشت شهرداری hd loader برا ps2 داشت ۴۰ هزار میداد
ولی انگار اونا رو سری ۹۰۰۰۰ جواب نمیدن از سری اول تا ۷۰۰۰۰ جواب میدن

eomn_img_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B9_%DB%B2%DB%B3%DB%B0%DB%B8%DB%B4%DB%B4.jpg

نتوورک ادابتور ..اسمش smb...اگه گیر بیاد خیلی توپView attachment 74069

الان یه چیزی یادم افتاد این وسیله قویی کردن lan و این چیزا نیست
این در اصل تبدیله ، تبدیل usb به lan

Smb در اصل میشه شبکه کردن ps2 ها اسلیم با lan و اجرا بازی
حالا اگر pc نداشتی که ps2 باهاش lan کنی یا pc و کنسول خیلی فاصله داشتن و ...... چیکار میکنی؟ دنبال قطعه ای میری که فلش به lan تبدیل کنه و اینکه smb بازیا خیلی بیشتری تا usb اجرا میکنه

آره همین.سرعتش رو زیاد میکن احتما لأ با برنامه opl اون رو به جای hdl server میشناس بازیها میفت قسمت نتوورک opl که میشه همون شیر کردن با کامپیوتر..به وصیله این قطع..خیلی عالی

• Like
آره همین.سرعتش رو زیاد میکن احتما لأ با برنامه opl اون رو به جای hdl server میشناس بازیها میفت قسمت نتوورک opl که میشه همون شیر کردن با کامپیوتر..به وصیله این قطع..خیلی عالی

کار راه اندازه اما ارزش نداره ، این مدار رزبری پای اگر بخوای بگیری برنامه ریزیش کنی حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار خرجشه ، بسته به نسخه ۲ یا ۳ بودن داره
باکسشم حدود ۳۵ هزاره
اینطوری نتورک آداپتور بخره آدم از این بهتره و نتورک آداپتور بازیا بیشتری ساپورت میکنه
فقط در یه صورت خوبه مثلا بشه با مدار ها متفرقه مثل اورنج پای و .... که میشه از ۴۵ تا ۸۵ هزار خریدشون این مدار ساخت از نظر اقتصادی قابل توجیه تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or