آره یادمه هنوز انگار همین دیروز بود با پسرخاله هام دو نفره میرفتیم چقدر دسته خراب کردم و خریدم سر این بازی:d
من همیشه زنرو بر می داشتم LOL :d
آره یادمه هنوز انگار همین دیروز بود با پسرخاله هام دو نفره میرفتیم چقدر دسته خراب کردم و خریدم سر این بازی:d
اتفاقا من همیشه مرده سیاهه رو ور میداشتم از مرد آبی هم خیلی خوشم نمیومد زن هم بد نبود موقع پریدن لقد خوبی میزد به دشمن ها چقدر اون ماشین پلیس که میومد بمب بارون میکرد رو دوست داشتم:d
آره ... اکثر بازیا Ability شون همین بود ... یه دکمه بزن کله مانیتور بمباران بشه :dاتفاقا من همیشه مرده سیاهه رو ور میداشتم از مرد آبی هم خیلی خوشم نمیومد زن هم بد نبود موقع پریدن لقد خوبی میزد به دشمن ها چقدر اون ماشین پلیس که میومد بمب بارون میکرد رو دوست داشتم:d
چند روز پیشم رو ایکس باکس داشتم co op شو می رفتم:d
اسمه دیسکش اینه : Sega Mega Drive Ultimate Collection
- - -ویرایش - - -
آره ... اکثر بازیا Ability شون همین بود ... یه دکمه بزن کله مانیتور بمباران بشه :d
اینم لیست بازیاش ....حتما میگیرم اچیمنت های جالبی داره:d
SEGA Mega Drive Ultimate Collection Achievements - XboxAchievements.com
یادش به خیر پسر خالم همیشه می خاست منو اذیت کنه میومد دو نفره اینو بازی میکردیم بعد تا مرحله ی سه میومد و بازی رو ول میکرد!
من می موندم دوبرابر دشمن و دو برابر غولجالبیش اینه که هیچ وقت از اول هم نمیزدمش و ادامه میدادم. و جالتر این که همیشه همین جوری گول میخوردم.:d
هی ....
- - -ویرایش - - -
حالا دوستمون یه عکس از یه بازی خاطره انگیز گذاشت یکی هم من بزارم.:bighug:
من که اسیر نوب و ساب زیرو بودم چون فقط با این دو تا میتونستم که شاو خانو بکشم:d