nksijsk کاربر سایت Mar 28, 2013 #31 NEED FOR SPEED UNDER GRAND 2 توی این بازی با داییم مسابقه میدادم یادش بخیر اوووو 8 سال پیش بیشتر بود
M@SOUD64 کاربر سایت Mar 29, 2013 #33 من اولین بازیم با اتاری بود همون همواپیما که معروف بود یادش بخیر اینقدر اونو بازی میکردم که مشقامو نمینوشتم اخرشم بابام فروختش یادش بخیر
من اولین بازیم با اتاری بود همون همواپیما که معروف بود یادش بخیر اینقدر اونو بازی میکردم که مشقامو نمینوشتم اخرشم بابام فروختش یادش بخیر
ehsanservat کاربر سایت May 2, 2013 #35 wii اولین بازی من سوپر ماریو بروس (قارچ خور) بود . بعدش ماریو گلگسی بازی میکنم عجب حالی میده
Jaquar the III کاربر سایت May 13, 2013 #36 میکرو اینا به کنار. رو کامپیوتر یادمه یه بازی بود با گرافیک پیکسلی هم موتور پرشی داشت هم سرعتی! (اسمشو اگه میدونید بگید) یه حال دیگه داشت آقا...
میکرو اینا به کنار. رو کامپیوتر یادمه یه بازی بود با گرافیک پیکسلی هم موتور پرشی داشت هم سرعتی! (اسمشو اگه میدونید بگید) یه حال دیگه داشت آقا...
abadan110 کاربر سایت May 13, 2013 #37 اولیش همون اتاری معروف بود. یادش بخیر روحش شاد راحش پر ره رو باد
onlysonic کاربر سایت May 14, 2013 #38 7 سالم بود Max payne می زدیم چه حالی میداد.(هیچی از داستانش نمی فهمیدیم)