خاطراتی از Xbox-Live

• Thread starter Thread starter rsoft
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا ما رفتیم تو کار لایو

شروع کردیم فیفا زدن.

همش هی میبردیم . ( و بعضی هاشون که عصبی میشدن وقتی 4 تا میخوردن می پریدن بیرون)

خلاصه لذت زیادی داشتیم میبردیم.

که ناگهان چراغ مودمم قرمز شد. ( زنگ زدم به فناوا ( لعنت الله علیه ) گفت که تا 2 هفته اینترنتتون قطع است به دلیل ایجاد تغییرات.

خلاصه این 2 هفته شد 4 هفته و بعد از اینکه وصل شد رفتم ایمیلم را چک کردم دیدم نوشته که اکاند سیلور شما تمام شد :(

سلام من sajad 05 هستم.خونمونم ابادانه از بچگی عشق گیم داشتو ارزوم این بود یه playstation تو خونه داشته باشم که نرم کلوپ من به طور کلی همه کنسول های موجودرو دارم جز wii یادش بخیر نمیدونستم xbox چی فقط یهروز از یه مغازه رد شدم دوستم گفت اینو میبینی اخر گرافیکه(خدا لعنتش کنه دوستمو)ساله 2005 بود.رفام داخل مغازه چند تا دمو از بازیهارو واسم گزاشت روح از بدنم جداشد:eek:خلاسه گوشی.سیمکارت.و حقوقه سر ماهمو جم کردم تا خریدمش 520-540 هزارتومن:(( نمیدونستم لایو چی و achiviment چی داداشم که 3سال کوچکترم بود یه روز که از کار امدم خونه دیدم هدسته xboxo که فکر میکردم خرابه چون صدای بازی ازش نمی امد روسرشه داره حرف میزنه تا منو دید واسم توضیح داد که اره این live من که باورم نمیشد همچین چیزی رو دارم تو عالمه واقعیت میبینم.:confused:.خلاصه 4سالیه دارمش البته قبلیه بن شد انو 8م11 ماهه دارم .

یادش بخیر.......نیکیو کیا و مهدی و..............کلی بازی کردیم!شانسی اکانت من تموم شد و من دربه در
دنبال لایو!!!!!!:laughing:
یهو که اومدم دیدم کیا و مهدی .............همه بن شدن و ..............
:cheesygri
از بن فرار کردم!البته کیا زد تو کار !
ps3
بهترین دوران همون زمان cod4 بود!

امروز داشتم فیفا میزدم!وسط پنالتی زدن بودن تا زدم یکی Request داد برای دوستی !
قدرت توپ این قدر کم بود که دروازبان یارو راحت گرفت!بازی رو مجبورا 1 هیچ واگذار کردیم!:(

چه غلطی کردم گیمر تگم رو گذاشتم تو اینجا:biggrin1:

یه خاطره از گیتار هیرو .
یه بار با dante may cry m می خواستیم یه اچیو که باید یه آهنگ رو 4 نفره رو اکسپرت یا هارد صد برنی رو توی ورد تور بگیرمیم . ما هم با هزار بد بختی یه درامر گیر آوردیم که می تونست رو هارد آهنگ صد بزنه . چون خواننده نداشتیم آهنگ no sleep till broklyn رو برداشتیم که همش رپه و در نتیجه من میکروفون رو گداشتم جلوی تلوزیون تا خودش یه سر صدایی بکنه و صد بشه . بیس هم مجید می زد منم شدم گیتار ! کلی هم من قبلش تمرین کردم و آهنگ رو دو سه باری صد ردم و یع بارم مجید دو تایی صد زدیمش ولی نهایتا نمی دونم چرا وقتی درامر میومد من هی تو سولو اشتباه می کردم ! و نهایتا بعد از ده دوازده بار بی خیالش شدیم و هنورم که هنوزه اچیو رو نگرفتیم و اون روز کلی ضایع شدم

منم یه خاطره از bad company 2
داشتم بازی میکردم که دیدم 12 نفر تیم حریف دارن گروهی میان به ما حمله کنن
همیشه هر کی بایه خودش بازی میکنه ولی اینا 12 نفری ریختن سرمون من رفتم پشت درخت وایسادم منو ندیدن هرکی جلوشون بود کشتن
اونوقت بود که من قاطی کردم
وسطشون یه نارنجک انداختم
از خوش شانسی من همه وایساده بودن یه دفعه تا اومدن فرار کنن 9 نفرشون کشته شد
به من یه ستاره طلایی و یه جایزه 100 با بمب کشتن داد
دیگه حال کردیم با خودمون آخر سر هم بهترین بازیکن میدان شدیم:-"

آقا باحال ترین خاطرم توmw2 این که 1بار شانسی رفتم پشت سر تیم دشمن دیدم همشون نشتن با اسنایپ دارن بچه های ما رو ناکار میکنن
منم که اسلحه ی دومم یک شاتگان 1887 به صورت akmbo بود درآوردم
شانسی شانسی فقط با 1بار شلیک دوبل 3نفرشون ناکارشدن بعدشم که آبکش شدم
خلاصه خیلی حال کردیم حتی هنوز...:>

خاطره توپ!من گلد مجانیم تموم شده بود این 3 روزی که لایو مفتی شد رفتم تو RDR یه مچ free for all همون اوّل که افتادم تو دیدم یکی داره به سمتم میدوئه منم مثل وحشیا کل خشابمو تو سر و قلبش خالی کردم! حدس میزنید چی نوشت؟ نوشت: Achievement Unlocked: Red Dead Rockstar!!!!
این اچیومنت در صورتی به دست میاد که شما یکی از پرسنل R* یا کسی که این اچیومنتو داره رو بکشید! حالا من نفهمیدم یارو جزو پرسنل بود یا نه! بعدش به دلیل تازه وارد بودن هزاران نفر منو کشتن و از این اچیومنت فیز بردن!

یه خاطره دیگه از MW2 تو زمانی که 1 ماه گلد مجانی داشتم: تو این بازی یه trowing knife هست. در حالت free for all اگر آخرین kill باعث بردن کسی شود، در آخر بازی به صورت اسلؤ موشن آنرا نمایش میدهد. در یکی از این نمایش ها یک بابایی چنتا تیر به یکی زد ولی گویا خشابش خالی شد. بعد چاقو را مستقیم به سمت اونجای یارو پرت کرد و در حالی که چاقو داشت تا دسته میرفت تو ما هم داشتیم از خنده می مردیم!

اینو حتما بخونید خیلی باحاله
آقا ما 1 بار توmw2 به صورت اتفاقی افتادیم تو لابیه free f allبچه های خودمون(وسط مرحله بود)
دیدم همه 1 جا جمع شدن دارن رانک آپ میکنن
منم که نه هدفون زده بودم وهم صدای تی وی کم بود جاتون خالی 1 sem tex انداختم وسطشون هر 6 تاشون رفتن هوا وهمین جور تا می خوردن زدمشون
بازی که تموم شد با کمال تعجب دیدم همه ایرانی بودن ...
خدا اون روز و نیاره هرچی فحش خاهر ومادرو پایینو بالا بود به summerjangi(خودم) فرستاده شد
خلاصه با کلی ... ومعذرت خاهی از دلشون در آوردیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or