حکم دادگاه : سونی به بازرسی هارد کامپیوتر Geohot می پردازد !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

ps316.jpg

بر طبق گزارشی از طرف Wired ، هکر معروف و مشهورِ کنسول PS3 آقای George Hots ملقب به " Geohot " باید بگزارد که شرکت سونی به بازرسی هارد دیسک کامپیوتر شخصی او بپردازد !!​

این حکم از طرف قاضی حوزه منطقه United States خانم Susan Illston صادر شد ، که در ابتدا گفته بود آقای Geohots به بازیابی اطلاعات مربوطه نیاز دارد ( اطلاعاتی که مربوط به قضیه هک کنسول Playstation 3 شده است )​

او گفت : این اطلاعات است ، نمیتوان آن ها را بازیابی کرد و عملی نیست .​

با این حال نظرش را پس گرفت و ضمن عضر خواهی به غیر منطقی بودن آن حرف اشاره کرد .​

Illiton به وکلای کمپانی سونی و آقای هاتز دستور داد که با هم مشورت کرده و تاریخ و زمان و مکانی برای بازرسی هارد هکر مذکور توسط سونی تعیین کنند . و در ادامه گفت که که Geohot نمیتواند اطلاعات مربوط به هک کنسول را تغییر داده یا حذف کرده باشد .​

این پرونده همچنان ادامه دارد ...​

یعنی نمیتونه تا اون موقع کپی کنه اطلاعاتش رو؟

من منظور رو نگرفتم یکی توضیح میده؟

کسی که نتونه بیشتر از 90% پست های تاپیک رو از الآن پیش بینی کنه , رسمآ IQـش زیر 70 هست ! :biggrin1:
=))

آخرین ویرایش:
کسی که نتونه بیشتر از 90% پست های تاپیک رو از الآن پیش بینی کنه , رسمآ IQـش زیر 70 هست ! :دی

کسی که نتونه بیشتر از 90% پست های تاپیک رو از الآن پیش بینی کنه , رسمآ IQـش زیر 70 هست ! :دی
پیشنهاد می کنم به اکثریت IQ های بالای 70 درصد احترام بزاریم و فورا تاپیک رو قفل کنیم آریا :دی

کسی که نتونه بیشتر از 90% پست های تاپیک رو از الآن پیش بینی کنه , رسمآ IQـش زیر 70 هست ! :biggrin1:

این که چیزی نیست :d تاپیک بعدی بهت میگم حجوم ملت یعنی چی آریا :d!
فورا تاپیک رو قفل کنیم آریا :biggrin1:

عوض تشکر تـه ؟ :d

مگه من دوغ ـم اینجا ؟ :d ترجمه کنم فرتی قفل کنی ؟ :d

کلا این شکایت سر دراز دارد . امید وارم آخرش به خوبی و خوشی بینشون تمام شه و کار به زندان و.... نکشه .

آریا جان شما خجالت نمیکشی شرم نمیکنی :-/:d به IQ 70 درصد از جوانان جان بر کف توهین میکنی :-/=))

بدم ..... پدر سوختت رو در بیارن کیییییییییییییه کیییییییییییییه باشما نبودن پدر جان با یکی دیگه بودن .:d=)) ا با من نبودن بلهههههه بلههههههه بلهههههههه.

کلا این شکایت سر دراز دارد . امید وارم آخرش به خوبی و خوشی بینشون تمام شه و کار به زندان و.... نکشه .

با سیگار پشت دستش بزنن :d !!!!

منم امیدوارم ازش همکاری بگیره ... واقعا حیفه همچین آدمی بره زندان !

با سیگار پشت دستش بزنن :d !!!!

منم امیدوارم ازش همکاری بگیره ... واقعا حیفه همچین آدمی بره زندان !

نه تورج جان اصلا من خودم به شخصه معتقدم سونی باید کاری کنه که نه برای خودش دشمن خونی درست کنه نه این که بزاره پدرش رو در بیارن .

منم با همکاری بیشتر موافقم برای همین گفتم امید وارم به زندان نکشه . این بچه استعداد زیادی داره اما داره استعدادش رو بیخودی ..... میده .

به نظرم در صورت محکوم شدن بهتر متوجه بعضی چیز ها میشه برای این که هنوز جوان هستش سرش داغ هستش 2 نفر تو اینترنت براش کف و هورا میکشن و تاییدش میکنن برای هکش اما در اصل داره اون استعدادش رو در جای بیخودی ..... میده اما این جوری شاید عقلش سر جاش بیاد که بتونه از استعدادش در جا های مفید استفاده کنه .

آخرین ویرایش:
اصلا منظورش این نیست که شما هستی یا نه جزو اون 70 درصد .

منظورش این هستش که الان دوباره یک عده میان میگن چیکار داری بد بخت و ولش کن سونی دزد بزرگ و غلط میکنه و..... .

یک عده دیگه هم میان میگن سونی خوب کاری میکنه و باید بزنه پدر پدر سوختش رو در بیاره .

یک دسته ..... هم هستن کاری با بقیه چیز هاش ندارن فقط دنبال میکنن که آخرش به کجا میرسه .

بنده پستم رو به نحوی ویرایش کردم چون اینم از اون تاپیک هاست که این روزها زیاد دیده میشن. عادت هم ندارم وارد مسائل بچه گونه بشم!

در پناه حق

سونی خوب کاری میکنه و باید بزنه پدر پدر سوختش رو در بیاره .
:دی

من گفتم به عنوان ...... بیام یک وقت سر پیشبینی که کردین خدای نکرده ..................

خلاصه..

خانم Susan Illston صادر شد

George Hots بدبخت شد =))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or