حکمرانی شن ! | Spec Ops : The Line Review

• Thread starter Thread starter RADON
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

RADON

کاربر سایت
Spec Ops : The Line Review |حکمرانی شن !

981367_20091215_640screen002.jpg

Spec Ops : The Line
ناشر : 2KGames
سازنده:Yager Development
سبک :تیرندازی سوم شخص
درجه سنی: 18+

نکات مثبت :استفاده ی جالب از عنصر شن ، کاورگیری و شلیک کور ، داستان جذاب

نکات منفی :هوش مصنوعی نه چندان جالب ،گرافیک بازی تعریفی ندارد

"طوفان به تازگی تمام شده ، همه چیز نابود شده بسیاری از مردم مرده اند وشهر زیر یک طوفان شن عظیم الجثه دفن شده خیلی ها خودکشی کرده اند هیچ کاری نمی شود کرد شهری که روزی هزاران نفر به آن می آمدند امروز به خرابه ای تبدیل شده ."

اشتباه نکنید ! این متنی را که دربالا خواندید داستان یکی از فجایع قرن نبود بلکه داستان این بازی بود، بازی که قبل از انتشار بر روی یک چیز تاکید زیادی می کرد وآن طوفان شن بود . طوری که حتی سازند گان بازی هم در هر مصاحبه ای بود از این پدیده یادی می کردند وقول دادند که در این بازی شن تبدیل به یک کارکتر شده ! البته زیاد هم بیراه نگفته اند !

981365_20120627_640screen003.jpg

شهرتبدیل به یک خرابه شده !

داستان از جایی آغاز می شود که دبی شهری که روزگاری هزاران توریست به آن می آمدند توسط یک طوفان شن ناگهانی به یک خرابه تبدیل می شود، عده ی زیادی از مردم می میرند و بخش عمده ای از شهر در زیر خاک مدفون شده و تمامی افراد سرشناس و مقامات با شهر بدرود گفته و شهر را تخلیه می کنند طوری که شهر به مخروبه تبدیل میشود در همین حال ارتش آمریکا یک گروه به نام "جوخه 33" را به فرماندهی John Konrad به این شهر میفرستند تا به نجات بازماندگان به پردازند اما زمان زیادی می گذرد و از آنها هیچ خبری نمیشود تا اینکه در روز یک سیگنال بسیار ضعیف و گنگ به ارتش آمریکا می رسد که در آن گفته شده بود :" من جان کنارد هستم عملیات با شکست مواجه شده ما نتوانستیم کسی را نجات دهیم حتی بسیاری مرده اند " و دیگر هیچ .ارتش از این پیام بسیار وحشت زده میشود و تصمیم می گیرد گروهی را به شهر اعزام کند گروهی که وظیفه دارند به داخل شهر نفوذ کنند ، در برابر طوفان ها ازخود مراقبت کنند ، با شورشیان عزیز بجنگند ، و گروه قبلی را نجات دهند .شما نیز در همان گروه قرار دارید در نقش فردی به نام "Martin Walker"در ادامه اتفاقات زیادی می افتد که برخی از آن ها چیز های زیادی را فاش کرده و گاهی شما را متعجب می کنند .
اصولا بازیهای TPS از داستانی قوی بهره نمی برند و چون معمولا در این بازی ها گیم پلی حرف اول را می زند ، کسی به داستان بازی توجه نمی کند اما این بازی سنت شکنی کرده و سعی کرده با یک داستان قوی بتواند جایی در بین بازیهای همسبک خود دست و پا کند .
داستان بازی بسیار پرفراز و نشیب و پیچیدگی های اختصاصی خود را دارد و همچنین روایت داستان بسیار خوب است طوری که از همه ی بخش های بازی قوی تر و به اصطلاح یک سر و گردن بالاتر قرار می گیرد .

981367_20120627_640screen002.jpg

طوفان های شن در بازی کم نیستند !

هر کسی از بازی که می خرد انتظاری دارد هم اکنون من نمی دانم شما چه انتظاری از این بازی دارید اما اگر فکر می کنید گرافیک بازی عالی است و به خاطر گرافیک بازی را میخرید باید بگویم که کاملا در اشتباه هستید و این بازی مطابق میل شما نیست ! گرافیک بازی بسیار متغیر است در بعضی مواقع گرافیک بازی خوب به نظر می رسد اما در نقاطی گرافیک بازی تا حد متوسط و ضعیف نیز می رسد از بعد هنری بخواهیم به بازی بنگریم باید گفت که این بخش گرافیک بازی بسیار خوب است.افکت ها بسیار خوب طراحی شده اند و کیفیت نورپردازی نیز بسیار خوب است اما از همان طرف کیفیت بافت ها بسیار بد است این را میشود از چهره ی یاران تا هر چیزی را که فکرش را بکنید حس کرد و سازندگان برای اینکه این مشکل چندان مشخص نشود دست به دامان نورپردازی شده اند کیفیت سایه زنی نیز تعریفی ندارد و سایه ها بسیار خشک طراحی شده اند انیمیشن ها اصلا خوب نیستند به خصوص انیمیشن دشمن ها.

بازی باگ های عجیب کم ندارد برای مثال بارها مشاهده کردم که افراد از داخل بدن هم رد میشوند درست است که باگ ها گاهی باعث خنده میشوند اما این چیز ها اصلا مناسب همچین عنوانی نیست !
در واقع گرافیک بازی ضعیف ترین بخش بازی است .
زمانی که بازی را انجام میدادم مدام با خود میگفتم ای کاش سازندگان توجه بیشتری به این بخش می کردند تا امروز شاهد همچین چیزی نبودیم !

981368_20111122_640screen012.jpg

ضعیف بودن گرافیک را میشود به راحتی حس کرد !

این بازی یکی از معدود بازیهایی است که آخرالزمان را در یکی از شهر های آمریکا نشان نمیدهد حداقل من عادت کرده بود ببینم که همه ی بازی ها سراغ نیویورک یا یکی از شهر های آمریکا بروند .دیدن دبی ـی که کاملا خراب شده بسیار تاثیرگذار می باشد شما هیچ وقت ندید شهری به زیبایی دبی به شهری خالی از سکنه تبدیل شود واین تازه یکی از کار هایی بوده که سازندگان برای بازی با احساسات مخاطب انجام دادند شما می توانید با دیدن صحنه هایی همچون انسان هایی که در نقاطی زیرزمینی به سختی روز گار خود را می گذرانند احساس تاسف کنید و ناراحت شوید. امیدوارم بازیهایی از این قبیل بیشتر حضور داشته باشد و هولناکی و نابودی را بهتر نشان دهد !

981368_20111122_640screen013.jpg

صحنه های شوک آور و تاثیر گذار در بازی کم نیستند !
تقلید از سری Geow امروزه در بازی های تیرندازی سوم شخص به عمری عادی تبدیل شده طوری که هر بازی در این سبک منتشر می شود حداقل یکی از آلمان های این سری را به همراه دارد این بازی نیز از این قاعده مستثنا نیست .
در بازی انواع و اقسام اسلحه وجود دارد از کلت های کمری گرفته تا اسنایپ و شات گان وتعداد زیادی اسلحه دیگر همینطور هم انواع مهمات در بازی وجود دارد که می بایست از آنها استفاده کنید.

درگیری از سرعت نسبتا خوبی برخوردار هستند و بسیار سرگرم کننده نیز هستند
متاسفانه هوش مصنوعی کاملا تعطیل است ! یاران شما گاهی حرکاتی از خود نشان میدهند که انگار نه انگار وسط یک جنگ هستند ! بدبختانه این مورد در مورد دشمنان نیز وجود دارد آنها از سنگرهای خود خارج میشوند به همه جا غیر از شما شلیک می کنند و منتظر میشوند تا شما آن ها را بکشید .
سنگرگیری در بازی تقریبا بدون نقص است و همچنین همانطور که در بالا اشاره شد تخریب پذیری در حد مطلوبی قرار دارد .
همانطور که گفته شد سازندگان قبل از انتشار بازی حرف های زیادی در مورد طوفان های شن زدند و فرمودند که ما در این بازی شن را تبدیل به یک کارکتر کردیم ! البته آنها کمی بزرگنمایی کردند اما آنچنان هم بیراه نگفتند !
شن تاثیرات خود را بر بازی می گذارد برای مثال در نقاطی از بازی مجبورید در هنگامی که طوفان بر پا میشود در گیری را متوقف کنید و گاهی عکس این قضیه صادق است ! برای مثال مجبورید در میان یک درگیری شدید با طوفان نیز دست و پنجه نرم کنید و این کار را برای شما تا حد زیادی سخت می کند .
981368_20120508_640screen010.jpg

تمام کننده های زیادی در بازی حضور دارد !

صداگذاری بازی در حد مطلوبی قرار دارد ولی در خیلی از مواقع مشاهده کردم که صدای کارکتر با حرکت لبش هماهنگ نیست البته این اشکال گرافیک است !
همچنین افکت های صوتی بازی خوب کار شده و برای هر مکان و شرایط افکت های مناسبی اجرا شده .
مسلما در زمینه ی صداگذاری بازی یک اثر شاهکار نیست ولی اگر توقعات خود را پایین بیاورید با یک اثر خوب رو به رو خواهید شد !

981368_20111122_640screen010.jpg

یک درگیری در میان طوفان !

چیزی که کاملا آشکار است این است که این بازی آن چیزی که من 10 سال انتظارش را می کشیدم نبود اما این دلیل نمی شود که بازی عنوانی ضعیف باشد اگر از انتظاراتمان بکاهیم با یک بازی زیبا با داستانی قوی رو به رو میشویم که ارزش مدت زیادی بازی کردن را دارد.من نیز این بازی را به تمام دوستداران این سبک توصیه می کنم .
Story : 9.5
GamePlay : 8.5
Sound And Music :8.5
Graphics :7
Over All : 8.3​

آخرین ویرایش:
نقد بسیار عالی و کاملی بود

در ضمن : تمیز کاری نوشته و نقل قول هازی زیرش به شدت زیباش کرده ..

در کل خیلی خیلی از زحمتت ممنونم !

( در مورد بازی هم بگم فقط ارزش داشت یه چند تا مرحلش رو بری :| )

دوست عزیز نقد بسیار خوب و کاملی بود..این نقل وقل ها هم قشنگ ترش کرده بود...

موتور بازی Unreal Engine 3 بوده..و همونطور که گفتی سایه گذاری ها و نورپردازیش هاش..نسبتا عالی بود.

درکل بازی خوبی بود..من 2تا پایانش رو رفتم..

ممنون
بازی 4 پایان مختلف داره !
:dمیدونم 4تا داره عزیز...منظورم این بود 2تا پایانش رو رفتم از 4تا

آخرین ویرایش:
دوست عزیز نقد بسیار خوب و کاملی بود..این نقل وقل ها هم قشنگ ترش کرده بود...

موتور بازی Unreal Engine 3 بوده..و همونطور که گفتی سایه گذاری ها و نورپردازیش هاش..نسبتا عالی بود.

درکل بازی خوبی بود..من 2تا پایانش رو رفتم..

ممنون

بازی 4 پایان مختلف داره !

در ضمن خیلی ممنون !

ممنون بابت نقد و اینکه وقتت رو براش گذاشتی

...

چیزی که کاملا آشکار است این است که این بازی آن چیزی که من 10 سال انتظارش را می کشیدم نبود اما این دلیل نمی شود که بازی عنوانی ضعیف باشد

این حرفت کاملا درسته و برای خیلی از بازی های دیگه هم صدق میکنه حرف خوبی زدی

_

گرافیک بازی هم اگه برای PC حساب کنیم خوب بود اما مشکلات داشت ولی برای کنسول افتضاح بود !

گیم پلی و داستان هم به نظر من خیلی عالی بودند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or