حواشی بازی ها

شرایر تریگر می شود:دی
1000009460.jpg

کاش بقیه استدیو ها هم جرات همچین کاری رو داشته باشن... من یقین دارم... 90 درصد همین کسایی که دنبال اتحادیه این چرت و پرتا هستند... هم چپول هستند... هم یکم بخش اول اسم ناشر محبوب فرانسوی که گیلموت رئیسش هست و نام نمی برم رو دارند:دی

شرایر تریگر می شود:دی
View attachment 398567

کاش بقیه استدیو ها هم جرات همچین کاری رو داشته باشن... من یقین دارم... 90 درصد همین کسایی که دنبال اتحادیه این چرت و پرتا هستند... هم چپول هستند... هم یکم بخش اول اسم ناشر محبوب فرانسوی که گیلموت رئیسش هست و نام نمی برم رو دارند:دی
جیسون شرایر از بلومبرگ به نقل از سخنگوی اتحاديه:
راکستار به‌تازگی یکی از آشکارترین و بی‌رحمانه‌ترین اقدامات در زمینه‌ی از بین بردن اتحادیه‌های کارگری در تاریخ صنعت بازی را انجام داده است.

[Jason Schreier/Bloomberg] ‘Grand Theft Auto’ Studio Accused of Union Busting After Firings News

زجه بزنید رست ارایی های چپول :D

آخرین ویرایش:
فکر کنم سونی فهمیده اوضاع صنعت و رسانه چقدر عوض شده...
با اینکه دستش فعلا بسته هست... ولی برای جلوگیری از حاشیه برای عنوان بعدی ND اینارو مجبور کرده نماد لگبت رو حداقل تا انتشار بازی به حداقل برسونن که مبادا مثل GOY و فلان کارمند SP بازی اینا هم وارد حاشیه بشه
1000009553.jpg

1000009557.jpg

1000010153.jpg
1000010147.jpg
1000010150.jpg 1000010149.jpg 1000010148.jpg
.
.
.
.
.
حالا فقط اینجا قبول داشتن در نهایت دو جنس داره...
ولی قدرت دست این حیوانات باشه...
و این دسته بندی های غربی...

بعید نیست کار به جایی برسه...

49 تا جنسیت عجیب غریب بیمار روانی و هورمونی روبیارن وسط...
و 50همین جنسیت رو کلا رو استریت ادمیزادی خلاصه کنن

بگن هر 49 تا جنسیت بیمار ها هر کدوم دو درصد دیالوگ داشته باشن... تا اینجا 98 درصد دیالوگ های بازی با اینا باشه...

و خوب چپ همیشه دنبال عدالت اجتماعی هست... دو درصدم بدیم به انسان ها... که زن و مرد هر کدوم یه درصد براشون کافیه...

View attachment 402040
View attachment 402041
View attachment 402042View attachment 402043View attachment 402044
.
.
.
.
.
حالا فقط اینجا قبول داشتن در نهایت دو جنس داره...
ولی قدرت دست این حیوانات باشه...
و این دسته بندی های غربی...

بعید نیست کار به جایی برسه...

49 تا جنسیت عجیب غریب بیمار روانی و هورمونی روبیارن وسط...
و 50همین جنسیت رو کلا رو استریت ادمیزادی خلاصه کنن

بگن هر 49 تا جنسیت بیمار ها هر کدوم دو درصد دیالوگ داشته باشن... تا اینجا 98 درصد دیالوگ های بازی با اینا باشه...

و خوب چپ همیشه دنبال عدالت اجتماعی هست... دو درصدم بدیم به انسان ها... که زن و مرد هر کدوم یه درصد براشون کافیه...
زبان قاصره! واقعا آدم میمونه چی بگه در وصف اینا.

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or