حمله قلبی دختر نوجوان بعد از بیش از حد بازی کردن xbox

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.:N!MA:.

کاربر سایت
2x984et1hdrkpp27driv.jpg

Anna دختر نوجوانی که بعد از مدرسه و رسیدن تعطیلات تابستانی مجذوب بازی روی کنسول خود شده بود بعد از بازی کردن و اومدن از توالت به طور ناگهای قبل از اینکه روی زمین بیفته به مارد خود با نام هلن میگه : مامان !! من نمیتونم نفس بکشم . متاسفانه این نوجوان مبتلا به آسم بوده توسط هلی کپتر به بیمارستان منتقل میشه اما از فقدان رسیدن اکسیژن به مغزش میمیره ( سکته و مرگ مغزی )
روز بعد خونوادش :
The following day her family, of Bridport, Dorset, made the heart-breaking decision to switch the machine off.
Console ... Xbox
پدر تونی میگه :من 10 دقیقه قبلش باهاش صحبت میکردم و اون حالش خوب بود و داشته xbox بازی میکرده تا اینکه رفته توالت و بعدش که اومده بیرون گفته که نمیتونه نفس بکشه ( رفتن به توالت مشکوکه ).
خب مثل اینکه سریعا امداد هوایی خبر میکنند و البته ایشون در حالت کما بوده ( مرگ مغزی ) و تلاش پزشکی بی نتیجه و فایده ای در برگردوندن دوباره ایشون به زندگی نداره .
البته هنوز کسی مطمعن نیست که چه چیزی باعٍث این سکته شده و میگه تا اونجا که ما میدونیم اون به غیر از مرض آسم کاملا سالم بوده و مشکلی نداشته .
به گفته ی خواهر Robyn, اون در حال حاضر دچار مرگ مغزی شده و مرده ولی فعلا با دستگاه نگهش داشتن تا وداع کامل .
"Anna-Lee was loud, bubbly and outgoing."
خانواده ایشون منتظر نتایج آزمایش معاینه و کالبد شکافی هستند .
منبع : ----------------------------------------------------------
ببینیم میتونن یه بامبول ازش در بیارن یا نه :-/
در ضمن یه غذز خواهی میکنم که خبر رو تمسخر آمیز گذاشتم که مدیران گوشزد کردند و ویرایش کردم .ببخشید . شیطون رفت تو جلدم :d

• Like
Reactions: raya2 and DRIVER
از فردا فنهای سونی میگن ایکس باکس سه چراق که میشه بازیه انحصاری هم که نداره جدیدا ادم هم میکشه:d

• Like
Reactions: u.s.a and POOYA1989
من دیروز تصادف کردم مردم، تو صندوق عقب ماشین یه عدد X360 بود :دی.
تیتر خبرم میکنن یعنی ؟ :x.
قاعدتا بابام و مامانم هم میرن از مایکروسافت شکایت.

به نظرم یا زیاده روی کرده یا اصلا ربطی به xbox نداره خبر کامل نیست چقدر مگه بازی کرده؟ منظورم از کامل نبودن اینه والدینش اطلاعات دقیق ندادن ولی دومی درست تره فکر نکنم ربطی داشته باشه

دوستانی که ایکس باکس دارن هرروز اعلام کنن که هنوز زنده هستن که مبادا کسی فکر بدی نکنه.
راستی این کال بازی نمیکرده:d

امروز چقدر خبرای بد میشنوم اون از اون قاتلی که 90 نفر روکشته بود اینهم از این!:-s

میگم امروز چرا هیچ کی تو خونمون نمیزاره من بازی کنم!:((

كنسول بازا تا شما هم دچار عذاب الهى نشده ايد به pc روى آوريد باشد كه بخشيده شويد:d
از شوخى گذشته بعيده ربط مستقيمى به xbox داشته باشه اين روز ها اتفاقات بدى براى اين صنعت در حال وقوعه يكى اون جنايت كار نروژى يكى هم كه اين.

بابا طرف آسم داشته.
بعد از اون هم معلوم نیست 10 دقیقه رفته بوده دستشویی داشته اون تو چیکار میکرده به قلبش فشار اومده:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or