Anna دختر نوجوانی که بعد از مدرسه و رسیدن تعطیلات تابستانی مجذوب بازی روی کنسول خود شده بود بعد از بازی کردن و اومدن از توالت به طور ناگهای قبل از اینکه روی زمین بیفته به مارد خود با نام هلن میگه : مامان !! من نمیتونم نفس بکشم . متاسفانه این نوجوان مبتلا به آسم بوده توسط هلی کپتر به بیمارستان منتقل میشه اما از فقدان رسیدن اکسیژن به مغزش میمیره ( سکته و مرگ مغزی )
روز بعد خونوادش :
The following day her family, of Bridport, Dorset, made the heart-breaking decision to switch the machine off.
Console ... Xbox
پدر تونی میگه :من 10 دقیقه قبلش باهاش صحبت میکردم و اون حالش خوب بود و داشته xbox بازی میکرده تا اینکه رفته توالت و بعدش که اومده بیرون گفته که نمیتونه نفس بکشه ( رفتن به توالت مشکوکه ).
خب مثل اینکه سریعا امداد هوایی خبر میکنند و البته ایشون در حالت کما بوده ( مرگ مغزی ) و تلاش پزشکی بی نتیجه و فایده ای در برگردوندن دوباره ایشون به زندگی نداره .
البته هنوز کسی مطمعن نیست که چه چیزی باعٍث این سکته شده و میگه تا اونجا که ما میدونیم اون به غیر از مرض آسم کاملا سالم بوده و مشکلی نداشته .
به گفته ی خواهر Robyn, اون در حال حاضر دچار مرگ مغزی شده و مرده ولی فعلا با دستگاه نگهش داشتن تا وداع کامل .
"Anna-Lee was loud, bubbly and outgoing."
خانواده ایشون منتظر نتایج آزمایش معاینه و کالبد شکافی هستند .
منبع : ----------------------------------------------------------
ببینیم میتونن یه بامبول ازش در بیارن یا نه

در ضمن یه غذز خواهی میکنم که خبر رو تمسخر آمیز گذاشتم که مدیران گوشزد کردند و ویرایش کردم .ببخشید . شیطون رفت تو جلدم :d

.