حمله صاعقه آسای مجله رسمی Playstation در هفتم ماه مارچ!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

rumeurinfamous3ps3.jpg

طبق آخرین خبرهای رسیده از مجله رسمی Playstation شعبه فرانسه این نشریه در جدیدترین کار خود که در 7 ماه مارچ انتشار می‌یابد به معرفی یک عنوان جدید دست می‌زند. همان‌طور که در عکس بالا شاهد هستید صاعقه‌های عظیم بر روی این مجله به نمایش گذاشته شده است؛ بودن جمله “éclair de génie” به صورت بزرگ نیز یکی از نکات مبهم در این نشریه به شمار می‌رود، معنی این جمله به فارسی "حمله نابغه" می‌باشد. که تصاویر برخوردهای صاعقه در روی این مجله گواه این مسئله است زیرا کلمه éclair به معنی صاعقه نیز می‌باشد و در تعبیر دیگر حمله صاعقه نیز گفته می‌شود. چیزی که در این میان می‌شود حدس زد این است با بودن این تصاویر و شواهد موجود امکان خبرهایی پیرامون بازی Final Fantasy XIII-2 و یا Metal Gear Rising: Revengeance نیز بسیار است. در دیگر سو امکان بودن بازی inFamous نیز در این میان خالی از تفکر نیست.

مجله Playstation در هفتم مارچ سال جاری انتشار می‌یاید و در ان روز این عنوان مشخص می‌شود.

آخرین ویرایش:
امیدوارم ارزوها و پیشگوئی هاتون نقش بر اب بشه و سونی به این دوتا IP به استراحتی بده.

والا بخدا

اگه دقت کرده باشین تو inFamous خود Cole رعد و برق میزد
به نظرتون احتمال اومدن killzone 4 بیشتر نیست تا یه inFamous جدید ؟
که البته بازم فرقی نمیکنه . . .
اگه یه کم به گذشته برگرده خیلی خوب میشه

éclair در فرانسوی به معنای رعد و برق هست ... تایید inFAMOUS 3 رو به فن های این سری تبریک میگم . فن داره اصلا ؟:-/:دی
... و اینجا ما میریم .

خودم مثل مرد پشتتم >:d<
يعني نميدونم چرا بعضي ميگن اين عنوان قبل ضعيف بوده !؟!؟!؟

اهان حالا فهميدم : از وقتي كه كلا امتياز زير 9 يعني بازي بدرد سطل اشغال ميخوره !!!

بشدن از عنوان سوم استقبال ميشه و بشدتم منتظريم و بشدت هم دفاع ميكنيم !!:>

éclair در فرانسوی به معنای رعد و برق هست ... تایید inFAMOUS 3 رو به فن های این سری تبریک میگم . فن داره اصلا ؟:-/:دی
... و اینجا ما میریم .

کیوان جان دیگه از این شوخی ها نداشتیم مگه میشه این بازی فن نداشته باشه خودم یک تنه هستم نگران نباشه .

I AM BEAST NOW

نمیشه مثلا Uncharted 4 باشه ؟!:دی

خدا خیرت بده مردم از خنده
یکم شادمون کردی :))

خودم مثل مرد پشتتم >:d<
يعني نميدونم چرا بعضي ميگن اين عنوان قبل ضعيف بوده !؟!؟!؟

اهان حالا فهميدم : از وقتي كه كلا امتياز زير 9 يعني بازي بدرد سطل اشغال ميخوره !!!

بشدن از عنوان سوم استقبال ميشه و بشدتم منتظريم و بشدت هم دفاع ميكنيم !!:>

با اینکه تازه امروزه برای اولین بار دمو inFamous 2 رو بازی کردم اما باید بگم منم از اومدن نسخه سوم به شدت استقبال میکنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or