حمله اینترنت به EA: بدترین شرکت آمریکا

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sweet Jesus

کاربر سایت
چندی پیش سایت Consumerist با برگزاری نظرسنجی از مخاطبین خود خواست تا بدترین شرکت آمریکایی را معرفی کنند. در بین این شرکت ها نام بانک های بدنام آمریکایی و یا اوپراتورهای تلفن همراه حتی بدنام تر از بانک های بدنام آمریکایی به چشم می خورد اما در رقابت نهایی بین Bank of America (که جنجال رسوایی اخیرش در رسانه ها هنوز نخوابیده) و EA ظاهرا مردم معتقدند EA بدترین شرکت آمریکایی است. ماجرا از جایی آغاز شد که ایمیج بورد 4chan بعد از اینکه EA بعد از عرضه مس افکت 3 بخاطر بسته قابل دانلودی که روز انتشار بازی به فروش گذاشته شد و برخورد شدید با معترضین در فروم های خود تصمیم گرفت از اعضای خود بخواهد در این نظرسنجی به EA Games رای بدهند. نتیجه این بود که با اختلاف فاحش بیشتر از 250,000 نفر ناگهان به این نتیجه رسیدند که EA از بانک های طوفان زده اقتصاد آمریکا حریص تر و بدتر است. حتی Apple که بعد از ماجرای کارخانه های بیگاری چینی و سیستم "اسیر کردن مشتری در بازار اپل" با انتقادهای شدید نهادهای مختلف و حتی طرفداران خود روبرو شده بود نیز نتوانست از پس /v/ برآید. کار به جایی رسید که یکی از سخنگویان EA در گفتگو با kotaku گفته بود مطمئن هستیم British petroleum، AIG، Philip Morris و Haliburton خوشحال هستند که امسال ما هم نامزد شدیم.

اما جالبتر از همه پاسخ EA به این نظرسنجی بود: ما به ساخت بازیهای عالی و سرویس دادن به بیشتر از 300 میلیون مشتری در سراسر جهان ادامه می دهیم. در حالی که /v/ پیروزی خود را جشن گرفته است ظاهرا EA علاقه ای به تغییر سیاست خود ندارد. سیاستی که منحصر به آن ها نیست و پیش از آن ها اکتیویژن و کپکام جای خود را رده بندی بی محلی به مشتریان استوار کرده اند.

cons2.jpg

دیگه EA هر چقدر پلید باشه به اکتیویژن نمی رسه
به نظرم EA به غیر از چند تا تصمیمش توی اکثر مواقع عالی کار کرده بخصوص ساخت بازی ها و IP های جدید شاید بهترین کمپانی امریکایی توی این زمینه باشه

---------- نوشته در 12:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:57 AM ارسال شده بود ----------

اگه بحث DLC باشه کپکام خیلی بدتره :| یه فایتینگ میده با 10 تا کرکتر بعد 20 تا کرکتر اضافه رو DLC میکنه :|

دیگه کارش از DLC گذشته می کنتش توی پک Super خدا تومن می فروشه :| تازه بدترازون کاراکتر یه بازی معمولی مثل دد رایزینگ دو رو عوض می کنه اونم نه با کاراکتر جدید بلکه با کاراکتر شماره اول ! :| بعد عنوانش رو تغییر میده با تخفیف بیست دلاری وکلی منت 40 دلار به ملت میندازه . کارش بیش از حد مضحکه و مضحک تر ازون احمقایی هستن که اینا رو میخرن :| حیف که امریکایی نیست

Wait , What ?
cons2.jpg

حق با شماست , اخیرا هم گند زد به بتلفیلد 3 رفت . ببینم میخواد باز چیکار کنه .

EA اینکه واسه همه چی‌ پول می‌خواد درست ولی‌ انصافا تو ساپورت یکی‌ از بهترین پشتیبانی‌ هارو داره،من خودم یبار سرBF 3 با پشتیبانی‌ حرف زدم، خیلی‌ عالی‌ راهنمایی‌ میکردن، تا مشکلت هم حل نمی‌شد ول کنت نبودن :دی

Wait , What ?
cons2.jpg

دقیقا طمع EA باعث شد این بازی بعد از آخرین update به طور کامل به گند کشیده بشه جای تاسف واقعا )x

دقیقا طمع EA باعث شد این بازی بعد از آخرین update به طور کامل به گند کشیده بشه جای تاسف واقعا )x

دقیقا توی اخرین اپدیت بازی فاجعای به نام فعلا suppression داریم میبینیم بعد از اون هم تازگی تا لازم نیست بازی کنی یه 40 دلار بدی تمامی کیت ها با تمامی سلاح ها رو برت بازی میکنه.:)) ea اصلا پول بدش میاد چندشش میشه.

EA اینکه واسه همه چی‌ پول می‌خواد درست ولی‌ انصافا تو ساپورت یکی‌ از بهترین پشتیبانی‌ هارو داره،من خودم یبار سرBF 3 با پشتیبانی‌ حرف زدم، خیلی‌ عالی‌ راهنمایی‌ میکردن، تا مشکلت هم حل نمی‌شد ول کنت نبودن :دی
حرفهات درسته ولی باز هم خیلی پول دوستن. آخه پول دوستی تا چه حد؟ :|
قبول دارین کپکام از EA بدتره؟

حق با شماست , اخیرا هم گند زد به بتلفیلد 3 رفت . ببینم میخواد باز چیکار کنه
اون که دیگه دست EA نبود :d
DICE یه کم خل وچل بازی دراورد :d

الآن آپدیتی که Dice میکنه چه ربطی به طمع ـه EA داره ؟!!!!!!

Wait , What ?

تو مشکلت چیه ؟ :| بحمدلله که هنوز نسبت K/d ت تو هر راند 100/30 ـه ! :|

یکی بگه این آپی که جدیدا دایس ول داده بیرون جریان ـش چی هست که ملت اینقدر شکارن از دست ـش !
افتضاح کرده :d همه چی تغییر کرده :d اسلحه عزیز منو (Famas) رو که کلا منفجر کردن :|

آخرین ویرایش:
دقیقا منظورت کدوم بازیش است ؟ :d
اکثرشون :دی الان یه نگاه به تفاوت تعداد کرکتر های بین : M Vs C 3 با UM Vs C 3 یا SF IV با SSF IV : AE یا همین SF X T که همین الان 15 تا شخصیت توی دیسک بازی برای DLC هست بنداز :دی

اكتيوي‍ژن حريص تر از EA هست هرچي هم باشه EA يك سرو گردن از اون بالاتره و معتبرتر مثل اونم ني كه همش بازي توليد كنه اون با اسم هاي بزرگ و كيفيت پايين

اكتيوي‍ژن حريص تر از EA هست هرچي هم باشه EA يك سرو گردن از اون بالاتره و معتبرتر مثل اونم ني كه همش بازي توليد كنه اون با اسم هاي بزرگ و كيفيت پايين
MW3 فقط توی MP هیچ چیزی برای گفتن نداشت ، و الّا تو روایت داستان ، ایجاد اسلحه های جدید ، مشن های اپیک و غیره خوب بود .
BF3 به لحاظ MP عالی بود اما تو سینگل چیزی نداشت سر جمع .
===
به هر حال مام بدمون نمیاد این شرکت یکم خسارت بخوره ، مخصوصا بعد از BF3 .

یکی بگه این آپی که جدیدا دایس ول داده بیرون جریان ـش چی هست که ملت اینقدر شکارن از دست ـش !

هيچي ورداشت ابرو رو درست كنه زد گوش بازي رو كند :d

يه سري از نواقص و گندهاي بازي رو درست كرد بعد ورداشت تانك عزيز من رو داد به باد فنا :((
كلا" يه كاري كرد كه يارو پياده نظام ه مي تونه خيلي راحت من كه توي يه تانك به اون عظمت هستم رو له كنه ! فقط خواست پياده نظام با نيروي زرهي و هوايي يكسان بشه ! كه اصلا" اين درست نيست !

اقا اون فاماس تون خوبش شد :d چي بود 1000 تا نواخت تير 0% لگد اسلحه :d در مواجه با USAS-12 لعنت الله عليه من 1 به 2 با اين فاماس ازشون مي كشتم :d خيلي خفن بود اما الان ملت ولش كردن :d

اقا هر شركتي در راس امورش پوله ! الان همين بتل فكر كنم توي اين چند وقته و با پچ جديد و اضافه كردن كلي چيز هاي خريدني كلي سود نصيب EA كرد !
حالا اينجا شد بدترين شركت ولي خيلي بد هم نيست ساپورت مي كنه كيفيت هم داره ! ولي تلاشش براي پوله مثله همه

اکثرشون :دی الان یه نگاه به تفاوت تعداد کرکتر های بین : M Vs C 3 با UM Vs C 3 یا SF IV با SSF IV : AE یا همین SF X T که همین الان 15 تا شخصیت توی دیسک بازی برای DLC هست بنداز :دی

باو 38 تا کاراکتر داره + 12 تا هم DLC چی کار کنه دیگه ؟ :d
بعدش این داستان وجود DLC روی دیسک کلا مُد شده که یه جوری میخوان ملت رو بتیغن فقط مختص این بندگان خدا نیست خیلی کار زشت و کثیفی هم هست :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or