حمله افراد مسلح و غارت بیش از 100 کپی COD:Black Ops

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.:Layho:.

کاربر سایت
blackopsbandana.jpg

سارقان مسلح چندی پیش وارد یکی از فروشگاه های GameStop شدند و حدود 100 نسخه از بازی کپی Black ops و چند کنسول بازی به همراه مقداری پول نقد دزدیدند!پلیس محلی هم از مردم درخواست کرد تا به محض مشاهده فروش زود هنگام هر یک از این کپی ها مسئله را با پلیس در جریان بگذارند.

منبع

پ.ن : من در عجبم چرا پیش بینیم درست از آب درآومد!!! اینم لینک پیش بینی من:دی=))=))
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1192216&postcount=4

تا دیرروز بدبخت ترین دزدا قالپاق میدزدین که میشد بد بخته قالپاق دزد
از امروز وضع عوض شد!
به بد بخت ترین دزد ها میگن بدبخته بازی دزد
یه ممد قالپاقم ما داریم که از فردا میشه ممد بازی:d

• Like
Reactions: Bayonetta
سارقان مسلح چندی پیش وارد یکی از فروشگاه های GameStop شدند و حدود 100 نسخه از بازی کپی Black ops و چند کنسول بازی به همراه مقداری پول نقد دزدیدند!پلیس محلی هم از مردم درخواست کرد تا به محض مشاهده فروش زود هنگام هر یک از این کپی ها مسئله را با پلیس در جریان بگذارند.

منبع

پ.ن : من در عجبم چرا پیش بینیم درست از آب درآومد!!! اینم لینک پیش بینی من:دی=))=))

ای کلک نکنه خودتم همدستشون بودی :d

ایول خیلی حال کردم... :d

• Like
Reactions: Bayonetta
looooool :d
حالا بازی قهد بود حداقل میزدن چنتا کینکت میدزدیدن حداقل نسخه اصلشو میخریدن نه کپیشو :))

الان این "قهد" یعنی چی ؟!:-/
پ.ن : مراد از کپی ، همون نسخه های اوریج بازیه !:)
کیوان جان، رلکس ؛رلکس ، رلکس تـــــــــــــر!=))
بچه حالا یه اشتب زد :|
ای کلک نکنه خودتم همدستشون بودی :d

من شخصا برنامه رو طراحی کردم:دی

کلا اسپم گاه خوبی شده این تاپیک. لطفا کمی مراعات کنید و با چت روم اشتباه نگیرید. ممنون.

کلا دزدها باکلاس شدن. حیف اینجا از این اتفاق ها نمیافته. مثلا فکر کنید دزدان مسلح 200 نسخه گرشاسپ دزدیدند! :d

از فردا میبینی شرکته لوح زرین برای جلوگیری از سرقته عنوانه بزرگه گرشاسب :dدستور میده که بازی ها رو صبح زود به بازار عرضه کنند.

blackopsbandana.jpg

منبع

آقاشما نسبتی با اختاپوس آلمانی نداری؟:d

تا باشه از این دزدیها lol

دنیا را چی دیدیم.شاید از فردا یهو همه دزدارو جو گرفت همشون بازی دزد شدن.:d:d

بچه ها فکرشو بکنید یارو فلش بنگ میندازه تو مغازه بعد........ B000MMMMMMM! G0 G0 G0! میره تومغازه یارو وضعیت مالیش خوب نباشه یک KNIFE برتاب میکنه HEAD SHOT! :))(مغازه دار بد بخت!!!!) بعد به سمت قفسه COD میره یک خورجین پر میکنه بعد یک فلش دیگه میندازه بیرون B000M! MOVE IT MOVE IT! (به دلیل این که افراد تماشاچی که بیرون دزدی رو نگاه میکنن پراکنده بشن ! :))) بعد سوار یک فراری (وضع مالی خوب نباشه یک گاری!:d) میشه گازو میگیره تا خونه! بعد میشینه یک دست COD حسابی با برو بچ دزد میزنه!#:-s:))

یعنی دوستان فکر میکنن GAMESTOP مثل Nextgen دیسک کپی میفروشه؟:دی(منظور از کپی همون نسخه اورجیناله،اینجا معنی کپی بد جا افتاده)

فکر نمیکنم هدف خاصی داشته باشند!گیمر های بی پول بودند که میخواستند اورجینال بازی کنند(شیوه ی جدید پیریت بازیه،نسل بعد اگه کنسولا کپی خور نشه ،باید به این روشا روی بیاریم):d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or