حمایت همه جانبه THQ از Metro: Last Light

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
THQ یک اشتباه را دوبار تکرار نخواهد کرد.
این گفته رئیس بخش ارتباطات فرنچایز Metro، آقای Huw Beynon است که اذعان داشته این کمپانی،از این به بعد بازی استودیوی 4A Games را با جدیت بیشتری حمایت خواهد کرد.

metrolastlight35.jpg

Beynon در گفتگو با Ausgamers گفت: " من فکر می کنم در مورد Metro 2033 هم گفته ایم که THQ دیر فهمید که چه عنوان با ارزشی در دست داشته است."

" بنا بر دلایلی، عنوان نخست آن جور که می بایست، به طور کافی از حمایت و پشتیبانی THQ برخوردار نشد که میتوانست کیفیت کار را مقداری افزایش دهد. و واضح است که این عنوان همچنین از زمان کافی برای بهینه سازی بهتر، برخوردار نبود. علارغم تمامی این موارد، این عنوان به موفقیتی قابل توجه دست یافت. این عنوان به تنهایی بر روی پلتفرم PC، فروشی بیش از 1 میلیون نسخه داشت. پس من فکر می کنم که میتوان این را یک موفقیت به حساب آورد."

هر آن چه که THQ در مورد پتانسیل Metro 2033 غفلت کرده بود، در مورد ادامه این عنوان یعنی Metro: Last Light تکرار نخواهد کرد.

Beynon اشاره کرد: "این بار، این کمپانی به پتانسیل بالای این بازی پی برده است. از این رو این کمپانی حمایت و پشتیبانی بیشتری چه در بخش تولید و چه در دادن زمان کافی برای رسیدن به کیفیتی که مورد نیاز ما است، خواهد کرد."

" با توجه به موقعیت THQ، این به وضوح یک تصمیم بزرگ بوده است، اما من فکر می کنم که این موفق خواهد شد."

همچنین سیاست های بازاریابی این عنوان نیز مفید واقع شده است.
به گفته Beynon، تریلر زنده ای که با همکاری THQ منتشر شد، نقش مهمی در جلب توجه مردم داشته است.

Metro: Last Light اوایل 2013 بر روی هر 3 پلتفرم اصلی منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
نسخه اول که هیچی !:x

نسخه Last light وقتی که تریلر Debut ش رو دیدم به وجد اومدم از داستانش !! اون بچه ای که از مادرش در جریان بمب و ظرفیت کم مترو جدا شد و بعد از 20 سال صداش رو میشنید !:(( !!!!!:x

در کل باجناق فامیل نمیشه ،روس ها هم شوتر ساز !
با نسخه قبلیش اصلا حال نکردم .همه چیش ایراد داشت ...
کسی که عشق infamouse باشه نمیفهمه metro یعنی چی که

دوستانی که واسه حرف حق جواب ندارن غلط املایی نگیرن لطفا :d :-"

آخرین ویرایش:
نسخه اول بازی یک شوتر خوب و یک survival horror واقعی بود، اتمسفر بازی فوق‌العاده گیرا و تأثیرگذار بود، روایت داستان خوب و هوش مصنوعی بازی هم عالی بود. مشکلات فنی کوچک و موسیقی نه چندان قوی از نقاط ضعف نسخه اول بودند، اگر این دو مورد تو LL حل بشه این نسخه به یک بازی بی نقص تبدیل میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or