حمایت بلزینسکی از Fish اما "تو یک Fez 2 مدیون طرفدارانت هستی"

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20120414fez.jpg

در نامه ی منتشر شده از طرف کلیف بلزیسنکی او اعلام حمایت از سازنده عنوان Fez یعنی Phil fish کرده است :

در این نامه او به Fish هشدار داد که:
هیچ وقت یک بازنده را که هویت خود را پشت مانیتورش پنهان می کنه دست کم نگیر.همیشه به جنبه روشن قضیه نگاه کن.در حقیقت Phil تو یک شبکه اجتماعی (تویتر)بحث میکنی چند سازنده بازی همچین کاری را میکنند؟آیا کسی متوجه نشد که تو در شرایطی که نامیزون به نظر می رسیدی کسی مثل Andy Kaufman را در تویتر خود داشتی؟هیچ وقت فراموش نکن اینترنت می تونه جایی بسیار عالی و جالب باشد اما همزان می تواند جایی بسیار احمقانه باشد.Reddit شبکه ای بسیار عالی است که می شه شکلک ها و حقایق جالبی رو پیدا کرد اما به صورت کاملا احمقانه یک شخص بیگناه رو متهم به بمب گزاری در بوستون میکنه
و هیچ وقت فراموش نکن که اینترنت می تونه همانند یک بازی تلفنی بزرگ باشد که متشکل از تعدادی میمون ناشناسه که از سر عصبانیت روی کیبوردشون می کوبن
فراموش نکنیم که خود بلزیسنکی با همچین شرایطی مواجه شده بود.زمانی که از سیاست آنلاین مایکروسافت دفاع کرده بود.

هم چنین بلزیسنکی به Fish گفت که انرژی منفی را وارد کارش نکند:
نکته دیگه اینه که بهتره تمام این انرژی های منفی رو مثل یک توپ آتشین به سمت شکمت بفرستی.تا زمانی که میخوای یک کاری رو شروع کنی و اون توپ انرژی رو آزاد کنی روی کارت و اون وقت یک بازی می سازی که فروشی خوبی داره و جوایز زیادی برده و حالا اون هایی که متنفرن دهنشون بسته میشه! و بقیه عاشقت میشن
تو کوچک ترین چیزی به خبرنگاران این صنعت مدیون نیستی.ما برخواستن کسایی مثل Rush Limbaughs رو دیدیم که با انتشار ویدیو ها و پادکست ها سعی در انگشت کردن درون یک زخم رو دارن و هم چنین اجتماع گیمر ها اون رو میگیره.
تو یک بازی خوب مدیون طرفدارانت هستی چون این صنعت به کسایی مثل تو نیاز داره کسایی که قلبشون بالاتر از مغزشونه چون من خودم از این کنفرانس های خبری دیگه خسته شدم.من خسته شدم که بازی هایی رو میبینم که با یک گروه مشخص و بی هدف ساخته میشن مثل اینه :هی این Call of duty خیلی بزرگه!یکی مثلش بسازیم

منبع

از صنعت گیم خداحافظی کرده زده به سرش داره خل میشه !
مطمنم در حال خوردن ویسکی و.... هست و زندگی رو باخته :))
گرچه اونموقعه هم که بازی میساخت همچین چیزی شاخی نساخت :)))
یه UN بود که اونم که هیچی :))))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or