حل مشکل Cannot Download آپدیت بازیها در پلی استیشن 4

بابا چه خبره....یه kerio بگیرین شیرش کنین رو پورت لن یا وای فای بعد پی اس رو وصل کنین بهش..خلاص
هم با دستگاه دان کنین هم اکانت بزنین هم انلاین بازی کنین
فقط خساست رو بزارین کنار یه هیلتر خوب بخرین
از اول سال این مشکل شرو شد با این روش حله

من مغازه دارم اگه جواب نمیداد باید در مغازمو گل میگرفتم

دقیقا مشکل دوستان اینه که نمیخوان هزینه کنن. وگرنه منم چند وقت پیش گفتم فقط یه روتر ارزون قیمت میکروتیک بخرن و یک وی پی خوب. تمام مشکلات حل میشد. از پی اس ان گرفته تا تلگرام و ... منم دیدم کسی طرفدارش نیست (البته به غیر از یکی از دوستان که انجام دادن) منم دیگه بیخیالش شدم. حالا هی وقت بزارین فلان جا شکایت کنید فلان جا توییت کنید واسه وزیر و ...

• Like
Reactions: malek911
اینجا هم ایمیل بزنید دوستان شاید فرجی شد:
شرکت ارتباطات زیرساخت از کاربران اینترنت درخواست کرد تا وجود هرگونه اختلال در ارتباطات خود را به نشانی رایانامه help@tic.ir گزارش کنند

بابا چه خبره....یه kerio بگیرین شیرش کنین رو پورت لن یا وای فای بعد پی اس رو وصل کنین بهش..خلاص
هم با دستگاه دان کنین هم اکانت بزنین هم انلاین بازی کنین
فقط خساست رو بزارین کنار یه هیلتر خوب بخرین
از اول سال این مشکل شرو شد با این روش حله

من مغازه دارم اگه جواب نمیداد باید در مغازمو گل میگرفتم
دقیقا مشکل دوستان اینه که نمیخوان هزینه کنن. وگرنه منم چند وقت پیش گفتم فقط یه روتر ارزون قیمت میکروتیک بخرن و یک وی پی خوب. تمام مشکلات حل میشد. از پی اس ان گرفته تا تلگرام و ... منم دیدم کسی طرفدارش نیست (البته به غیر از یکی از دوستان که انجام دادن) منم دیگه بیخیالش شدم. حالا هی وقت بزارین فلان جا شکایت کنید فلان جا توییت کنید واسه وزیر و ...

نخیر دوستان عزیز بحث هزینه کردن نیست. قطعا کسایی که حاضرن برای بازی کردن، با این قیمت ها، هزینه کنند، می تونن هزینه kerio رو هم بدن.
اینجا بحث قبول کردن حرف ناحساب هست. بنده خودم حاضرم ماهانه 50 هزارتومن بیشتر هزینه PSN بدم اما به دلیل فیلتر ناحق 5 هزار تومن به اکانت kerio ندم.
درضمن از لحاظ امنیت شبکه و اطلاعات، استفاده کردن از هرگونه سرویس های VPN نا مطمئن که احتیاج به نصب برنامه دارند (بخوانید تمامی سرویس های VPN ارائه شده در ایران!) به صورت استفاده همیشگی مشکل دار و خطرناک هستش.

نخیر دوستان عزیز بحث هزینه کردن نیست. قطعا کسایی که حاضرن برای بازی کردن، با این قیمت ها، هزینه کنند، می تونن هزینه kerio رو هم بدن.
اینجا بحث قبول کردن حرف ناحساب هست. بنده خودم حاضرم ماهانه 50 هزارتومن بیشتر هزینه PSN بدم اما به دلیل فیلتر ناحق 5 هزار تومن به اکانت kerio ندم.
درضمن از لحاظ امنیت شبکه و اطلاعات، استفاده کردن از هرگونه سرویس های VPN نا مطمئن که احتیاج به نصب برنامه دارند (بخوانید تمامی سرویس های VPN ارائه شده در ایران!) به صورت همیشگی مشکل دار و خطرناک هستش.
دوست عزیز واسه همه چی پول زور میدین فقط واسه این زورتون اومده؟ شما ظاهرا اینجا زندگی نمیکنید که این حرفو میزنید، موبایل ۲ میلیون تومنی شده ۲۸۰۰ این پول زور نیست؟ و بقیه موارد. شما که نگران امنیت هستین از سرویس های خارجی استفاده کنید، ۸۰ دلار بدین واسه یک سال، بسیار هم با کیفیت هستن. اگه هم که نمیخواین پول زور بدین کمپین راه بندازین انشالا که درست بشه مثل موارد دیگه که کمپین راه افتاد و مشکلات حل شد :)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
دوست عزیز واسه همه چی پول زور میدین فقط واسه این زورتون اومده؟ شما ظاهرا اینجا زندگی نمیکنید که این حرفو میزنید، موبایل ۲ میلیون تومنی شده ۲۸۰۰ این پول زور نیست؟ و بقیه موارد. شما که نگران امنیت هستین از سرویس های خارجی استفاده کنید، ۸۰ دلار بدین واسه یک سال، بسیار هم با کیفیت هستن. اگه هم که نمیخواین پول زور بدین کمپین راه بندازین انشالا که درست بشه مثل موارد دیگه که کمپین راه افتاد و مشکلات حل شد :)))

خیر دوست عزیز الان ایران هستم. شما از کجا می دونید بنده قبول کردم؟ من رو میشناسید؟ سرویس های خارجی پینگ افتضاح ما رو 5 برابر افتضاح تر خواهند کرد. تشکر

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
خیر دوست عزیز الان ایران هستم. شما از کجا می دونید بنده قبول کردم؟ من رو میشناسید؟ سرویس های خارجی پینگ افتضاح ما رو 5 برابر افتضاح تر خواهند کرد. تشکر

والا من خیلی وقته دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداشتم

والا من خیلی وقته دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی هم نداشتم

خدا رو شکر که مشکلی براتون پیش نیومده. اما چون شما کلی گفتید برای همه، بنده توضیح دادم، شاید کسی خرید اینترنتی انجام بده و اطلاعات بانکیش بخاطر استفاده از این سرویس ها دست دزد و کلاهبردار بیفته.
وقتی شما نرم افزاری نصب می کنید رو هر سیستم عاملی، در صورتی که نرم افزار دسترسی لازم رو داشته باشه می تونه certificate خودش رو نصب کنه و اطلاعات HTTPS هم در این صورت قابل دزدی هستن.

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
خدا رو شکر که مشکلی براتون پیش نیومده. اما چون شما کلی گفتید برای همه، بنده توضیح دادم، شاید کسی خرید اینترنتی انجام بده و اطلاعات بانکیش بخاطر استفاده از این سرویس ها دست دزد و کلاهبردار بیفته.
وقتی شما نرم افزاری نصب می کنید رو هر سیستم عاملی، در صورتی که نرم افزار دسترسی لازم رو داشته باشه می تونه certificate خودش رو نصب کنه و اطلاعات HTTPS هم در این صورت قابل دزدی هستن.

اولا که فکر نمیکم کسی با هیلتر شکن تراکنش بانکی انجام بده مگر واسه مسترکارت یا پیپال که بدون اون بن میشین کلا، دوما بنده کریو پیشنهاد نکردم بنده میکروتیک پیشنهاد کردم که از طریق اون به هیچ وجه هیچ اطلاعاتی به بیرون درز نمیشه

• Like
خوب هستید جناب فرهمند؟؟
دوستان بنده با کمک جناب فرهمند رو روتر وایرلس میکروتیک pptp رو اجرا کردم و خیلی خوب هم جواب داده.فقط همونطور که جناب فرهمند گفتن یه چیزشکن باکیفیت لازم داریم که منم دنبالشم.جالبی میکروتیک اینه که این اکانتهای کاهش پینگ رو هم میشه روش پیاده کرد و دیگه نیازی به pc و یا لپتاپی که مدام کار کنه نیست.در ضمن در عرض 10 میلی ثانیه هم میشه فعال و غیر فعالش کرد :)

• Like
Reactions: amin-farahmand
خوب هستید جناب فرهمند؟؟
دوستان بنده با کمک جناب فرهمند رو روتر وایرلس میکروتیک pptp رو اجرا کردم و خیلی خوب هم جواب داده.فقط همونطور که جناب فرهمند گفتن یه چیزشکن باکیفیت لازم داریم که منم دنبالشم.جالبی میکروتیک اینه که این اکانتهای کاهش پینگ رو هم میشه روش پیاده کرد و دیگه نیازی به pc و یا لپتاپی که مدام کار کنه نیست.در ضمن در عرض 10 میلی ثانیه هم میشه فعال و غیر فعالش کرد :)
سلام خوب هستین؟ انجام وظیفه بود. والا به نظر من بهترین روش همینه. ابته خودم از هیلتر شکن خارجی استفاده میکنم و خیلی عالیه

سلام خوب هستین؟ انجام وظیفه بود. والا به نظر من بهترین روش همینه. ابته خودم از هیلتر شکن خارجی استفاده میکنم و خیلی عالیه
بیزحمت با این جهرمی شکن میتونید چند تا تست پینگ بگیرید؟آخه من چندتا رو امتحان کردم پینگشون زیاد بود.ولی خوبیش اینه که دیگه اینترنت آزاد داری و لازم نیست هر نفر تو خونه چیز شکن استفاده کنن.یه دونه باکیفیتش رو میخریم و رو میکروتیک همه اهل بیت میتونن استفاده کنن.حالا جهرمی هی زور بزنه
اینم آی پی ها خدمتتون
8.8.8.8
4.2.2.4
54.154.207.39
210.148.52.131

• Like
بیزحمت با این جهرمی شکن میتونید چند تا تست پینگ بگیرید؟آخه من چندتا رو امتحان کردم پینگشون زیاد بود.ولی خوبیش اینه که دیگه اینترنت آزاد داری و لازم نیست هر نفر تو خونه چیز شکن استفاده کنن.یه دونه باکیفیتش رو میخریم و رو میکروتیک همه اهل بیت میتونن استفاده کنن.حالا جهرمی هی زور بزنه
اینم آی پی ها خدمتتون
8.8.8.8
4.2.2.4
54.154.207.39
210.148.52.131

همرو تست کردم حدود 2 میلی ثانیه اختلاف دارن با هیلترشکن 2 ثانیه بالاتره
1. 8.8.8.8 80 میلی ثانیه
2. 4.2.2.4 80 میلی ثانیه
3. 54.154.207.39 75 میلی ثانیه
4. 210.148.52.131 300 میلی ثانیه

همرو تست کردم حدود 2 میلی ثانیه اختلاف دارن با هیلترشکن 2 ثانیه بالاتره
1. 8.8.8.8 80 میلی ثانیه
2. 4.2.2.4 80 میلی ثانیه
3. 54.154.207.39 75 میلی ثانیه
4. 210.148.52.131 300 میلی ثانیه
عالیه عالیییییی.جناب فرهمند میشه خصوصی برام بفرستید این چیز شکن رو .خارجیه دیگه؟

• Like
بچه ها این قضیه میکروتیک و چیزشکن و اینارو واسه منم اگه زحمتی نیست تو خصوصی بفرستید
یا اگه میشه بچه هایی که واردن اصلا تاپیکشو بزنن
تو وضعیت عادی نت کشورم بازم خیلی اوقات اینا نیازه...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

بچه ها این قضیه میکروتیک و چیزشکن و اینارو واسه منم اگه زحمتی نیست تو خصوصی بفرستید
یا اگه میشه بچه هایی که واردن اصلا تاپیکشو بزنن
تو وضعیت عادی نت کشورم بازم خیلی اوقات اینا نیازه...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

چشم توی اولین فرصت تاپیکشو میزنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or