حل مشکلات شما (استفاده از wii در 2024)

• Thread starter Thread starter X-62
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    wii
اینجوریه با wii backupmanager ساختمش
درسته فک کنم

Attachments

• Screenshot_2024-07-27-20-37-03-327_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2024-07-27-20-37-03-327_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    39.9 KB · مشاهده: 2
  • Screenshot_2024-07-27-20-37-06-051_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2024-07-27-20-37-06-051_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    46.6 KB · مشاهده: 2
ممنون بابت کمک ها❤️
usb loader gx از یه اپدیت به بعد از exfat و ntfs هم پشتیبانی میکنه
اما خود sd ام که رو wii عه نه اون fat32 عه و فقط هم fat32 میخونه
البته اینو شانسی فهمیدم
یه فلش داشتم ntfs بود اما من فک میکردم fat32 عه
روش گیم وی ریختم بعدش دیدم اجرا شد
رفتم ببینم فرمتش چیه دیدم نوشته ntfs پرام ریخت😂

• Like
Reactions: MR.MARIO
سلام
یه مشکلی که با این wii جدیدی که گرفتم دارم اینه که
الان کنسول کامل کپی خوره و bootmii و preloader هم روش نصبه بک اپ از nand هم گرفتم
موقعی که میرم توی usb loader gx و بازی رو اجرا میکنم
صفحه سیاه میمونه و ویموت اتصالش به کنسول قطع میشه و مجبورم دکمه پاور رو نگه دارم تا کنسول خاموش بشه
کسی نمیدونه چیکار باید کنم؟
اینم بگم که Cios هارو هم ریختم
ریجن های دیگه بازی رو دانلود کن با اخرین اپدیت فریم ور دستگاه که ۴.۳ هست و اخرین نسخه gx این مشکل روی همه ی دستگاه ها پیش میاد واسه منم پیش میاد که معمولا با ریجن های دیگه یا ست کن ios های مختلف روی بازی و سایر تنظیمات gx برطرف میشه

سلام مجدد
یه مشکل جدید دارم الان
یه بار کامل cios هارو از اول ریختم
الان زلدا توایلایت پرنسس رو اجرا میکنم داخل usb loader gx
من رو برمیگردونه داخل منوی وی
بخاطر اینه که gx مسیر بازی رو پیدا نمیکنه مطمئن شو پوشه رو درست نامگذاری کردی wbfs و مسیر بازی ها تو gx درست ست شده باشه

خوبه که تاپیک های کنسول های خفن قدیمی هر چند کم ولی هنوز فعاله 😊😊

آخرین ویرایش:
سلام
یه مشکل جدید دارم با ویموت کنسول
روشن میشه و راحت بازی میکنم
چند ساعت که میزارمش کنار(مثلا یک روز کلا روشنش نمیکنم)دیگه روشن نمیشه
خیلی شانسی خودش روشن میشه
دلیلش چی میتونه باشه؟

یعنی چی؟
منظورت اینه مچ نمیشه؟

ممنون بابت کمک ها❤️
usb loader gx از یه اپدیت به بعد از exfat و ntfs هم پشتیبانی میکنه
اما خود sd ام که رو wii عه نه اون fat32 عه و فقط هم fat32 میخونه
چه خوب دیگه میشه فایل های بالای ۴ گیگ ریخت.

ریجن های دیگه بازی رو دانلود کن با اخرین اپدیت فریم ور دستگاه که ۴.۳ هست و اخرین نسخه gx این مشکل روی همه ی دستگاه ها پیش میاد واسه منم پیش میاد که معمولا با ریجن های دیگه یا ست کن ios های مختلف روی بازی و سایر تنظیمات gx برطرف میشه

بخاطر اینه که gx مسیر بازی رو پیدا نمیکنه مطمئن شو پوشه رو درست نامگذاری کردی wbfs و مسیر بازی ها تو gx درست ست شده باشه

برای نصب bootmii و preloader مشکل دارم چی کار کنم؟

من سر نصب preloader مشکل دارم باید چیکار کنم؟ چه طوری باید درستش کنم؟ باید آپ کنم سیستم رو؟

Tin tin. The game مشکل داره هر‌محله که قراره کات سین بشه به مشکل می خوره فریز میشه باید چیکار‌کنم؟
و just dance 2017 باز نمیشه چی باید بزنم
cios خاصی لازم داره نصب بشه؟

Tin tin. The game مشکل داره هر‌محله که قراره کات سین بشه به مشکل می خوره فریز میشه باید چیکار‌کنم؟

Attachments

• 1000066957.jpg
    1000066957.jpg
    438.4 KB · مشاهده: 1
آخرین ویرایش:
یعنی چی؟
منظورت اینه مچ نمیشه؟
نه
چند ساعت که از خاموش شدنش میگذره روشن نمیشه دیگه تا کلی دکمه هارو فشار بدی
یا مثلا یکی دو بار وسط بازی خاموش شد بعد دوباره روشن شد

در ضمن دارم از باتری معمولی استفاده میکنم و باتری ها نو هستند

آخرین ویرایش:
یعنی چی؟
منظورت اینه مچ نمیشه؟

چه خوب دیگه میشه فایل های بالای ۴ گیگ ریخت.

من سر نصب preloader مشکل دارم باید چیکار کنم؟ چه طوری باید درستش کنم؟ باید آپ کنم سیستم رو؟

پیشنهادم میکنم fat فرمت کنی چون هنوز خیلی از برنامه های وی فقط fat پشتیبانی میکنن
نه

مشکل باتری هست باتری معمولی هم زود خالی میکنه باتری شارژی با کیفیت بگیر شارژ کن بازی کن دسته های وی خرابی نداره خیالت راحت

• Like
Reactions: Ali naseri
نه

باتری های شارژی بگیر
من خودم digital CFL 4000 گرفتم خوبه ولی عمری نیست بعد ۲ الی ۵ سال ممکنه خراب بشه
اما مارک خوبی نیست ولی ارزونه.
شارژر هم هرچی میگیر digital CFL نگیر

مشکل باتری هست باتری معمولی هم زود خالی میکنه باتری شارژی با کیفیت بگیر شارژ کن بازی کن دسته های وی خرابی نداره خیالت راحت

باتری های شارژی بگیر
من خودم digital CFL 4000 گرفتم خوبه ولی عمری نیست بعد ۲ الی ۵ سال ممکنه خراب بشه
اما مارک خوبی نیست ولی ارزونه.
شارژر هم هرچی میگیر digital CFL نگیر
پس واجب شد یه باتری شارژی بگیرم
شارژر چه مارکی خوبه؟

اگه مثل منی آمپر بالا دوست داری که دیر تر شارژش تموم بشه digital CFL 4000 به بالا بگیر پایین هاش بدرد نخوره البته ارزونه و کیفیتش نسبت به بقیه کمتره .
(هرچی سنگین تر باشه بهتره باتری شارژی)
البته DBK هم خوبه ،کیفیتش خوبه عمری هست جونش زیاده شارژ زیاد نگه میداره فقط دیر شارژ میشه و نسبتا گرونه نسبت به digital CFL ها .خواستی هم بگیری DBK بالای ۲۳۰۰ هم بگیری جوابه.
شارژر من jpl (باتری های jpl به درد نمی خوره )دارم ازش راضی هم هستم. قیمتش هم فکر کنم ۲۵۰ تومن باشه فقط. بهتره هم هست دومدله بگیری که هم alkaline شارژ کنه هم ni-mh/ni
فقط باز میگم هر چی میگیری شارژ digital CFL و Beston نگیر که واقعا به درد نمیخوره

• Like
Reactions: MR.MARIO
اگه مثل منی آمپر بالا دوست داری که دیر تر شارژش تموم بشه digital CFL 4000 به بالا بگیر پایین هاش بدرد نخوره البته ارزونه و کیفیتش نسبت به بقیه کمتره .
(هرچی سنگین تر باشه بهتره باتری شارژی)
البته DBK هم خوبه ،کیفیتش خوبه عمری هست جونش زیاده شارژ زیاد نگه میداره فقط دیر شارژ میشه و نسبتا گرونه نسبت به digital CFL ها .خواستی هم بگیری DBK بالای ۲۳۰۰ هم بگیری جوابه.
شارژر من jpl (باتری های jpl به درد نمی خوره )دارم ازش راضی هم هستم. قیمتش هم فکر کنم ۲۵۰ تومن باشه فقط. بهتره هم هست دومدله بگیری که هم alkaline شارژ کنه هم ni-mh/ni
فقط باز میگم هر چی میگیری شارژ digital CFL و Beston نگیر که واقعا به درد نمیخوره
مثلا دو روز بازی کردن هم بمونه من راضیم فقط دسته خاموش نشه حین بازی همین کافیه😅
dbk نمیدونم تو شهرمون هست یا نه
پاناسونیک eneloop اصلی هم دیدم تو سایت اونا خوبن؟

اها ممنون
ببینم چی پیدا میکنم تو شهرمون هر کدوم بهتر بود همونو میگیرم

الان میخوام ویموت رو روشن کنم هر کار کردم روشن نشد. با مولتی متر ولتاژ جمع باتری هارو گرفتم حدود 2.6 الی 2.7 ولت بود.
مشکل از ویموته یا باتری؟

پس واجب شد یه باتری شارژی بگیرم
شارژر چه مارکی خوبه؟
سونی ساخت ژاپن بهترین مدل هست که روی شارژهای باتری سونی یه جفت اشانتیون هست اصل ژاپنه فوق العاده سنگینه و تقریبا یه روز طول میکشه شارژ بشه ولی شارژدهی خیلی بالایی داره عین همین باتری برای اروپا هم هست که سنگینی اون باتری ها رو نداره زودم شارژ میشه ولی زودم خالی میشه دوستمون راست میگه باتری های شارژی باکیفیت خیلی سنگین هستن و خیلی هم طول میشکه شارژ بشن ولی کیفیت و شارژدهی فوق العاده بالایی دارن

مثلا دو روز بازی کردن هم بمونه من راضیم فقط دسته خاموش نشه حین بازی همین کافیه😅
dbk نمیدونم تو شهرمون هست یا نه
پاناسونیک eneloop اصلی هم دیدم تو سایت اونا خوبن؟

اها ممنون
ببینم چی پیدا میکنم تو شهرمون هر کدوم بهتر بود همونو میگیرم

الان میخوام ویموت رو روشن کنم هر کار کردم روشن نشد. با مولتی متر ولتاژ جمع باتری هارو گرفتم حدود 2.6 الی 2.7 ولت بود.
مشکل از ویموته یا باتری؟
شهرتون ول کن الان دیگه فقط اینترنتی من خودم اصلا دیگه از مغازه خرید نمیکنم اینترنتی هرچی بخوام پیدا میکنم با بهترین قیمت مغازه هم خیلی گرون میدن هم چیزی که میخوای رو شاید تو کل شهر هم بگردی پیدا نکنی الان فقط اینترنتی بخر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or