حل مشکلات در بازی prey

سلام.
من تو اون مرحله ای گیر کردم که یه دستگاه بزرگ هست که وقتی نزدیکش میری شروع به درست کردن یه اتاقک میکنه غیر دخل شدن به اون اتاق هم راهه دیگه ای نیست من میرم داخل اون اتاقک که داخلش پر اون دستگاه جازبه ها هست که بهشون تیر میزنی جازبه عوض میشه ولی نمیدونم باید چی کار کنم اگه یادتون باشه از بالا میپریم داخل اتاقک پس راهی به عقب نیست داخل اتاق هم نمیدونم باید چیکار کنم!

میدونم

سلام.
من تو اون مرحله ای گیر کردم که یه دستگاه بزرگ هست که وقتی نزدیکش میری شروع به درست کردن یه اتاقک میکنه غیر دخل شدن به اون اتاق هم راهه دیگه ای نیست من میرم داخل اون اتاقک که داخلش پر اون دستگاه جازبه ها هست که بهشون تیر میزنی جازبه عوض میشه ولی نمیدونم باید چی کار کنم اگه یادتون باشه از بالا میپریم داخل اتاقک پس راهی به عقب نیست داخل اتاق هم نمیدونم باید چیکار کنم!

امین جان تو یکی از اون دستگاه ها یک باطری هست که به کمک جازبه باید از جا درش بیاری { یعنی سورش بدی } و درست به همان جای که اول زیر پات بود منتقل کنی { دستگاه یکمی بزرگ تره }.موفق باشی

2qdzb4y.jpg

امین جان تو یکی از اون دستگاه ها یک باطری هست که به کمک جازبه باید از جا درش بیاری { یعنی سورش بدی } و درست به همان جای که اول زیر پات بود منتقل کنی { دستگاه یکمی بزرگ تره }.موفق باشی

2qdzb4y.jpg
ها؟!
نگرفتم چی شد یکم بهتر توضیح بده:cheesygri
اون دستگاه که میگی تو همون اتاقکه؟؟
من کل اون اتاقک رو گشتم اصلا چیزی توش نیست:confused:
راستی از تو اون اتاقک نمیتونی جای دیگه ای بری ها !!!!!!

باشه

ها؟!
نگرفتم چی شد یکم بهتر توضیح بده:cheesygri
اون دستگاه که میگی تو همون اتاقکه؟؟
من کل اون اتاقک رو گشتم اصلا چیزی توش نیست:confused:
راستی از تو اون اتاقک نمیتونی جای دیگه ای بری ها !!!!!!

نشونه اتاق 1.مکعب مانند و پر از دستگاهای جاذبه است.
درسته یا نه .اگر خودشه که باید همون کاری رو که گفتم باید انجام بدی . در ضمن باطریه آبی رنگه
یکم ور نگاه کنی {دقیق تر } سریع ردش کردی به امید خدا:blushing: :p :love: :D

2qdzb4y.jpg

نشونه اتاق 1.مکعب مانند و پر از دستگاهای جاذبه است.
درسته یا نه .اگر خودشه که باید همون کاری رو که گفتم باید انجام بدی . در ضمن باطریه آبی رنگه
یکم ور نگاه کنی {دقیق تر } سریع ردش کردی به امید خدا:blushing: :p :love: :D

2qdzb4y.jpg
درسته!!
فقط بگو چه طور باید سورش بدم من این تیکه رو نفهمیدم؟؟؟

درسته!!
فقط بگو چه طور باید سورش بدم من این تیکه رو نفهمیدم؟؟؟

باید به جازبه ها شلیک کنی تا وقتی که جازبه اون رو به پائین بکشه و از جاش در بیاد . شرمنده که نمیتونم {یعنی نمیشه } جای دقیقش رو تو اتاق بگم.:love: :blushing: :p

باید به جازبه ها شلیک کنی تا وقتی که جازبه اون رو به پائین بکشه و از جاش در بیاد . شرمنده که نمیتونم {یعنی نمیشه } جای دقیقش رو تو اتاق بگم.:love: :blushing: :p
نه این طوری نیست من چندین بار به همه ی اون جازبه ها شلیک کردم و بالا پایین رفتم ولی چیزی نمیشه
161.gif

غیر ممکنه

نه این طوری نیست من چندین بار به همه ی اون جازبه ها شلیک کردم و بالا پایین رفتم ولی چیزی نمیشه
161.gif

اصلا باورم نمیشه .پس من چه جوری رد کردم .من که این جوری ردش کردم .شاید شانس من خوب بوده زود خودش رو نشون داده { سور خورده } یکمی دیگه ور برو 100% راه میافته.

سلام.
osos جان دمت گرم اونجاش رو رد کردم:love:
باید به اون جازبه ها شلیک میکردم تا اون چیزی تو باطری که ابی رنگ بود حرکت کنه و به باطری مقابلش برسه:cheesygri
اخه 2 تا باطری بود که مقابل هم بود یکیش توش اون چیز ابیه هست;)
به هر حال خیلی ممنون:cool:
بای

دمت گرم

سلام.
osos جان دمت گرم اونجاش رو رد کردم:love:
باید به اون جازبه ها شلیک میکردم تا اون چیزی تو باطری که ابی رنگ بود حرکت کنه و به باطری مقابلش برسه:cheesygri
اخه 2 تا باطری بود که مقابل هم بود یکیش توش اون چیز ابیه هست;)
به هر حال خیلی ممنون:cool:
بای

1.خوشحالم که رد کردیش
2. قابلی نداشت
3.جای دیگه اش اگر اذیتت کرد من در خدمتم
:love: :blushing: :D ;)
به امید خدا یک 360 بخری تا تو بازی های اون به هم کمک کنیم . { زنده باد کیلفی بی .زنده بادGear of War }

سلام.
یه جای دیگه گیر کردم:cheesygri
اونجایی که یه دستگاه بزرگ نورانی هست(ابی رنگ) و یه چیزهایی دورش میچرخن باید چیکار کنم؟!:confused:
همه اون چیزهایی که دورشه میزنم و دیگه هیچی دورش نمیچرخه و هیچ راهی هم نیست;)

سلام.
یه جای دیگه گیر کردم:cheesygri
اونجایی که یه دستگاه بزرگ نورانی هست(ابی رنگ) و یه چیزهایی دورش میچرخن باید چیکار کنم؟!:confused:
همه اون چیزهایی که دورشه میزنم و دیگه هیچی دورش نمیچرخه و هیچ راهی هم نیست;)
سلام
دقیق نفهمیدم کجارو میگی:confused: یکم بیشتر توضح بده .

سلام
دقیق نفهمیدم کجارو میگی:confused: یکم بیشتر توضح بده .
با خودم گفتم چه توپ توضیح دادم:cheesygri
الان سوار یکی از این سفینه ها هستم قبل از اینکه وارد این محل بشم یه جایی بودم که 2 تا سیاره به هم چسبیده بودن :confused: نیمدونم منظورم رو متوجه میشی:cheesygri

با خودم گفتم چه توپ توضیح دادم:cheesygri
الان سوار یکی از این سفینه ها هستم قبل از اینکه وارد این محل بشم یه جایی بودم که 2 تا سیاره به هم چسبیده بودن :confused: نیمدونم منظورم رو متوجه میشی:cheesygri

حالا شد امین جون . باید روی سیاره اول { پائین یه } فرو بیای .بعد از رو لوله ها بری رو سیاره دوم {بالای یه } .یک کلید هست که اگه بزنی کاری رو که انجام میده نمیبینی . بعد سریع برگرد به سیاره اول .سوار سفینه شو و برو بالای بالا جائی که 2 تا هوا کش هست . یک بخار آبی میده بیرون {که از مقاومت صفینت کم میکنه } سریع بپر توش{ سمت راستی رو میگم } وقتی که هواکش بقلی کار میکه یک در باز میشه { تو هواکش رو میگم } .به سرعت داخل ان شو .{دقیق میشه وسط 2 تا هوا کش } بعد که رفتی تو دیگه کار تمومه راه خورج بالای سر مبارکت هست
اگه باز گیر کردی تعارف نکن:love: :blushing: :p :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or