از تورنت اصلا استفاده نکنید که یک سری وکیل فقط توی اونها میچرخن و آی پی درمیارن
تورنت هم پاتو نزار اگر بگیرنت بیچاره ای.
چه جالب. پس این عزیزان پایینی و میلیونها نفر دیگه هوس زندون کردن که دارن AC3 رو دانلود میکنن. بیچاره ها خبر ندارن که هزاران وکیل در حال ردیابیشون هستن و فردا باید برن آب خنک بخورن
خب اشتب میکنی :d . مگه بدون چیزپــی ان نمیتونی از تورنت دانلود کنی اون هم با سرعت بالاتر که داری از چیزپــی ان استف میکنی؟!شاید یکیشون هم من باشم که دارم با چیز پی ان یکی از همون کشورهایی که با U شروع میشه دانلود میکنم
خب اشتب میکنی :d . مگه بدون چیزپــی ان نمیتونی از تورنت دانلود کنی اون هم با سرعت بالاتر که داری از چیزپــی ان استف میکنی؟!
کسی که دیگه پا میشه میره آلمان بازی کرک میخواد چیکار ؟ اونجا بازی اریجینال مثل این میمونه بری دم یه مغازه خدمات کامپیوتری یا سی دی فروشی بگی فلان بازی رو میخوام میره بازی رو میاره 4 هزار تومن میدی میگیرش . اونجا شما میری چند یورو میدی و ارجینال میخری . در کل چند یورو اوجا چیزی نیست :d . تورنت هم پاتو نزار اگر بگیرنت بیچاره ای . از همون سایتهای اشتراک فایل دانلود کن .
من خودم آلمان نبودم ولی اونجا فاميل دارم و اونطور كه من می دونم پول بازی، فيلم و نرم افزار اريج براشون مثل پول يه سی دی نوحه برای ماست (البته به واسطه در آمد بالایی كه اونجا هست)
شما هر چقدرم پول نداشته باشی فكر نكنم به مشكل بخوری...فوقش بازی دست دوم بخر اگه درآمدت خيلی كمه!
حالا اون بازی شاید تو آلمان طرفدار نداشته باشه برای همین چند تا عکس از بازیهایی که آلمانیها بیشتر دوست دارن برات گرفتم :dحرف سر آلمان هستش. نمیدونم اطلاعات عمومی من مشکل داره و یا توی این عکس شما اصلا پرچم آلمان دیده نمیشه.
اول و آخرش کسی که خلاف میکنه با خیلی چیزها باید حساب کنه.
.
میانگین در آمد هر اروپایی تو یه هفته بیشتر از 70 یوروس .برای یه اروپایی خرید یه بازی اورجینال مثه خرید یه بازیه کرک شده برای یه ایرانیهحرف سر آلمان هستش. نمیدونم اطلاعات عمومی من مشکل داره و یا توی این عکس شما اصلا پرچم آلمان دیده نمیشه.
اول و آخرش کسی که خلاف میکنه با خیلی چیزها باید حساب کنه.
بازیها چند یورو نیست و حدود 70 یورو هستش. برای مقایسه میتونید فرض کنید که خود دستگاه آکبند بعضی وقتها 99 یورو هستش. پس کم پولی نیست.