"از اونجايي كه RISING يك عنوان فرعي بود ، من در اين پروژه فقط به عنوان تهيه كننده نقش داشتم و بقيه چيز ها به تيم جديد سپرده شده بود. من در داستان بازي خيلي نقشي نداشتم و البته خودمم سعي ميكردم خيلي با پروژه درگير نشوم. در آپريل يا مي 2010 من Peace Walker رو تمام كردم و بعد از E3 نگاهي به پروژه انداختم تا ببينم تا كجا پيش رفته ، داستان و شخصيت هاي اصلي و كمكي خوب بودند اما طراحي بازي نامشخص و خيلي تفكيك شده نبود. تيم سازنده در گرداب تمام نشدني از ساختن و دوباره ساختن عناصر بازي براي تعادل يافتن و بالانس شدن گير افتاده بود."
او ميگويد عنصر " همه چيز را ببُريد" با اون تم كلاسيك سري MGS مثل مخفي كاري و نفوذ هم خواني نداشت و بسيار مشكل ساز بود. كوجيما به دنبال استديوي ديگري بود تا بتواند دنباله ي ساخت پروژه را بگيرد حتي استديو هاي بين المللي . اما او ميخواست استديويي ژاپني شمشير بازي اين عنوان رو طراحي بكنه ، بعد از اينكه عناصر اكشن بازي را مورد بررسي قرار داد به اين نتيجه رسيد كه تنها استديويي كه از عهده ي اين كار بر مي آيد ، استديوي Platinum Games است.
"تنها استديويي كه احساس كردم ميتواند اين كار را بكند استديوي Platinum Games بود. اگر كسي ميتونست اين كارو بكنه ، فقط اونا هستند كه ميتونن"
بسياري از طرفداران سري MGS بعد از ديدن تريلر MGR در مراسم VGA امسال ناراضي بودند.
عنوان MGR تقريبا در حال كنسل شدن بود اما اين عنوان دوباره زنده شد.