حقايق پشت پرده ي RISING

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
20111214mgrising2.jpg

در مصاحبه ي كه كوجيما در رابطه با حقايق Rising انجام داده ، صحبت هايي انجام شده كه دانستان اونها خالي از لطف نيست.

"از اونجايي كه RISING يك عنوان فرعي بود ، من در اين پروژه فقط به عنوان تهيه كننده نقش داشتم و بقيه چيز ها به تيم جديد سپرده شده بود. من در داستان بازي خيلي نقشي نداشتم و البته خودمم سعي ميكردم خيلي با پروژه درگير نشوم. در آپريل يا مي 2010 من Peace Walker رو تمام كردم و بعد از E3 نگاهي به پروژه انداختم تا ببينم تا كجا پيش رفته ، داستان و شخصيت هاي اصلي و كمكي خوب بودند اما طراحي بازي نامشخص و خيلي تفكيك شده نبود. تيم سازنده در گرداب تمام نشدني از ساختن و دوباره ساختن عناصر بازي براي تعادل يافتن و بالانس شدن گير افتاده بود."

او ميگويد عنصر " همه چيز را ببُريد" با اون تم كلاسيك سري MGS مثل مخفي كاري و نفوذ هم خواني نداشت و بسيار مشكل ساز بود. كوجيما به دنبال استديوي ديگري بود تا بتواند دنباله ي ساخت پروژه را بگيرد حتي استديو هاي بين المللي . اما او ميخواست استديويي ژاپني شمشير بازي اين عنوان رو طراحي بكنه ، بعد از اينكه عناصر اكشن بازي را مورد بررسي قرار داد به اين نتيجه رسيد كه تنها استديويي كه از عهده ي اين كار بر مي آيد ، استديوي Platinum Games است.

"تنها استديويي كه احساس كردم ميتواند اين كار را بكند استديوي Platinum Games بود. اگر كسي ميتونست اين كارو بكنه ، فقط اونا هستند كه ميتونن"

بسياري از طرفداران سري MGS بعد از ديدن تريلر MGR در مراسم VGA امسال ناراضي بودند.
عنوان MGR تقريبا در حال كنسل شدن بود اما اين عنوان دوباره زنده شد.

• Like
Reactions: Fratos
"تنها استديويي كه احساس كردم ميتواند اين كار را بكند استديوي Platinum Games بود. اگر كسي ميتونست اين كارو بكنه ، فقط اونا هستند كه ميتونن"
تصحیح می شود: تنها استدیویی که احساس کردم میتواند این گند را بزند استدیوی PG بود. تنها کسایی که می تونستند این گند رو بزنند ، فقط اونا هستن که تونستند.

• Like
Reactions: 浪人
تصحیح می شود: تنها استدیویی که احساس کردم میتواند این گند را بزند استدیوی PG بود. تنها کسایی که می تونستند این گند رو بزنند ، فقط اونا هستن که تونستند.
اینو از کجا میگی شما؟؟درسته تریلر قبلی بازی خیلی حال و هوا و کیفیت بهتری داشت ولی اون فقط یه تریلر 30 ثانیه ای بود.......حتما در کلیت پروژه(که من و شما ندیدیم) این استودیوی pg بهتر کار کرده که الانم داره به ساخت بازی ادامه میده....

ديدن تو اين نسل تقريبا99% بازيهاي ژاپني چرند از اب درومدن بعد ديدن چيكا كنن كه سره ملت شيره بمالن و بازيهاي چرندشونو بكنن تو پاچه ملت گفتن بيا از اسمه متالگير سواستفاده كنيم=((
خو باو نميشد اسمه اين بازي رو ميذاشتن بايونتا2؟:|
آخه اين چه متالگيريه؟
پولاي ماكرو چه كارا كه ديگه نميكنه:-l

آخرین ویرایش:
اين كوجيما وي ( البته آي ) تراست !

يعني كوجيما نميفهمه و ما ميفهميم كه چي كار كنه و چي كار نكنه؟

همین رو بگو والا:d
الآن بعضی‌ها تریلر جدید رو دیدند و جو زدند، یه سری نظرات جالب میدند، چند وقت دیگه که یک تریلر درست و درمون منتشر شد، حرفاشون رو پس میگیرند. بالاخره این بازی هم سرشار از ایده‌های ناب هست، تنها مشکلش اینه که طرفدارهای واقعی سری رو راضی نمیکنه چون سبک بازی hack & slash هست ولی این دلیل نمیشه بعضی از دوستان به این بازی لقب مزخرف بدند!

کاراکتر بازی رایدن هست، همون طور که شما توقع ندارید اسنیک یک شمشیر اجق وجق برداره‌ و نعره کشان به دل دشمناش بزنه، از رایدن هم نباید توقع مخفی کاری و این حرفها رو داشته باشید.

کوجیما هم با زبون بی زبونی داره میگه MGS 5 در راه است :دی
هادی جان دیگه زبان بی زبان چیه؟!:dدیگه بر همگان واضح و مبرهن است که استاد داره رو این عنوان کار میکنه.

آخرین ویرایش:
بعضی وقت ها یه ریسک میتونه خوب باشه البته بعضی وقت ها هم شکست سنگینی در پیش داره....

اینجور که بنظر میرسه این عنوان واسه طرفداران همیشگی سری متال گیر عنوان جالبی نخواهد بود اما شاید بتونه طرفداران جدیدی رو به خودش جذب کنه گاهی اوقات برای نگه داشتن یا بهتره بگم راضی نگه داشتن طرفداران کمی تغییر و نوآوری خوبه ولی گاهی اوقات یه ریسک بزرگ شاید بتونه طرفداران بیشتری هم جمع کنه شاید هم....

-----------------------------------------

کوجیما هم با زبون بی زبونی داره میگه MGS 5 در راه است :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or