شایعه حضور Willem Dafoe در Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ke$ha

کاربر سایت
Willem-Dafoe1.jpg

شایعه شده است Willem Dafoe در کنار Ellen Page در بازی آینده شرکت Quantic Dream حضور خواهند داشت.
این شایعات توسط سایت GamesIndustry.biz ثبت شده است. وقتی که درباره این شایعه از سایت مذکور سوال می شود که براساس چه منبعی
این شایعه را اعلام کرده است, مسولان این سایت جواب می دهند: "از یک منبع نام آشنا که با پروژه مرتبط است. "

منبع

یکی از مهمترین کار های این هنرپیشه بازی در فیلم SpiderMan است.

دیگه رسما دارن فیلم میسازن..! اون چهار تا دکمه زدن هم از دست دادیم

فیلم اسپایدر من یکی از مهمترین اثراتش بوده ؟؟؟؟؟؟؟ :laughing:

دیگه رسما دارن فیلم میسازن..! اون چهار تا دکمه زدن هم از دست دادیم

همین فیلم بعدا خیلی ها براش کف و خون قاطی می کنن و خیلی ها هم تا زمان شهادت دست از ترول کردنش نمی کشن ! بر خلاف خیلی ها که از HR بخاطر سینمایی بودنش خوششون نیومد من از همون سینمایی بودنش خوشم اومد . البته این بر می گرده به سلایق شخصی ولی در کل به نظر من چیزه بدی هم نیست

بازی های بر مبنا فیلم خیلی زیبا هستند فقط یه خورده آزادی عمل بدند بازی خوبی میشه

همین فیلم بعدا خیلی ها براش کف و خون قاطی می کنن و خیلی ها هم تا زمان شهادت دست از ترول کردنش نمی کشن ! بر خلاف خیلی ها که از HR بخاطر سینمایی بودنش خوششون نیومد من از همون سینمایی بودنش خوشم اومد . البته این بر می گرده به سلایق شخصی ولی در کل به نظر من چیزه بدی هم نیست

دقیقا همین طوره ولی هر چیزی جای خودش رو داره مردم تو صنعت گیم بیشتر میخوان از گیم پلی لذت ببرن

بازی های بر مبنا فیلم خیلی زیبا هستند فقط یه خورده آزادی عمل بدند بازی خوبی میشه

شما کلا در جریان نیستین..

من اخرین بار تو همون مرد عنکبوتی دیدم اخی چقد پیر و لاغر شده!!؟

دقیقا همین طوره ولی هر چیزی جای خودش رو داره مردم تو صنعت گیم بیشتر میخوان از گیم پلی لذت ببرن

شما کلا در جریان نیستین..

همین مردمی که شما میگی عاشق گیم پلین 1 میلیون خورده ای یا بهتر بگم تا الان 2 میلیونشون بازی Heavy Rain رو خریدن در حالی نه گیم پلی داشت نه آنلاین

واییی عجب خبری خدا کنه حقیقت داشته باشه یکی از بازیگر های هستش که اگه تو فیلمی باشه من حتما فیلم رو میبینم به خاطر اون .:x

صداش هم که دیگه خداست یه احساس خاصی داره تو صداش بازیگر خوبی هم هستش .:x

خیلی بازی خوبیه.فقط از شرکت سونی میشه انتظار داشت یه همچین بازیهای متفاوتی رو ارائه بده..متاسفانه جای دیگه نمیشه از اینجور بازیها رو پیدا کرد.اگر هم عنوان جدیدی ارائه بشه در حد و اندازه های اینجور عناوین نیست

نتونستن رو بازی عیب بزارن تحلیلگران و متفکران دنگ و فنگ جدیدشون شبیه دونستن بازی به فیلم و ازادی عمل کمه خوب نخر یه نسخه اوریج کمتر دست به دست میشه جیگر به نفع سازنده ها :laughing::clap:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or