حضور Tekken X StreetFighter در Gamescom !

• Thread starter Thread starter D.A.K.E
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

D.A.K.E

کاربر سایت
خوب احتمالا این خبر رو شنیده اید و زیاد از شنیدنش تعجب نکردید ، در واقع نمایش Gamescom مربوط به Street Fighter X Tekken نمیشه بلکه این اولین نمایش Tekken X Street Fighter میباشد .

sfxt.png

بله همانطور که گفته شد در این نمایش ما شخصیت های SF را خواهیم دید که به دنیای Tekken پای میگذارند . تفاوت این دو نسخه بیشتر در استایل گرافیکیشان میباشد . Yoshinori Ono و Katsuhiro Harada در تاریخ 19 آگوست دوباره با یکدیگر رو به رو خواهند شود و این دفعه Tekken X SF رو بازی خواهند کرد .

قرار است که در این کنفرانس Ono و Harada هشت نفر را از طرفداران بازی خود انتخاب کنند و آنها را مقابل یکدیگر قرار دهند تا بازی های آنها محک زده شود و مشخص شود که کدام یک از آنها Hardcore تر هستند .

منتظر نمایش این بازی خواهیم بود ...

SF x T / T x SF

خیلی ببخشید نفهمیدم من
منظور یک بازی در میاد که هم کاراکتر های SF رو داره هم تکن ؟
مثل Marvel VS Capcom ؟
بله همونطوریه که شما فکر میکنید، البته دوتا بازی عرضه میشه که هم کاراکتر های تکن رو داره و هم استریت فایتر. فقط SF x T با گرافیک و موتور پایه ی استریت فایتره و T x SF با موتور تکن. بدون شک هردوتاشونو میگیرم، با هردوتاشون عجیب حال میکنم ولی با تکن بیشتر چون که SF رو که میای با دوستان بازی کنی میگن چرا کمبو ها قاطی نمیشه و خلاصه از اینجور چیزا. اما SF حرفه ای تره. خلاصه از این خبر هم عجیب مشعوف شدیم!

فرصت بسیار خوبی هست که به جمیع مدعیان SF و اینکه خودشون خیلی Hardcore هستن و طرفداران Tekken فقط بلدن دکمه بزنن یک درس خوب بدیم! :دی

از همین الان بنده مدعی هستم!

خوب به نظر من street fighter x tekken خیلی بهتر در می یاد چون کارکترای تکن رو می شه دو بعدی نشون داد ولی کارکترای استریت فایترو نمی شه 3 بعدی در اوورد از زیبایی بازی کم می شه بعد کلا من از نامکو بدم می یاد هم از خودش هم ازین بازی تکنش کلا بازی بی خودیه این آخریه که دیگه خیلی بی خود بود . فقط استریت فایتر با اون کمبو های توپش . ها در مورد کمبو گفتم یه چیزی اگه کمبو های استریت فایترم مثل این تکن بکنن که دیگه خیلی بی خود می شه در کل Tekken x Street fighter چیزه بی خودیه .

خب البته این چیزا سلیقه ایه وگرنه من خودم تیکن رو هر چند این شماره آخرش انچنان چنگی به دل نمیزد اما به استریت فایتر ترجیح میدم...

خدا کنه بالانس رو رعایت کنن نه اینکه هر شرکت کاراکتر های خودش رو خفن تر بزنه.

یه نکته دیگه هم که کاملا مشخصه اینکه که کپکام بیشتر از نامکو میفروشه

من برخلاف دوستان که از این بازی استقبال کردن،زیاد به این بازی خوش بین نیستم.
چون به نظر من این دو بازی اصلا به هم نمیخورن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or