حضور Leon و Barry در فیلم بعدی RE تائید شد

TCSCELL

8
کاربر سایت
20110516reafterlife2.jpg

طبق گزارشی از سایت Bloody-Disgusting مشخص شد که دو شخصیت Leon S Kennedy و Barry Burton در شماره ی بعدی از سری فیلم های Resident Evil با عنوان Retribution حضور خواهند داشت.همچنین Jill Valentine نیز در نقشی تازه در فیلم حضور خواهد داشت.قسمتی از فیلم در توکیو و تورنتو در ماه اکتبر فیلم برداری خواهد شد.Paul W.S. Anderson این بار هم به عنوان کارگردان و Milla Jovovich به عنوان کاراکتر اصلی ایفای نقش می کنند.

RE: Retribution سپتامبر 2012 به روی پرده های سینما خواهد رفت.

اقا ما کاری نداریم و نه میدونیم منتقدا چی گفتن راجب این فیلم یا چقدر فروش کرده اما این فیلم(ها) واقعا خز بودن :|
هر چهار نسخه رو میگم ! ولی این یکی باید جالب باشه فک کنم ...
راستی دختر سمته چپیه چقدر شبیه سلنا گومز ه :d

اره بابا به خدا خودمم میدونستم گومز نیس :d
گفتم شبیه به همن !
شاید به خاطر این جاستینه که سلنا رو خز کرده واسه همینه که همه رو سلنا میبینیم:|

ایشون خانوم Ali Larter هستن خو!
بریم سره فیلم: من که چشم آب نمیخوره، بعد این تاپیک چرا تو اخبار بازیاست؟

اگر این دوتا خانم رو بردارن و بعدش جاشون هویج بکارن، در کنار اینها کارگردان رو هم بردارن چغندر بزارن جاش، نویسنده رو هم کلا حذف کنند چون یه آپشن اضافه هست.

فکر میکنم فیلم از اینی که هست قشنگ تر در بیاد.

ای بابا فقط مونده بود اون بری بد بخت و لیان بیچاره گند بزنن توش خدا لعنت کنه پل اندرسون و با اون زنش میلا یولوویچ ریششونو بخشکونه

بیاد ببینیم چی میشه!
منکه فقط با اون انیمیشنش حال کردم!اسمش یادم نیست!:d
RE : Degeneration?
آره اون بدک نبود.
من بر خلاف دوستان از فیلماش خیلی‌ خوشم آمد، یعنی‌ اگه به عنوانه کسی‌ که بازی هاشو بازی نکرده و به عنوانه یک فیلم بینِ ساده نگاش کنین لذت بخشه.

به جان مادرم میرم کمپانی رو روسرشون خراب میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چند ساله ما Barry رو تو بازی دنبالش میگردیم حالا میخوان تو فیلم بیارن جلو چشمون؟!
حالا لیان یه شخصیتیه که میشه تو فیلم تحملش کرد. فوقش اینه که یه شخصیت خوشتیپ واسش پیدا کنن. اما کسی که ریشه در اصالت بازی داره بهتره که یا تو همون دنیای مجازی که بهش تعلق داره بمونه یا اگه میخوان همچین کاری بکنن به اون نکاتی که هیچ وقت توجه نمیکنند توجه داشته باشن! وسکر رو که قبلا زیر سوال بردن حالا نوبت رسید به Barry

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FaRd!N
اقا ما کاری نداریم و نه میدونیم منتقدا چی گفتن راجب این فیلم یا چقدر فروش کرده اما این فیلم(ها) واقعا خز بودن :|
هر چهار نسخه رو میگم ! ولی این یکی باید جالب باشه فک کنم ...
راستی دختر سمته چپیه چقدر شبیه سلنا گومز ه :d

شماره یکش فوق العاده بود من 10 بارم بیشتر دیدمش ولی بقیش چرا آشغال بودن من نمیدونم چجوری باید باشه که خز نباشه هر جوری میخوای باشه دقیقا تو یه نامه بنویس واسه پل سند کن شاید بخونه.:d اگه هنر پیشه لیان جیسن اکنس باشه خوبه اگه نه به درد نمیخوره.

آخرین ویرایش:
کلا Paul W S Andersson علاقه مفرطی به خراب کردن کارای خودش داره ایشون فقط کارگردان نسخه 1 و 4 بودن نسخه اول امتیاز 6.4 رو گرفت ، قسمت دوم فیلم رو Alexander Witt ساخت و امتیاز 5.8 گرفت قسما سوم رو داد به Russel Mulcahy که باز یکم بهتر شد رسید به 6.2 ( البته نصف امتیاز های این قسمت رو مردم به خاطر اضافه شدن Ali Larter به سری دادن { RE شد رانی هلو } و همه اینا در حالی بود که تهیه کننده هر 3 قسمت خود اندرسن بود !!! ایشون اومد قسمت 4ـم رو دوباره خودش کارگردانی کنه دوباره RE رو برگدونه به اسمش که در آخر یک فاجعه سینمایی تحویل جامعه داد و اگه برای 5 قسمت با مدیر تولید بازی ها قرار داد نداشت معلوم نبود الان سرنوشتش چی بود !!! اون 5 امتیازی هم که گرفته 3 امتیازش به خاطر 3D بودن فیلم هست ! یعنی خود فیلم گرفته 2 !!! بعید می دونم اگه Mila Jovovic و Ali Larter توش بازی نمی کردن کلا کس دیگه ای نگاه می کرد :))

آره والا ، تا حالا ندیده بودم!
کلا اخبار مربوط به فیلم بازی ها هم چون مخاطب اصلیش گیمر ها هستن،تو بخش اخبار قرار میگیره.
==============
اندرسون نطق فرموده:
[h=1]Anderson: Most game movie directors don’t know the source material “from a hole in the head”[/h]اینو:
Paul WS Anderson believes his Resident Evil films have succeeded where other game to movie adaptions haven’t because of the deep love he holds for the Capcom franchise.
STFU بابا...
بقیش هم بخونین.حرفای خنده داری زده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or