حضور Joker, Bane, Killer Croc, Scarecrow و Deadshot در Arkham Origins

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

با توجه به عکسی که امروز توسط CVG در یکی از تبلیغات بازی دیده شد به نظر میرسد Villainهایی نظیر Joker, Bane, Killer Croc, Scarecrow و Deadshot نیز به همراه Deathstroke در بازی حضور دارند.
داستان بازی در شب کریسمس اتفاق می افتد و در رابطه به 8 قاتلی است که قصد جان بتمن را کرده اند.
Arkham Origins توسط استدیوی تازه کار Warner Montreal ساخته میشود و در تاریخ 25 اکتبر امسال برای PC و کنسولهای نسل حاضر عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
البته Bane دنیای آرکام و شخصیتی که نولان معرفی کرد خیلی با هم فرق دارن .. در حقیقت جایگاه Bane به عنوان یه ویلین دست دو توی دنیای آرکام حفظه و نقش خودش رو داره ولی نولان این شخصیت رو تقریبا از نو بازسازی کرد هرچند که ...
آخر فیلم نولان هم مشخص شد که بین بازیچه ای بیش نبوده!
کلا از همون آرکام آسایلوم خیلی خوشم میومد ازش .. اصلا شخصیت های منفی بتمن همشون تو دل برو هستن .. اون از عزیز دل هارلی کوئین و آن بزرگوار جوکر کبیر ...
یه نکته دیگه ... چه بخوان چه نخوان باید و باید و باید ریدلر و معماهاش توی بازی باشن وگرنه بازی یه چیزش کمه!

خوبی شما :دی؟ دوست عزیز متوجه نشدی منظور من چیه من کجای حرفم به شباهت بین آرکام و نولان اشاره کردم؟

ملت چه جوی گرفتن با Bane در حالی که یه ویلین دست دو کمیک ها هم به حساب نمیومد! اما از تریلوژی نولان :دی...
خب حالا مگه همه آدما باید کمیک های بتمن رو خونده باشن؟:dیعنی مثلا یکی مثل من که هیچی از کمیکهاش نمیدونه،اگر با بین حال کنه یعنی نوبه؟:d

خب حالا مگه همه آدما باید کمیک های بتمن رو خونده باشن؟:dیعنی مثلا یکی مثل من که هیچی از کمیکهاش نمیدونه،اگر با بین حال کنه یعنی نوبه؟:d
فکر کنم منظورشون این بوده که نولان چقدر کارشو عالی انجام داده تو The Dark Knight Rises که همه دیگه از بودن Bane که یکی از Villianهای درجه دوم کمیکها بوده در یک بازی شگفت زده میشن:d

-------------------------------------------------------

نظرم در مورد بازی خیلی مثبته و امیدوارم که بتونه موفقیت بازیهای پیشین رو تکرار کنه و بازی به همون زیبایی باشه در حالی که کار خیلی سختیه

فکر کنم منظورشون این بوده که نولان چقدر کارشو عالی انجام داده تو The Dark Knight Rises که همه دیگه از بودن Bane که یکی از Villianهای درجه دوم کمیکها بوده در یک بازی شگفت زده میشن:d

و همچنین بازی بی نظیر Tom Hardy:x

Tom-Hardy_galleryphoto_paysage_std.jpg

شخصیت Black Mask هم برای اولین بار تو این سری حضور داره. (البته تو آرکام سیتی یه سری عکساش رو در و دیوار بود و یه داستان هایی هم ازش اومده بود ولی شخصیتش نبود.)

شخصیت Black Mask هم برای اولین بار تو این سری حضور داره. (البته تو آرکام سیتی یه سری عکساش رو در و دیوار بود و یه داستان هایی هم ازش اومده بود ولی شخصیتش نبود.)

black mask رو همون اوایل بازی م ی تونستید ببینید قبل از این که dead shot تو لباس زندانی ها بگه you're on my list اون کنار سه تا سربازی می خوان آرومش کنن و بهش شوک الکتریکی می دن.

از بابت دوبلورها خیالتون راحت :d
نولان نورث هم دوبلور پنگوئن و چند تا شخصیت دیگه ست :bighug:
فقط باید منتظر بمونیم ببینیم در نبود راکستدی چیکار میکنن :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or