حضور Deadshot در Arkham City

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت
Batman-Arkham-City-Deadshot-Revealed.jpg

به نظر میرسد یکی دیگر از دشمن های بتمن راه خود را به بازی جدید این سری یعنی Batman Arkham City پیدا کرده است .
در جدید ترین تصویری که از این بازی در سایت Gametrailers قرار گرفته است حضور Deadshot تایید شده است .
به نظر میرسد Deadshot قصد دارد اهداف مهمی را در بازی از بین ببرد و این وظیفه بتمن است که آنها را نجات دهد .
پیش از این حضور Joker , Doctor Stranger , Harley Quinn , The Riddler و Mr Freeze تایید شده بود که Deadshot نیز به آنها پیوست .
منبع

• Like
Reactions: Kasra-M and Fratos
چند روز پیش پس از مدت ها بالاخره Arkham Asylum رو تموم کردم:d. عجیب حال کردم با این بازی.
به نظر من Arkham City هم جزو جدی ترین مدعی های GOTY امسال هست.انصافا هیچی تو بازی کم نذاشتن.

حالا تازه Two Face هم تو متن خبر نگفته:دی اونم اضافه کنین:دی
مجبور نیستی با همشون بجنگی، مثلا ریدلی یه سری مراحل اضافه هستند که میتونی بری میتونی نری :دی.
اتفاقا گفتن Riddler ایندفعه به عنوان Villain اصلی حضور داره و مثل بقیه هست:دی

بتمن ماشالله انقدر دشمن داره که برای شماره های بعدی هم کم نمیاره ! :دی
مثلآ Clayface رو میتونن خیلی جالب توی بازی دربیارن ! از تغییر قیافه ـش بگیر تا وقتی باهاش میجنگی و حالت خمیری داره ! :دی یا Ras al Ghul خودش یه دشمن درجه یک محسوب میشه !
یا حتی Man-Bat که میتونه یه مرحله تعقیب و گریز محشر رو شکل بده به سبک Spiderman ! :دی
کلی دشمن درجه دو هم هست که میشه توی بازی تبدیل به villain های درجه یکشون کرد ! همین villain های نسخه های 1 و 2 هم تعدادیشون برمیگردن ! :دی
اگه The Mad Hatter ، Talia ، The Ventriloquist ، Red Claw رو هم اضافه کنیم کاراکترهای بتمن بعدی جور میشه. اونم چه جوری.

حالا تازه Two Face هم تو متن خبر نگفته:دی اونم اضافه کنین:دی

اتفاقا گفتن Riddler ایندفعه به عنوان Villain اصلی حضور داره و مثل بقیه هست:دی
مطمئنی؟ چون یادمه یه بار گفتن جنگیدن با بروبچ ریدلر انتخابیه میتونید بجنگید میتونید نجنگید هرجور مایلید.

مطمئنی؟ چون یادمه یه بار گفتن جنگیدن با بروبچ ریدلر انتخابیه میتونید بجنگید میتونید نجنگید هرجور مایلید.
نه:دی نمیدونم یه چزای مبهمی یادمه!:دی فکر کنم این بود که این دفعه خوده کاراکترش رو هم میبینیم نه مثل قبلی فقط صداش رو بشنویم:دی که خُب احتمالا باهاش میجنگیم دیگه:دی

نه:دی نمیدونم یه چزای مبهمی یادمه!:دی فکر کنم این بود که این دفعه خوده کاراکترش رو هم میبینیم نه مثل قبلی فقط صداش رو بشنویم:دی که خُب احتمالا باهاش میجنگیم دیگه:دی
آره شخصیت ریدلی تو بازی هست و باهاش میجنگی ولی هیچ اجباری در کار نیست یعنی اگر نجنگی هم میتونی بازی رو تموم کنی. یعنی یه جورایی جزء مراحل اضافه حساب میشه.
جزء شخصیت های اصلی داستان نیست که حتما باید بری بترکونیشون :دی.

خوب توی بازی قبلی بت من یه نفره میرفت سراغ 20 نفر حالا با زن گربه ای و رابین باید برن سراغ 60 نفر کاملا هم منطقیه:-b
سه نفری باهم خوشن :gathering:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or