حضور Crash Bandicoot در PS All-Stars Battle Royale - آپدیت: حضور Raiden

Behrooz

کاربر سایت
Crash-Bandicoot.jpg

در طی پرسش و پاسخی که بین هواداران شخصیت Crash و فردی از بخش پشتیبانی اکتیویژن صورت گرفت، اعلام شد که اطلاعات مربوط به حضور Crash Bandicoot در فایتینگ جدید سونی یعنی PlayStation All-Stars: Battle Royal، [به زودی] منتشر می‌شود.

اکتیویژن هم‌چنان IP عنوان Crash را دراختیار دارد، پس نقش آن‌ها در این حضور و نمایش منطقی است.

[Pic]

آپدیت: سایت گیم اسپات آسیا با انتشار تریلری، پرده از حضور شخصیت رایدن (MGR) در بازی برداشت. قابلیت های رایدن در این بازی بر پایه کمبو هاو ضربات سنگین و هوایی است. تریلر کاراکتر رو میتونید در لینک زیر ببینید.

25662277880065984891.jpg

منبع

Last edited by a moderator:
الان یعنی شما ناراحتی از این اتفاق ؟!

دردناکترین حالت ابراز ناراحتی از نبود کراش در این چند ساله است، این جمله ! :d
تراژدی توش موج می زنه!، حالا شما چجوری واروونه گرفتی نمی دونم والا!ـ شاید واسه اینه که به اذان صبح نزدیکیم :d

دردناکترین حالت ابراز ناراحتی از نبود کراش در این چند ساله است، این جمله ! :d
تراژدی توش موج می زنه!، حالا شما چجوری واروونه گرفتی نمی دونم والا!ـ شاید واسه اینه که به اذان صبح نزدیکیم :d

یه لحظه فکر کردم منظورش اضافه شدن این شخصیت به این بازیه "شکایت اکتی و این حرفا تو جو اپل و سامسونگ بودم فکر کنم:d"

پَـــ نَـــ پَـــ ... تو پوست خودم نِمی گُنجَم..!

اشتباه برداشت شد عذر میخوام

هم اون دشمن همیشگیش اون دکتره که ریش پرفسوری داشت :d

اگه اشتباه نکنم اسمش کورتکس بود!
-------------------------------------------------------------
یادش بخیر,هنوز هم دونه به دونه ی مراحلش یادم هست!خیلی بازی با تنوعی بود و از یاد کسی نمیره...
کلا اگه بخوان حرکات این شخصیت رو بسازن,باید چرخش رو حرکت اصلی قرار بدن!

فعلا که منتظر حضور رایدن باید باشید. خبرش تایید شد با تریلر... پست اول تاپیک رو آپدیت کردم.

25662277880065984891.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or