حضور 7 کاراکتر دیگر در Mortal Kombat 9 مشخص شد

Ooops

کاربر سایت
سلام
mk9_scan.jpg

در شماره ی جدید از Playstation Magazine نام 7 کاراکتر دیگر برای حضور در MK9 تایید شد. Cyrax, Kano, Sonya, Jax, Smoke, Kitana و Liu Kang هم در خشن ترین MK تاریخ حضور خواهند داشت! همچنین اولین دموی قابل بازی در تاریخ 3 سپتامبر و در نمایشگاه PAX در دسترس خواهد بود.
منبع

• Like
Reactions: capitanrayan
مگه شانگ تسونگ بدون جادو جنبل هم داشتیم؟
اگه منظورت Special Moves هست که باید بگم برای همه کاراکتر ها و توی همه نسخه ها وجود داشته(همونی که بش میگن جادو و جنبل) ولی قدرت تبدیل به کاراکتر های دیگر توی نسخه های Armageddon و MK VS. DC Universe وجود نداشت.
مطمئن نیستم ولی فکر میکنم آخرین بار Shang Tsung این قدرت رو توی MK Trilogy در اختیار داشت و در هیچکدام از نسخه های بعدی توانایی تبدیل شدن رو نداشت و منم دقیقا منظورم همین بود!

اه امروز با دسته ی mk vs dc ,Xbox بازی کردم دیدم دسته سونی 1000000000 برابر بهتر از xbox ه . من یادم یه جا خوندم 2010/12/29 می دن بیرون اما فک کنم منظورشون Q4/2010 بود . این کامبت چه شود . >:d<>:d<>:d<

اگه منظورت Special Moves هست که باید بگم برای همه کاراکتر ها و توی همه نسخه ها وجود داشته(همونی که بش میگن جادو و جنبل) ولی قدرت تبدیل به کاراکتر های دیگر توی نسخه های Armageddon و MK VS. DC Universe وجود نداشت.
مطمئن نیستم ولی فکر میکنم آخرین بار Shang Tsung این قدرت رو توی MK Trilogy در اختیار داشت و در هیچکدام از نسخه های بعدی توانایی تبدیل شدن رو نداشت و منم دقیقا منظورم همین بود!

میگم تو نسخه 4 ام shirak بود فک کنم که قابلیت اجرای فنون حریف های دیگه رو داشت
مطمئنی فثط شانگ تسونگ این قابلیت رو داشت ؟

میگم تو نسخه 4 ام shirak بود فک کنم که قابلیت اجرای فنون حریف های دیگه رو داشت
مطمئنی فثط شانگ تسونگ این قابلیت رو داشت ؟

اونی که شما میگی shinnok هست....اره اون هم تو mk4 تقریبا قابلیتی مشابه داشت...ولی با این تفاوت که ظاهرش تغییر نمی کرد

MK

به به! عجیب منتظر این یکی هم هستیم!
خدا کنه که از لحاظ کرکتر کم و کاستی نداشته باشه.
اون موقع ها زندگی میکردیم با Mega Drive. مخصوصاً با MK!

هركيو ميخوان اضافه كنن فقط سيندل رو اضافه نكنن:d
آقا بدجور باهات موافقم . زنیکه 1300 سالشه بازم میاد تو بازی گند میزنه بهش . درکل هرچی زن تو بازی کم تر MK قشنگ تر . اما بعضی وقت هاهم وجودشون خوبه روشون فیتالتی میزنی حال میزنه . تو MK 4 من با یکی از رفیقام مینشتیم دونه دونه ی فیتالتیارو رو تانیا و سونیا اجرا میکردیم (چه حالی میداد :clap::peace:) .
من خودم عشاق Liu Kang و sub zero هستم .

همین که scorpion تو بازی هست برام کافیه. این کرکتر حکم امضای پای اثر تو سری mk هست.
بین کرکترهای خانوم هم فقط mileena. به نظرم این 2 نفر بهترین شخصیتهای kombat هستن.:x
این 2 نفر که توی بازی هستن, امیدوارم stryker رو هم اضافه کنن که حسابی کیف من کوک بشه!

Last edited by a moderator:
سلام
ببخشید ، من کلی گشتم ولی نفهمیدم این تریلر مورتال کمبت رو کجا وتو کدوم تاپیک دیده بودم
اگه میشه یه لینک درست وحسابی از دومین تریلر ، همون 10 دقیقه ای بدین، که سالم وبا کیفیت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or